Hlavná Akné

Avene - recenzie o kozmetike

o kozmetike Avene 17. októbra 2008

Komentáre Je recenzia užitočná? Áno 0 Nie 0

Varunya hosť

o kozmetike Avene 13. októbra 2008

Komentáre Je recenzia užitočná? Áno 0 Nie 0

Hosť Ksenia

Komentáre Je recenzia užitočná? Áno 10 Nie 0

Lyulya hosť

Komentáre Je recenzia užitočná? Áno 2 Nie 0

Hosť Ksenia

o kozmetike Avene 9. októbra 2008

Komentáre Je recenzia užitočná? Áno 0 Nie 0

Lyulya hosť

Komentáre Je recenzia užitočná? Áno 0 Nie 0

Princezná hosť

Komentáre Je recenzia užitočná? Áno 7 Nie 0

Varunya hosť

o kozmetike Avene 6. októbra 2008

Komentáre Je recenzia užitočná? Áno 2 Nie 0

Sviežosť hosť

Komentáre Je recenzia užitočná? Áno 1 Nie 0

Sviežosť hosť

Začiatkom septembra mi došiel krém Givenchy (séria prvých vrások, krém na dobrú noc + hydratačné sérum) a rozhodla som sa, že si pomocou tejto stránky vyberiem krém sama pre seba. Vyberal som na dlho a celý čas som rozmazával to, čo bolo doma po ruke - v Roshe v Lumene, ktoré som si akosi náhodou kúpil. (ale s výrazom sú v poriadku). Zároveň sa skončila aj toaleta. A potom som len začal nespoznávať sám seba v zrkadle. Toto sa začalo tvárou. nejaký druh zápalu, šupinaté oblasti v nasolabiálnej oblasti, pupienky na brade, na nose a krídlach nosa. Koža zároveň nie je elastická, ale ako harmonika s vráskami. toto všetko bolo treba dlho maskovať tónovými. Dva týždne som to pripúšťal a nechápal som dôvod - čo nebolo vhodné, umývanie alebo nočný krém, alebo Givenchy pôsobil rušivo, že mi bolo bez neho tak zle.
Potom ma všetko unavilo a rozhodol som sa, že budem vážne liečený. Naozaj som nešiel ku kozmetičke. Po prečítaní milióna stránok o lekárenskej kozmetike som si kúpil CLEANANCE K a CLEANANCE AK. Bohužiaľ som v lekárňach umývadlo zatiaľ nenašiel. Používam ho jeden a pol alebo dva týždne. Účinok je ohromujúci. pokožka je rovnomerná, hladká, bez zápalov, dýcha, naplnená vlhkosťou, žiari zvnútra. Účinok bol viditeľný okamžite nasledujúce ráno, po noci s Clinans K. Nebudem tvrdiť, že je lepkavý - moja pokožka ho prijala milostivo. Pôsobí ako jemný peeling, ráno si tvár umyjete, máte pocit, že ju zmývate čiastočkami nečistôt a odlupovanou pokožkou. Aplikujem Cleans AK na deň. Pri prvej aplikácii som zažil obrovský rozruch - moja pokožka tento krém práve prehltla, bola taká suchá. Teraz to vníma pokojnejšie, pretože na tvári sa za 2 týždne nastolila rovnováha. Ale stále to neodmietam, aj keď, úprimne, je pre mňa neobvyklé používať denný krém, zvyčajne som to robila s nočným krémom plus ľahkým sérom a tonikom. Aj keď je to pre chladné obdobie nevyhnutné, myslím si.

RADA KAŽDÉMU. Verte mi, vyskúšajte sami, ak máte podobné problémy ako ja. Tieto 2 krémy fungujú naplno. A nestoja vôbec nič - 700 rubľov, niečo ako. a nielen bojovať proti zápalom, pórom a bodkám, ale aj vyrovnať úľavu a vyhladiť začínajúce vrásky.
Mám 27 rokov, kombi koža s výraznými pórmi

Komentáre Je recenzia užitočná? Áno 2 Nie 0

Amalia hosť

Konzultant na 36,6 v GUM odradil od kúpy Vichy a okamžite ponúkol kúpu umývadla Cleanance. Záťaž dali vzorky Diakneal a Klinans K..

Čistí. Pranie je veľmi jemné, pokožku nevysušuje. Špeciálny efekt som si nevšimla hneď na prvýkrát, ale skutočnosť, že mi po umytí nezčervenalo akné, som sa potešila. Všeobecne je výstup čerstvý, nie nadmerne vysušený, čo sa nazýva priedušná pokožka.

Vzorkovníky som používala veľmi dlho, ak si kúpim krém, do vysokého veku ho vôbec nepoužívam, viď. Nie je viditeľný žiadny zvláštny efekt, ale použil som ho nepravidelne, áno, a po Diakneale už vôbec nie sú stopy po jazvách.

Z vlastnej iniciatívy som kúpil Diroseal z ružovky a krému Antiruger. Okamžite vzplanem vzrušením, nákladom. V lete som nedával pozor, ale teraz, po 2 mesiacoch, keď som sa dal opäť na tanec, som zrazu zistil, že aj po silnom zaťažení zostáva pokožka na tvári absolútne pokojne sfarbená.
Od vzrušenia mi, žiaľ, stále horí tvár.

Jemný odličovač očí očividne vôbec nedráždi oči. Musíte si však na to zvyknúť, pretože je dosť slabý. Najskôr si musíte na oči priložiť veľkoryso navlhčenú bavlnenú podložku, ktorú potom jedným pohybom jemne odstrániť. A v rohoch vatovým tampónom. Inak sa zdá, že niektoré z pretrvávajúcich tieňov sa trú ešte hlbšie.

Komentáre Je recenzia užitočná? Áno 10 Nie 0

Hosť Ksenia

Komentáre Je recenzia užitočná? Áno 1 Nie 0

Jane hosť

Ksenia, ďakujem za radu.
Zatiaľ si ale s tonikom trochu počkám. úprimne povedané, nemám ich rád ako triedu. Napíšte, ako sa vám páči očistenie K, keď rozumiete jeho konaniu.

Kúpil som ho a otestoval. Veľmi príjemný krém, výrazne upokojený (pupienky boli mierne redukované, začervenanie ustúpilo) a zjemnil pokožku za 1 noc. Pozrime sa, čo bude ďalej.

Základná starostlivosť o problematickú pleť od Avene

Patrím k ľuďom, ktorých akné sa plynulo mení na vrásky. Dermatológovia ani kozmetológovia ma toho nedokázali úplne zbaviť. Teraz žijem a balancujem na tenkej hranici medzi vyrážkami a červeným podráždeným akné, niekedy podkožne. Neustále ma prenasledovala suchosť pokožky a v zásade sa to javí teraz, ak nerozmazávate celú škálu produktov naraz..

Dva lieky popísané v tomto príspevku nie sú jedinými zložkami môjho odchodu. Boli to ale prvé príznaky prechodu do lekárne a používam ich už 4 mesiace a môžem si byť istý svojimi dojmami.

Predtým sa všetka moja starostlivosť obmedzila na vzácne rozpočtové masky vo vrecúškach a zvláštne domáce pleťové vody od kozmetičky na lastovičníku, čo skutočne nepomohlo. A k najodtokovejšej verzii 3-krokového systému Clinique. To však neznamená, že pôst bude nadšený. Vôbec nie)

Fotka:

Názov produktu: Avene Cleanance Gel
Rozšírený názor:
Hneď musím povedať, že sa mi gél veľmi páčil. Neumýva príliš intenzívne a zmýva sa mierne slizkým filmom. Ale zároveň som ho každý deň, čo sa ešte nikdy nestalo, používal s inými podložkami..

Produkt šetrne čistí bez najmenšieho poškodenia pokožky a pre mňa osobne je v úplnej rovnováhe, keď je čistenie kvalitné, ale bez nadmerného vysušenia. Navyše sa zdá, že dôvodom sucha je voda z vodovodu, nie gél..

Farba produktu je modrozelená, textúra je tekutá. Vôňa je jednoduchá, svieža, rýchlo zmizne. Vôňa ma nespôsobuje nijaké podráždenie, aj keď som dosť citlivá a parfém ma často bolí hlavou.

Veko je funkčné a dá sa uzavrieť otočením. Môže to byť nepríjemné pri otváraní mokrými rukami.

40 zł / 10 dolárov za 300 ml so zľavou a akciami. Bežná cena v rozmedzí 15-20 dolárov.
Testovacie obdobie: 4,5 mesiaca.
Hodnotenie: 5 (jednoducho veľmi dobré, bez nadšenia)

Názov produktu: Avene Cleanance Expert - Soin
Rozšírený názor:
Výrobca upozorňuje, že tento krém je určený na problematickú pokožku a sľubuje matovanie, zosvetlenie čiernych bodiek, zníženie začervenania a dokonca údajne obmedzuje šírenie baktérií. Okrem toho aj zvlhčuje.

Všeobecne platí, že výrobca plní svoje sľuby. To znamená, že sú tam všetky tieto účinky, až na to, že si nevšimnem zosvetlenie čiernych bodiek, pretože sa snažím póry dodatočne vyčistiť. Samozrejme, že by ste nemali očakávať okamžitý výsledok, ale aby som bol úprimný, nanášajte ho 2-3 týždne po sebe aspoň raz denne po umytí tváre, efekt na tvár. Moje akné je čoraz menej, nie sú červené, ako obvykle, ale len mierne trčia. Tón pleti je hladší a pokožka sa prekvapivo neleskne. Nepoužívam tonálne prostriedky a účinok je veľmi znateľný.

Neviem, ako to robí, ale patrí mu veľká vďaka.!

Tu sa chvály končia a prózy sa začínajú. Balenie má tenký výtok, cez ktorý sa nanáša krém. Dávam im vodorovné pruhy na čelo, líca a bradu a rozmazávam ich. Distribúcia produktu je stále trochu tesná, a preto sa balenie počas používania takmer skončilo. Ak sa aplikuje na iný výrobok, napríklad na pleťové vody alebo sérum, je jeho distribúcia ľahšia..


A napriek tomu sa mi zdá, že v kréme nie je dostatok vlhkosti. Ak je to zvyčajne dosť počas dňa, rád by som získal cez noc vyživovanejšiu pokožku..


Tento krém tento rok získal cenu British Pure Beauty Awards ako najlepší nový krém na tvár. Gratulujem!

50 zlotých / 13 dolárov za balenie 40 ml so zľavou. Bežná cena do 20 dolárov.
Testovacie obdobie: 4,5 mesiaca.
Hodnotenie: 5

Domáca starostlivosť o akné Avène pre dospelých: Ako si vybrať a čo môžete urobiť?

Nájsť domácu starostlivosť, ak máte problémovú pokožku a máte viac ako 25 rokov, je výzva. Naše tri hrdinky s miernym akné vyberajú výrobky Avène Cleanance pomocou dermatológa a zdieľajú svoje dojmy.

Čo je Avène Cleanance?

Avènova línia pre problémovú pokožku sa volá Čistenie - a ak ste sa vo svojom živote stretli s akné, nemohli ste o ňom nepočuť. V Avène je domáca starostlivosť dôležitým krokom v boji proti akné. Malo by to fungovať ako prevencia zhoršenia a podpora pokožky medzi profesionálnymi ošetreniami.

Nedávno bolo aktualizované zloženie dvoch produktov v rade: emulzia Cleanance Expert regulujúca mazu a protizápalová látka TriAcneal Expert. Teraz v nich nie sú žiadne kyseliny. A namiesto kyselín - zložka expresín, keratolytikum na báze rastlinného extraktu (znižuje počet čiernych bodiek, vyrovnáva štruktúru pokožky). Je klinicky preukázané, že je účinnejšie ako 6% kyseliny glykolovej v 1% koncentrácii, ale nerozbíja hydrolipidovú vrstvu a je vhodný pre citlivú pokožku.

Okrem expresínu obsahujú obe emulzie diolenil (ničí baktérie vyvolávajúce zápal) a termálna voda Avene (zmierňuje podráždenie). Rozdiel je v tom, že TriAcneal Expert obsahuje retinaldehyd, ktorý vyhladzuje a redukuje jazvy po akné (preto je určený pre pleť so zrelým akné). A do emulzie Cleanance Expert bol pridaný monolaurín, ktorý reguluje produkciu kožného mazu. Emulzie sa dajú navzájom kombinovať.

Kto sú naše hrdinky a lekárka?

Účastníkmi testu sú tentokrát pacienti Ústavu plastickej chirurgie a kozmetológie, hlavne s prvým stupňom akné. Všetky monitoruje dermatovenerológ, dermatokozmetológ Galina Viktorovna Sofinskaya. Pred prácou na IPHK bola Galina Viktorovna dvadsaťpäť rokov vedúcou oddelenia detskej kozmetológie v centre „Beauty Clinic on Arbat“; má bohaté skúsenosti s liečbou pacientov s akné.

Aký efekt môžete očakávať od domácej starostlivosti o akné?

Spýtali sme sa Galiny Viktorovnej, čo by ste mali očakávať pri používaní domácej starostlivosti? Bola úprimná: „Akné sa objavuje v dôsledku skutočnosti, že sekrécia mazovej žľazy zostáva v potrubí a upcháva ju (môže to mať veľa príčin: znížená imunita pokožky, stres, zápal žalúdka, užívanie antibiotík, hormonálne poruchy atď.) Žiadne vo svete krém nie je schopný vyčistiť potrubie mazových žliaz. To sa deje očistením, pílingom a inými kozmetickými procedúrami. A domáca starostlivosť im bráni v opätovnom upchávaní. Normalizuje kvalitu sekrécie mazových žliaz, stimuluje rast nových „správnych“ buniek a obnovuje stratum corneum “.

Kto sú „správne“ bunky?

Bunky stratum corneum zvyčajne dorastajú do rovnomerného kubického tvaru a majú vynikajúci metabolizmus. Pri prechode do horných vrstiev kože sa z nich uvoľňuje obsah, stávajú sa husté, ploché a priľnú ako brnenie k ochrane tela. To by malo byť.

Ale povedzme, že si v strese. V bunkách je narušený metabolizmus. Stávajú sa nerovnomerné, rastú v nesprávnom poradí - ako knihy, ktoré sú roztrúsené na stole. Adhézia je medzi nimi prerušená, vytvorí sa nerovný povrch s „otvormi“.

Prvý dôsledok: pokožka sa začne nerovnomerne odlupovať. Keď nanesiete krém, zmiešajú sa s ním váhy stratum corneum. A vy, bez toho, aby ste niečo podozrievali, vtierate tento „cement“ do vylučovacích kanálikov mazových žliaz a tým ich upchávate. Objaví sa zápal.

Druhý dôsledok: častice nečistôt z prostredia sa dostanú do „otvorov“ medzi bunkami. Toto si všimnú základné bunky Langerhansa a „povedz“: „Chán, priatelia, je to urgentne potrebné opraviť!“ Do problémovej oblasti je vyslaná armáda krviniek a protilátok. V zrkadle vidíte začervenanie.

Čo sľubuje domáca starostlivosť Avène Cleanance?

Upratujte bunkový metabolizmus: normalizujte odlupovanie, hydratáciu, kvalitu a množstvo sekrétov. „Prvé zmeny, ktoré by mali účastníci experimentu vidieť, sú vyrovnanie reliéfu, napnutie pokožky a zníženie začervenania. O niečo neskôr problém predmenštruačného zápalu zmizne, “hovorí Galina Viktorovna.

Naše hrdinky

Natália si nemyslí, že by sa jej problém dal nazvať príšerným slovom akné: „Áno, občas sa mi robia vyrážky. Existujú ale aj obdobia, kedy je pokožka úplne čistá. Zároveň nie je mastný - skôr kombinovaný, cez deň nie je mastný lesk. Tieto vyrážky sú pravdepodobnejšie spojené s hormonálnym cyklom a môžu sa objaviť aj počas cestovania a letov. Pokožka tiež veľmi reaguje na vodu - tvrdá moskovská voda mi nevyhovuje, potrebujem jemnú ”. Natália má túto situáciu od dospievania, posledný rok a pol sa však čoraz častejšie vyskytujú zápaly..

Galina Viktorovna urobí verdikt, že Natália má prvý stupeň akné. "Póry sú mierne zväčšené, ale lipidová vrstva je slabá: hoci si Natália umyla tvár o šiestej ráno, do 15. hodiny jej pokožka vôbec nesvieti." Mazové žľazy nie sú dostatočne aktívne a pokožka sa sama dobre neodlupuje. Preto bude jej program domácej starostlivosti vyzerať ako alternatívna výživa a píling, “hovorí..

Podľa lekára si ráno nemusíte tvár umývať špeciálnymi gélmi a penami. Koža by mala mať vodno-lipidový plášť, ak ho ráno zmyjete, začne nešťastná ťahaná mazová žľaza rýchlo vytvárať tajomstvo. Ukázalo sa, že je hrubší, ako sa očakávalo, a mechanicky upcháva kanály.

Na umývanie Galina Viktorovna odporúča iba micelárnu vodu (alebo v extrémnych prípadoch vodu z vodovodu napustenú pri izbovej teplote). Micelárna voda Avène Cleanance reguluje produkciu kožného mazu a nevyžaduje oplachovanie. Počas dňa predpisuje Galina Viktorovna čistenie pleti 3-5 krát micelárnou vodou. Odstraňuje nečistoty, ktoré sa usadzujú na pokožke.

Po rannom utretí pokožky by mala Natália naniesť keratoregulačnú emulziu Cleanance Expert (netierať, nanášať na dlane a tlačiť na tvár). Má protizápalové a regulačné účinky na maz, vyrovnáva textúru pokožky a upokojuje začervenanie.

Termíny na večer: prvé, čistenie pomocou Avène Cleanance gélu. Rituál by mal vyzerať takto: musíte navlhčiť malú špongiu, vytlačiť kvapku produktu, napeniť a jemnými pohybmi bez trenia penu naniesť na tvár. Nechajte niekoľko sekúnd pôsobiť a opláchnite vodou pri izbovej teplote. Je žiaduce nie ten, ktorý tečie z kohútika, ale minerálny alebo aspoň súčasný. Lekár odporúča všetkým, aby si zvykli, že si k umývadlu dajú krásnu misku, ráno ju naplnia vodou - večer umyjú.

Po druhé: po vyčistení musí Natália naniesť jeden z dvoch produktov, ktoré sa striedajú každý druhý deň - emulziu TriAcneal Expert alebo zvlhčujúci upokojujúci krém Cleanance Hydra (kompenzuje vysušujúci účinok liekov na ošetrenie akné). Galina Viktorovna varovala, že niekoľko dní po použití TriAcneal Expert môže Natalya na pokožke štípať, akoby bola podráždená (len preto, že teraz je jej hydrolipidová vrstva oslabená). V takom prípade si bude musieť urobiť prestávku 1-2 dni, potom však znova začnite používať emulziu..

Bližšie na začiatok cyklu mala Natália urobiť čistenie, aby zabránila ďalšiemu výbuchu vyrážok. Na vysušenie zápalu bola predpísaná bezfarebná korekčná ceruzka Spot Treatment..

Názor Natálie po šiestich týždňoch:

- V čase testovania som sa vzdala make-upu (báza, púder) - nechala som len maskaru. Preto neboli problémy s umývaním micelárkou niekoľkokrát denne. Akurát som so sebou stále nosila vatové tampóny a malú fľaštičku s Micelárnou vodou Cleanance a v zálohe aj krém. Pokožka bola pohodlná - micelárka dodáva pocit sviežosti, je veľmi jemná, nie je lepkavosť, ktorú by som chcela zmyť. Po večeroch som si tvár umyla prípravkom Avène Cleanance Gel - ako mi poradila Galina Viktorovna, kvapkala som si kvapku do dlane a trochu som sa otrela, aby som získala penu. Gél som si neaplikoval priamo na tvár. Pozitívne dojmy - gél nespôsobil suchosť.

Najskôr som mal na ráno Expert, na večer Hydru zakaždým s TriAcneal. Ako predpovedal lekár, pokožka reagovala na TriAcneal olupovaním a podráždením. Najviac sa mi páčila hydratačná upokojujúca Hydra. Vyzerá skôr ako liečivý krém, má hustejšiu a bohatšiu textúru; Expert je ľahší, myslím si, že bude vyhovovať každému. V prípade zápalu som mal aj Cleanance Spot Treatment, lokálneho korektora, ale nevidel som z toho žiadny efekt..

Uprostred testovania sa objavili ďalšie vyrážky - presne ako predpovedal lekár. Preto sme spojili procedúry - išiel som upratovať. Napriek tomuto zhoršeniu sa mi konečne páči všeobecný stav pokožky - je zvlhčená, hladká, hustá, pokožka je rovnomernejšia. Chcem Avene používať aj naďalej.

Komentár Galiny Viktorovnej: „Natália pokožka fungovala skvele, dokonca lepšie, ako som čakal. Pred experimentom bol tenký, suchý (akoby napnutý), so začervenaním a priesvitnými nádobami. Zvyčajne sa takáto pokožka zotavuje dlho. Ale Natália mala za šesť týždňov zjavné zlepšenie: textúra sa vyrovnala, začervenanie zmizlo. Pokožka sa stala pevnou, hydratovanou a proces pílingu sa vrátil do normálu. Tento úspech však nevyvracia skutočnosť, že Natália musí ísť na kozmetické čistenie včas. Ak to urobí a bude naďalej používať domácu starostlivosť Avène Cleanance, akné ju postupne prestane trápiť. ““.

U Ksenia sa ako u mnohých dospievajúcich vyskytli kožné problémy. A odvtedy, už viac ako desať rokov, žije s malým počtom vyrážok (otvorených aj zatvorených) na tvári, väčšinou zviazaných s cyklom. Existujú aj čierne bodky. Zároveň svoju pleť tiež nepovažuje za mastnú: „Pleť je skôr zmiešaná - T-zóna je normálna (môže sa niekedy lesknúť), sú problémy na lícach, pričom je aj suchá.“ Ksenia s týmto problémom predtým nechodila ku kozmetológom - žila v inej krajine a nemala príležitosť.

Podľa Galiny Viktorovny nemá Xenia hyperkeratózu (porušenie odlupovania stratum corneum), ako napríklad Natália. Má zmiešanú pleť: čelo, nos, brada sú normálne a na lícach je hyperfunkcia mazových žliaz (aj keď je to zvyčajne naopak). Mazové žľazy na lícach vytvárajú nadmerne silné a hojné tajomstvo. "Napriek tomu má Ksenia iba prvé, nevydané štádium akné." V takom prípade je nutná vyvážená strava a správna domáca starostlivosť, “hovorí lekár. "Mám program výživy, ktorého sa snažím držať." V skutočnosti je pre mňa hlavné vylúčiť akýkoľvek „odpad“ z jedla - napríklad hranolky alebo také mastné veci, ako je majonéza. Ak začnem jesť majonézu, dôjde k väčšiemu zápalu! “Hovorí Ksenia.

Jeho účel: ráno utrieť pokožku Micelárnou vodou Cleanance (v dňoch, keď pociťujete precitlivenosť, môžete sa umyť gélom, ale okamžite pokožku navlhčiť krémom Cleanance Hydra). Naneste emulziu na reguláciu mazu Cleanance Expert. Počas dňa najmenej 3 - 5-krát vyčistite pokožku micelárnou vodou a emulziu raz opakujte.

Na večer: Cleanance Gel a emulzia TriAcneal Expert. Použite tužkový korektor Spot Treatment a každých 8-10 dní nanášajte masku Cleanance iba na oblasť líca.

Dojmy Ksenia po šiestich týždňoch používania:

- Predtým som používal micelárnu vodu Avène, mám ju rád. Tá moja však bola z inej línie, ale ukázalo sa, že Micelárna voda Cleanance nie je o nič horšia. Naliala som to do malej fľaštičky a vždy som ju mala pri sebe. Neboli žiadne nepríjemnosti, žiadne nepohodlie.

Po večeroch som si tvár umyla Cleanance gélom - čistí sa dobre, ráno som vstala bez mastného lesku.

Tiež po večeroch som použila TriAcneal - pokožka sa s ním dobre obnovila, vrchná vrstva sa odlupovala, bola hladšia. Objavil sa píling - ale to som sa dozvedela, až keď som sa v nejakom okamihu rozhodla naniesť púder. Teraz používam emulziu aj naďalej, páči sa mi efekt.

Ráno a popoludní som použil prípravok Cleanance Expert regulujúci kožný maz. Dobrá starostlivosť o deň - odstraňuje lesk, textúra je ľahká (niečo medzi krémom a sérom), nanáša sa príjemne, veľmi rýchlo sa vstrebáva.

Tiež som mala krém Cleanance Hydra pre prípad napnutia a odlupovania pokožky. Je pravda, že také problémy nenastali - ale aj tak som to skúsil. Je bohatší, zvlhčujúci, ale tiež dodáva pokožke lesk.

Tiež mi bola predpísaná gommage maska ​​každých 8 - 10 dní a nanášala som ju takto - nanášala som ju na suchú pokožku ako krém a po piatich minútach som ju zmyla. Potom lekár povedal, že je to možné a ešte menej často, pretože pokožka už bola obnovená kvôli TriAcneal, a s ním, novým, je potrebné s ňou zaobchádzať šetrnejšie.

A ceruzka Spot Treatment - pomohla rýchlo zvládnuť zápal, doslova na druhý deň ustúpil.

Po šiestich týždňoch pôsobenia prípravku Avène Cleanance je pokožka pohodlná, je hladšia, nedochádza k žiadnemu zlupovaniu. Vyrážky spojené s cyklom stále existujú, je ich však menej a s ceruzkou odchádzajú rýchlejšie.

Komentár Galiny Viktorovnej: „A opäť som šťastný: Xenia mala podráždenú pokožku so narušenou hydrolipidovou vrstvou. Teraz je začervenanie preč, vzor epidermy sa vyrovnal (tie „správne bunky“ boli úspešne vypestované) a hlavne sa objavil zdravý saténový lesk. Pokožka je hydratovaná, čo znamená, že sa už nešupuje. Peeling nezanáša potrubie mazových žliaz. Tajomstvo sa zvyčajne vylučuje, takže problém predmenštruačného zápalu časom prejde. ““.

Valentina, 27 rokov

Zo všetkých troch hrdiniek je Valentina najuznávanejšou bojovníčkou za akné. Vždy mala trochu problémovú pokožku. Ale po ceste do Indie pred tromi rokmi, kde sa Valentine venovala nesprávna starostlivosť a bola jej vykonaná masáž tváre pomocou olejov, sa začalo zhoršovanie. „Olej mi vôbec nedovolili,“ hovorí. - Zistil som to neskôr. Olejové prípravky upchávajú póry. A dostal som vyrážku, ktorá sa zmenila na abscesy. Mal som šťastie, že som sa dostal do Galiny Viktorovna! “

Galina Viktorovna viedla pacientku dva roky, aby dosiahla trvalý výsledok - a dokázala ju preniesť zo štvrtej fázy akné do prvej miernej. "Robili sme masky, zákroky, elektrokoaguláciu... Je lepšie si to ani nepamätať." Stálo to veľa peňazí, dokonca som si musel vziať pôžičku. Vo výsledku sme prekonali túto situáciu po Indii. Ostali len jazvy, leštíme ich - robili sme aj laser, aj šupky. Teraz musím zachovať výsledok - potrebujem starostlivosť, ktorá opäť nebude viesť k takémuto zhoršeniu, ale zvlhčí pokožku.

Už pred týmto celým príbehom som akné ošetrovala domácimi linkami, ktoré sa výrazne vysušili - vtedy sa mi zdalo, že keď zaschne, tak to funguje. Galina Viktorovna vysvetlila, že to tak nie je, že pokožka musí byť hydratovaná “.

Galina Viktorovna hovorí, že pokožka Valentiny je v stabilnom dobrom stave, ale potrebuje podpornú starostlivosť, aby obnovila hydrolipidovú vrstvu, odstránila jemné vrásky a nevyvolala „kozmetické akné“ - situácia, keď sú blokády, komedóny, zápalové látky prvky.

Ráno je predpísané aj Micelárna voda Cleanance. Ďalej bude musieť Valentina zmiešať jednu kvapku zvlhčovača Cleanance Hydra s jednou kvapkou emulzie TriAcneal Expert a naniesť ju jemnými pohybmi bez trenia pokožky..

Retinol zvyšuje fotocitlivosť pokožky, ale Galina Viktorovna nepredpísala krém s faktorom SPF, pretože slnko je neaktívne až do konca jari (pacientom v lete nepredpisuje TriAcneal Expert).

Počas dňa si Valentina pravidelne utiera tvár micelárnou vodou, opakuje hydratačný krém Cleanance Hydra a každých 1-1,5 hodiny jej tvár zavlažuje termálnou vodou Avène. „90% zvlhčovačov absorbuje vlhkosť zo vzduchu - a ak ju nenájdete, pokožku naopak osušte.“ Lekár je presvedčený, že je správne urobiť nasledovné: ukladať termálnu vodu na pracovnú plochu, pravidelne ju striekať vedľa seba (nie na pokožku, aby nespôsobovala opačný efekt dehydratácie) a vystaviť tvár vodnému mraku.

Po večernom premytí gélom bol menovaný TriAcneal Expert. Raz za 8-10 dní môže Valentina použiť masku Cleanance Mask, ale ako masku, nie ako píling (nemasírujte pokožku). Aby nedošlo k podráždeniu, nasledujúcich pár dní - neaplikujte emulziu s retinaldehydom, iba zvlhčujúci upokojujúci krém Cleanance Hydra ".

Dojmy Valentiny po šiestich týždňoch:

- Mne sa páčilo používať Cleanance Micellar Water - odmietla som make-up, nebol problém zotrieť si ho niekoľkokrát denne (utrieť si tvár ráno, potom v obedňajších hodinách v práci, potom po športe). Jediné, čo som čítal, je, že si odličuje oči, ale moju maskaru mi neberie. Pokožka tváre je s ním veľmi pohodlná..

Po večeroch som si tvár umyla Cleanance gélom, nedráždivým prípravkom, ktorý dobre čistí.

Z krémov som mala Hydru - len nádherná vec, hydratačný krém, ktorý budem pre istotu používať aj naďalej. Pokožka s ním vyzerá skvele - zvlhčená, zdravá, bez začervenania, zatiaľ čo má ľahkú textúru a príjemnú vôňu. Môže sa vstrebávať rôznymi spôsobmi - niekedy to zanechalo mastný lesk, ale ja som to blotovala obrúskami. Ale pocit pohodlia na pokožke je taký, že sa s tým dá vydržať - už som si kúpila druhú takúto tubu.

Z TriAcneal, krému s retinaldehydom som nemal žiadne vedľajšie účinky (peeling, podráždenie). Možno preto, že som to ráno zmiešal s Hydrou, ako poradila Galina Viktorovna. Plánujem to uplatniť ďalej.

Masku Cleanance som mohol použiť iba raz za desať dní - ale podarilo sa mi do nej tiež vstúpiť. Čistenie, nanášané v tenkej vrstve, trochu mravčí. Ale bez poprsia to pokožka toleruje normálne.

Moje póry stále potrebujú pravidelné čistenie - snažím sa na to ísť asi raz za šesť týždňov, potom to nie je čistenie, ale vyzerá to, že ste so svojou tvárou nič neurobili. Ak ste už svoje akné prekonali a znížili ich na prijateľný vzhľad, nedochádza k trvalým abscesom - línia Avène poskytuje dobrú podporu a navracia pokožke zdravý a pokojný stav..

Komentár Galiny Viktorovnej: „Úloha bola splnená - pokožka má zdravý lesk, je elastická a dobre hydratovaná. Začalo sa uvoľňovať viac sekrécie, čo znamená, že sa zlepšil metabolizmus. Všeobecne to platí v prípade, keď je všetko dobré a je dôležité nenarušiť rovnováhu. Za týmto účelom by mala Valentina naďalej používať lekársku kozmetiku na problémovú pokožku “.

Ďakujeme za vašu pomoc pri organizovaní experimentu „Ústav plastickej chirurgie a kozmetiky“ a Galiny Viktorovny Sofinskaya.

avene a problematická pokožka

Dievčatá, ako ma dostala moja pokožka! To sú vnútorné akné! A teraz všeobecne subkutánne po celom líci, nehovoriac o T-zóne, na ktorej je každý pór čiernou bodkou! Smútok nie inak! Že som neskúšal prúd, jeden fíg, pred menštruáciou sa to zmenilo na nechutnú pokožku (((((celá krabica masiek, krémov a podložiek - police sa lámu. Kto túto kozmetiku používal? Naozaj to pomáha, alebo opäť peniaze dolu vodou?

Recenzie spoločnosti Aven o kozmetike na problematickú pleť

Avene - ochrana pred slnečným žiarením pre najcitlivejšiu pokožku

Anthelios - číslo 1 v Rusku na odporúčanie dermatológov

Zoznámte sa s jedinečnou súpravou Intense Whitening Kit!

Ergonómia a udržateľnosť so zubnými kefkami RADIUS

Uriage - starostlivosť o jemnú pokožku dojčiat a kojencov

Bezpečná a efektívna starostlivosť o vás a vaše dieťa

Revitalizujúce ošetrenie tváre a tela pomocou prístrojov Gezatone

Avene DermAbsolu - základná starostlivosť o zrelú citlivú pokožku.

Aravia Professional - kúpeľná depilácia, parafínová terapia, starostlivosť o telo

Batiste - suchý šampón č. 1 v Európe

Bioderma Hydrabio Perfector - ochrana a žiarivosť vašej pokožky

CeraVe - Inovácia na posilnenie ochrannej bariéry pokožky!

Vinopure je jednoduché a účinné riešenie na odstránenie nedokonalostí pokožky.

Odvážny dizajn a šialene príjemná starostlivosť o SPA u vás doma

Posilňovač rias - dlhé, objemné a silné riasy!

Elancyl Slim Design - hladšia, pevnejšia a pevnejšia pokožka

Filorga - recepty inšpirované procedúrami estetickej medicíny

GiGi - kombinácia prírodných zložiek a produktov vysokej biotechnológie

Guam - prírodná talianska kozmetika na báze rias

Kórejská kozmetika na starostlivosť o tvár a telo

Popredné laboratórium pre profesionálnu kozmetiku v Izraeli

Isdin je značka číslo 1 v Španielsku! Inovatívna ochrana pred slnkom

Pozdravte svojich nových pomocníkov - revolučné špirálové náramky do vlasov

Vyskúšajte najkvalitnejšie japonské látkové masky

Johnny's Chop Shop - štýlová rada kozmetiky pre mužov, ktorí chcú vyzerať skvele!

Rastlinná energia pre vlasy krásy

Loreal Professional - Zdroj Essentielle zdroj prírodnej krásy vlasov

La Roche-Posay - dermatologické odporúčanie pre citlivú pokožku č!

Matrix - Keep me Vivivd - zachovanie farieb v jasných odtieňoch

Mustela - bezpečná a efektívna starostlivosť o vás a vaše dieťa
06.10.2017

Nature`s Bounty - Doplnky výživy na podporu vášho zdravia a krásy

Orthomol - nemecké vitamíny pre vaše zdravie!

O.P.I - svetový líder v profesionálnej starostlivosti o nechty!

Foto - sila prírody pre vaše vlasy!

Balzamy na suché, popraskané a podráždené pery a pokožku

Royer - prírodná kozmetika so 100% organickým slimačím slizom!

Skincode - Kód pre zdravú a krásnu pleť

Klinicky účinná lekárska kozmetika, ktorá je účinnou náhradou chirurgického zákroku

Spoľahlivé produkty starostlivosti o pokožku dermokozmetológie pre novorodencov, deti i dospelých

Dr. Uzol - 212 Štetinová rozkoš!

Uriage - Age Protect - korekcia vrások a žiarivosť

Uriage - Hyseac - Vaše ideálne ošetrenie problémovej pokožky
01.11.2017

Silné pôsobenie proti známkam starnutia

Hydratačné balzamy na pery Weleda zahalia vaše pery do žiarenia prírodných krás!

CORA - kombinácia prírodných zložiek s najnovšou špičkovou technológiou

  1. Recenzie
RECENZIE
CENTRUM ZDRAVIA POKOŽKY
Recenzie na lekárenskú kozmetiku
Avene
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • päť
  • .
  • 523

Dedina Kopa Olesya Dunaj 11.06.2020 |

Tekutina po holení 75 ml (Avene, pre mužov)

Závery: Kúpila som ho manželovi, pretože po holení vždy trpí podráždením. Celkovo sa mi to páčilo. K podráždeniu prakticky nedošlo, pokožka bola pohodlná, nebolo svrbenie ani začervenanie. Ekonomická spotreba, tuba trvala asi šesť mesiacov. Biela farba, tekutá konzistencia, ľahká. Vôňa nie je silná, príjemná, parfum sa neprerušuje. Skúsime iné prostriedky.

Nadežda N. Moskva | 11.06.2020 |

Upokojujúca hydratačná žiarivá maska ​​50 ml (Avene, Sensibles)

Závery: Úžasná maska! Textúra je podobná hustému (nie však mastnému) krému. Nanášam ho v tenkej vrstve, po 10 - 15 minútach - nemusím ho čistiť ani suchým obrúskom (mám len veľmi atopickú, suchú pokožku, takže sa niekedy maska ​​úplne vstrebe). Čo zvyšuje jednoduchosť použitia tejto masky. A čo je tiež dôležité, je to, že po absorpcii nie je žiadna tesnosť, žiadna lepivosť! Používam ho spolu s termálnou vodou (po 10 - 15 minútach si dám párkrát vodu na tvár). Zdá sa mi, že efekt je ešte lepší.

Staviskaya Tatiana g Volzhsky | 10.06.2020 |

Emulzia Hydrance Leger SPF 30, 40 ml (Avene, Hydrance)

Závery: Čítal som predchádzajúce recenzie tohto produktu a mám pocit, že boli napísané o úplne inom nástroji. Táto emulzia nemá nič spoločné s Hydrans Optimal Lager spf20, ktorý používam asi 10 rokov. Textúra je hustá, mastná, zanecháva na tvári lesk. Táto nepríjemná mastnota zostáva na pokožke a rozširuje póry. Nemôžem slovami povedať svoje sklamanie z tohto prostriedku..

Toryanik Olga Moskva 30.05.2020 |

Upokojujúca hydratačná žiarivá maska ​​50 ml (Avene, Sensibles)

Závery: Najlepšie zvlhčujúca maska. Po ňom je pokožka vyživená, jasná, hladká. Perfektné na zotavenie zo šupiek. Upokojuje začervenanie.

Raspopova Anna Krasnodar | 29.05.2020 |

Termálna voda 300 ml (Avene, Eau Thermale Avene)

Závery: Vynikajúci jemný sprej, voda veľmi dobre hydratuje, som spokojná s nákupom

Marina Nosova Vladimirovna Voskresensk | 28.05.2020 |

Termálna voda 300 ml (Avene, Eau Thermale Avene)

Závery: Používam ho už päť rokov. Žiadne sťažnosti. Zvlhčuje. Koža sa prebudí. Perfektne sa kombinuje s hydratačnými krémami, sérami.

Irina staviteľka 17.05.2020 |

Sada termálnej vody 2x300 ml (Avene, Eau Thermale Avene)

Závery: Dokonale zmierňuje začervenanie a zmierňuje podráždenie, ideálne na denné (aj takmer hodinové) zvlhčenie

Žukova Nadežda Selyatino | 13.05.2020 |

Denný krém proti začervenaniu Antirougeurs 40 ml (Avene, Antirougeurs)

Závery: Krém je úžasný, dobre si poradí so začervenaním, nanášam ho aj bodovo, aj na celú tvár, objednám si viac

Subbotina Yulia Khimki | 13.05.2020 |

Isteal Intense Anti-Aging Serum 30 ml (Avene, YstheAL)

Závery: Sérum je husté, žlté, rýchlo sa vstrebáva, pokožka je matná a zamatovo hebká. Nemusí byť vhodný na suchú pokožku. Vyžaduje dlhodobé používanie. Dúfam, že vyhladím vznikajúce vrásky na tvári na čele. Používajte iba v noci. Zatiaľ sa to zdá také dobré. Všeobecne milujem Aveen. Čerpadlo pracuje správne.

Subbotina Yulia Khimki | 13.05.2020 |

Triacneal Expert Regulačná vyhladzujúca emulzia 30 ml (Avene, Cleanance)

Závery: Asi pred 5 rokmi to prišlo dobre, zmizli malé vyrážky, objektívne sa pokožka stala čistejšou. Nedávno som to skúsila znova - dojmy nie sú rovnaké, je nepríjemný na pokožke a na vyrážky to až tak nepomohlo. Niečo sa zmenilo, skôr ako bol krém podľa mojich pocitov aktívnejší. Môže zafarbiť vankúše kvôli žltej farbe.

Subbotina Yulia Khimki | 13.05.2020 |

Termálna voda 150 ml (Avene, Eau Thermale Avene)

Závery: Pre mňa najlepšie. Vyskúšala som takmer všetky predstavené značky lekární, ale táto je najlepšia, rýchlo upokojuje, zvlhčuje, osviežuje. Vynikajúca voda

Ab Leysan Kazaň | 13.05.2020 |

Krémový gél regenerujúci po slnku 200 ml (Avene, Suncare)

Závery: Vynikajúci nástroj! Vezmem si viac, po pláži pokožku upokojí, ochladí. Rýchlo sa vstrebáva, nie je lepkavý. Žiadny filmový efekt. Používa celá rodina

Recenzie spoločnosti Aven o kozmetike na problematickú pleť

Publikované 30. septembra 2019. Autor: Alice Cooper
Zarábanie stránok 19 813 tokenov pozornosti. Hodnota recenzie: 87%

Prvýkrát som sa s kozmetikou Avene zoznámila, keď som uvažovala o tom, ako sa zbaviť post-akné, pochopila som, že bez kyselín sa to nezaobíde, ale hľadala som najúčinnejší krém.

Pred kozmetikou Aven som na ošetrenie problémovej pokožky úspešne použila inú lekárenskú značku LA ROCHE-POSAY, kúpila som si celú sériu Effaclar na problematickú pleť, o géle na umývanie sa dočítate v odkaze.

Aj keď je kozmetika La Roche Sow veľmi dobrá, ale pigmentačný krém som tam nenašla, musela som hľadať v iných firmách, veľa ľudí chválilo Avene Triacneal.

V našich lekárňach Samara som to nenašla, obehla som takmer všetky, kde sa kozmetika predáva, poprosila som, aby som si pozrela databázu, v ktorej z lekární by to mohla byť, ale všade bola prázdna! Ale milí farmaceuti ma neodmietli a dali mi vzorky, takže moja nástojčivá rada vám pred kúpou farmaceutickej kozmetiky požiadajte o vzorky na začiatok, vždy sú vo veľkých lekárňach, napríklad vo firmách Vichy, Aven, La Roche Posey ich pre istotu uvoľňujú a napríklad Dostala som vzorku tohto krému v objeme 5 ml, a ak si myslíte, že som išla takto do dvoch lekární, ochutnala som krém a nebola škoda minúť 1 000 rubľov za tubu.

Lekárenská kozmetika nie je lacná, ale stojí za to, kvalita je niekoľkonásobne lepšia ako tá, ktorá sa predáva v bežných obchodoch, a ak máte problémovú pleť, potom bude séria lekární dobrou voľbou pre starostlivosť o pokožku tváre, pretože kozmetika je nekomedogénna, aj keď je dobrá.

Krém som kúpil, priniesli mi ho z Moskvy, kde sa predával v prvej najbližšej lekárni:

Tuba, 30 ml, vyrobená vo Francúzsku.

Volá sa TRIaknel, pretože obsahuje tri aktívne zložky - kyselinu glykolovú, retinaldehyd (derivát vitamínu A) a efektiózu (špeciálna patentovaná látka a informácie o tom, čo to v skutočnosti je, som na internete nenašiel v plnom rozsahu, takže ktoré nedokážem dešifrovať).

Krém sľubuje, že rozpustí všetku špinu v póroch, zosvetlí pokožku po akné, vyrovná reliéf pokožky a ešte oveľa viac, ktoré som si kúpila.

Krém je žltej farby a má špecifickú vôňu, produkt vytlačíme úzkym hrdlom, tu to nie je zásadné, neaplikujeme prostriedok presne, jediné, čo môžem predpokladať, je, že cez tu malú dierku sa do tuby dostane menej vzduchu a krém nebude oxidovať..

Tu je taký červ vytlačený:

Ľahko sa rozotiera a nezanecháva mastnotu ani lepkavosť, pokožka je príjemná na dotyk, zamatovo hebká. Krém chutí trochu kyslo, nečudujte sa, vyskúšala som, chcela som sa uistiť, či sú v zložení kyseliny.

Po distribúcii zostáva na pokožke žltkastý odtieň, nejde teda o rannú starostlivosť, krém by sa mal nanášať pred spaním:

Ako viete, nemali by ste sa nechať uniesť kyselinami, určite budú mať pozitívny vplyv na pokožku, urobte ju hladšou, hladšou, pokožka sa zjednotí, ALE, nemali by ste ich používať v lete, pretože je plná stareckých škvŕn, pamätajte, že slnko a kyslá starostlivosť o pleť - veci sú nekompatibilné.

Ten istý krém mi v lekárni zakázali používať aj v lete, iba nasledujúce ráno je potrebné si na tvár naniesť ochranný krém, čo som všeobecne urobila, nemala som žiadne problémy, ale pokožka každého je iná, ak je predispozícia na pigmentáciu, tak je lepšia neriskuj.

Pri používaní krému som zaznamenala pozitívny efekt, skutočne som znížil počet upchatých pórov, len krém nerozpustil tie súčasné, prešiel som na mechanické čistenie tváre, kde mi vyčistili pleť, ale potom pri použití Triacnelu už póry neboli upchaté, kyseliny sú stále v tomto smerová práca.

Reliéf je tiež mierne vyrovnaný, ale nie veľa, krém nie je taký agresívny. Po nanesení na pleť si začervenanie ani nevšimnem, moja tvár je ku mne priateľská. Aj keď, ak sú na tvári rany, potom cítim mierne zovretie, čo opäť dokazuje prítomnosť kyselín v zložení.

Tiež sa mi páči, že krém, aj keď povrchne, rozjasňuje čierne bodky a jemne vypína pokožku. Ráno cítim, že mám tvár hladšiu, ako po ľahkom peelingu.

Ale s problémom po akné ma tento krém nezachránil, a to je presne to, za čo som si ho vôbec kúpila. Aven Triacnel sa pre mňa ukázal ako slabý, nevšimol som si dobrý účinok, obyčajná darsonvalizácia mi pomáha oveľa lepšie, pokožka sa regeneruje a regeneruje rýchlejšie.

Takže môžem vyzdvihnúť nasledujúce pozitívne stránky tohto krému:

- vyrovnáva úľavu (aj keď mierne)

- po použití nevyvoláva pigmentáciu pokožky

- rozpúšťa komedóny a čierne bodky (aj keď povrchne)

- nezanecháva žiadny lepkavý pocit

- ťažko nájsť v lekárni (aj keď to môže byť iba v mojom meste)

- zle zosvetľuje po akné

Takže môžem krém odporučiť, ale chcela by som poznamenať, že moja pokožka je necitlivá a nie tenká, dokonca reaguje normálne na silné peelingy, možno ak je vaša pokožka pružnejšia, účinok bude viditeľnejší..

Aktuálna hodnota recenzie: 87% na základe hlasov od 12 promotérov.
Uveďte svoje hodnotenie:

Recenzie spoločnosti Aven o kozmetike na problematickú pleť

Zvážte kúpu jedného z týchto čistiacich gélov.
1. Gél na umývanie Hydra Vegetal od Yves Rocher
2. Gél na umývanie Sebo Vegetal od Yves Rocher. Zobraziť viac...
3. Gél na umývanie Čistiaci mydlový gélový čistiaci prostriedok od Avene.
4. Gél na umývanie Sébium Gel Moussant od spoločnosti Bioderma.
5. Gél na umývanie Čistiace prostriedky od CeraVe.
6. Gél na umývanie Topicrem Cleansing
7. Topicrem AD Ultra čistiaci gél na tvár a telo
8. Gél na umývanie Čistiaci gél regulujúci tvorbu mazu Topicrem AK pre mastnú a citlivú pokožku

Kto použil - aké sú pre vás?

Moja pokožka je mastná a uzavretá komedónmi. Liečim sa na vysoké hormóny, všetko sa zdá byť v poriadku a pokožka tiež. Ale môj La Roche-Posay Effaclar Gel Moussant Purifiant sa kráti, takže ho chcem zmeniť na niečo také dobré, ale aj drahé. Zaujal ma gél, ktorý nebude pokožku umývať, kým škrípe, ale ktorý ju v letných horúčavách dobre vyčistí od mastnoty a mestského prachu, a samozrejme, aby nevyschla (aj keď toner používam neustále po každom umytí).

Alebo čo môžete poradiť ohľadom čistiacich gélov na môj typ pleti?

Kozmetika Avene: informácie o značke a sortiment

Takmer každá žena vykonáva každodenné činnosti starostlivosti o seba. Kozmetika hrá v jej živote obrovskú rolu, navyše dobrú a kvalitnú. Správne vybrané výrobky starostlivosti nielen zabezpečia pružnosť a zdravie pokožky, ale dodajú aj sebavedomie. Mnoho žien dáva prednosť francúzskej kozmetike Avene. V tomto článku sa bližšie pozrieme na informácie o značke, jej sortimente, kladoch a záporoch, odporúčaniach na použitie a recenzii recenzií..

Informácie o značke

Francúzsky výrobca Avene poskytuje širokú škálu vysoko kvalitných výrobkov už takmer 20 rokov. Bola založená v roku 1990. Krajinou značky sa stalo Francúzsko. Spočiatku produkty spoločnosti predstavovalo niekoľko kozmetických línií určených pre ženy rôznych vekových kategórií. Od samého začiatku sa kozmetika Avene predávala ako hypoalergénna. Bol k dispozícii v mnohých lekárňach..

Výrobky starostlivosti od spoločnosti Avene dodávajú pokožke atraktívny vzhľad a tiež dokonale zvládajú rôzne druhy estetických vád. Všetky výrobky značky pomáhajú udržiavať optimálnu rovnováhu vlhkosti pokožky. Dnes je značka Avene známa v mnohých krajinách sveta. Po produktoch spoločnosti je vysoký dopyt medzi dospelými ženami aj medzi mladou generáciou..

Vlastnosti kozmetiky

Kozmetika od francúzskej spoločnosti Avene poskytuje vynikajúcu starostlivosť o dermis, pretože obsahuje jeden z hlavných prvkov - termálnu vodu, ktorá má liečivé vlastnosti. Vďaka prítomnosti tejto zložky sú výrobky Avene ideálne pre nezdravú alebo citlivú pokožku. Termálny prameň bol objavený v 19. storočí, neďaleko neho bolo postavené obľúbené balneologické letovisko. Je potrebné poznamenať, že termálna voda obsahuje kremičitany a ďalšie látky bohaté na horniny. Jeho pH je neutrálne pri 7,5. Voda je bakteriologická. Obsahuje 14 mg / l kremeňa.

Je to prítomnosť rôznych minerálov v zložení, ktoré vyživujú pokožku, dokonale udržiavajú acidobázickú rovnováhu a tiež podporujú najrýchlejšie hojenie rôznych druhov zápalov a podráždení. Biologické a farmakologické štúdie preukázali terapeutický účinok výrobkov Avene na pokožku. Vo Francúzsku bolo vykonaných asi 600 pokusov, ktoré potvrdili upokojujúci účinok výrobkov Avene. Sortiment spoločnosti zahŕňa širokú škálu produktov starostlivosti. Patria sem pleťové vody, sprchové gély, deodoranty, rôzne krémy.

Výrobky značky sú vhodné na rôzne typy pleti, vrátane citlivých a náchylných na alergické prejavy.

Je potrebné poznamenať, že pri výrobe kozmetiky Avene sa používa iba termálna voda, čo je veľmi dôležité. Výrobky ho obsahujú asi 60%, aj keď je celkom účinný v prírodnej forme, pretože neutralizuje voľné radikály, čím zanecháva pokožku hydratovanú, jemnú a žiarivú. Môže byť použitý na zabezpečenie základnej dennej starostlivosti o pokožku tváre. Je zaznamenaná účinnosť termálnej vody po rôznych kozmetických procedúrach pri dermatologických ochoreniach, pretože dobre zvláda zápaly a tiež podporuje rýchlejšie hojenie rôznych druhov poškodenia..

Určite by ste mali venovať pozornosť popisu vody, pretože sa testuje, čo potvrdzuje jej bezpečnosť aj pri aplikácii na citlivú pokožku. Je vhodný aj v prípadoch, keď je použitie kozmetiky kontraindikované. Najlepšie sa používa ráno, pred nanesením make-upu. Aj keď vodu je možné nanášať po celý deň, aby sa odstránili známky únavy a dodala sviežosť.

Je vhodné ho používať mimo domova, pretože je v aerosólovej nádobke. Produkt je potrebné nastriekať na krk a tvár, keď je cítiť suchosť a napätie..

Výhody a nevýhody

Francúzska spoločnosť Avene vyrába vysoko kvalitnú kozmetiku už viac ako 20 rokov a je vhodná aj pre pokožku so sklonom k ​​alergickým prejavom..

Mali by ste si uvedomiť nasledujúce výhody produktov Avene:

  • vynikajúca kvalita;
  • prírodné zložky;
  • vhodné pre citlivú pokožku;
  • pomáha vyrovnať sa s podráždením pokožky;
  • dostupnosť certifikátov kvality svetovej úrovne;
  • nedostatok vedľajších účinkov a kontraindikácií;
  • bezchybná povesť.

Nevýhodou kozmetiky je zvyčajne jej cena, to sa však nedá povedať o výrobkoch Avene, pretože náklady na jej výrobky sa v priemere pohybujú od 700 do 1 500 rubľov. Stojí za zmienku, že pre normálnu starostlivosť si môžete zvoliť sériu sami. Ak sa chcete vyrovnať s určitými problémami s pokožkou, mali by ste sa jednoznačne poradiť s kozmetičkou alebo dermatológiou..

Spoločnosť Avene ponúka rôzne série na riešenie mnohých kožných problémov. Pozrime sa podrobnejšie na rozmanitosť výrobkov starostlivosti o Avene.

Pre citlivú pokožku

Pre majiteľov citlivej pokožky je dosť ťažké zvoliť najlepší prostriedok na tvár, pretože by mal obsahovať iba tie látky, ktoré nespôsobujú alergické prejavy. Krém musí určite upokojovať a zvlhčovať. Séria pre citlivú pokožku obsahuje nasledujúce produkty:

  • mlieko na odličovanie obsahuje termálnu vodu, hyaluronát sodný a jemné čistiace zložky;
  • pleťová voda s prírodnými silikátmi má zjemňujúci a tonizujúci účinok; jemná pena vám umožňuje vytvoriť spoľahlivú ochranu pred vonkajšími faktormi;
  • čistiaci gél je zodpovedný za odstránenie make-upu a tiež dokonale čistí epidermis;
  • micelárna voda sa používa na odstránenie kozmetiky, dodáva hydratáciu a tiež dokonale upokojuje pokožku;
  • gél na čistenie tváre sa používa na čistenie, vyhladenie reliéfu, odstránenie odumretých buniek; s jeho pomocou sa pokožka tváre stáva žiarivou a sviežou;
  • pleťová maska ​​obsahuje kokosový olej a kartamu, ktoré pomáhajú hydratovať pokožku; je vhodný aj pre citlivú pokožku;
  • sérum s lipozómami, glycerínom a glykolom - ideálna voľba pre intenzívnu hydratáciu; dodáva pokožke zamatovú, hebkú, pružnú a žiarivú pokožku;
  • krém v tandeme s výživovým komplexom a vitamínom E zaisťuje regeneráciu pokožky, posilňuje ochrannú bariéru.

Pre problémovú a mastnú pleť

Séria Cleanance-K je optimálnou voľbou pre dospievajúcu pleť. Táto línia sa často vyberá pre pokožku dospelých s vyrážkami a akné, pretože tieto problémy sa často vyskytujú, keď sú narušené metabolické procesy v tele. Táto séria obsahuje nasledujúce produkty:

  • čistiaci gél;
  • pleťová voda s matujúcim účinkom;
  • vyhladzovací krém;
  • hĺbkovo čistiaca maska.

Všetky vyššie uvedené produkty v kombinácii majú čistiaci, hojivý, upokojujúci, pílingový a baktericídny účinok na pokožku. Emulzia na opaľovací krém je skvelá na prevenciu akné. Na veľmi postihnuté miesta je určený špeciálny gélový krém, ktorý na odstránenie lokálnych chýb postačí použiť bielu ceruzku.

S využitím celej ošetrovacej rady Cleanance sa môžete vyrovnať s rôznymi kožnými problémami, a to:

  • vyrážky;
  • akné;
  • zvýšený obsah tuku a pod.

Rada Cleanance zahŕňa nielen liečivé výrobky, ale aj výrobky na každodenné použitie. Micelárna voda a čistiaci gél si zaslúžia osobitnú pozornosť.

Pre dehydratovanú pleť

Rad Hydrance je vynikajúcou voľbou pre starostlivosť o dehydratovanú pokožku. Ako viete, nedostatočná vlhkosť vedie k predčasnému starnutiu. Na suchú pokožku je vhodný krém Riche a na bežné alebo zmiešané typy pleti Legere. Zloženie tejto série výrobkov zahŕňa lipidy, lipomucín, glycerín, ktoré prenikajú hlboko do pokožky. Toto pravítko zmierňuje podráždenie.

Pre starnúcu pleť

Série Ystheal a Eluage sú optimálnym riešením pre zrelé ženy, pretože v tomto veku je pre starostlivosť o pleť potrebná osobitná starostlivosť, aby zostala krásna a mladá. Vyššie uvedené riadky vám umožňujú zbaviť sa mimických vrások, poskytnúť pokožke pružnosť. Používajú sa dokonca aj pri problémoch, ako sú vrany, nasolabiálne záhyby atď..

Pre zrelú pleť bola vyvinutá celá rada produktov: krémy na oči a tvár, emulzia a gélový koncentrát. Zahŕňajú retinaldehyd (RAL), fragment kyseliny hyalurónovej (HAF). Tieto produkty vám umožnia zabudnúť na také problémy, ako je ochabnutá pokožka v oblasti očí, vaky a tmavé kruhy pod očami..

Pre pokožku so začervenaním

Prípravky proti krémom pomáhajú znižovať začervenanie dermy, čo môže byť spôsobené chorobami, ako je napríklad ružovka, erytroza atď. S pomocou krému sa ukázalo, že kapilárna sieťka je menej nápadná a tiež upokojuje pokožku. Emulzia je ideálna na zlepšenie mikrocirkulácie krvi a na ochranu pokožky pred poveternostnými vplyvmi..

Maska zmierňuje zápal, chráni pokožku a zvlhčuje ju vďaka extraktu z ruskusu. Táto séria je dokonalá po použití laserového postupu na odstránenie cievnych sietí, ako aj v prípade difúzneho začervenania alebo v reakcii na náhle zmeny teploty..

Na poškodenú a podráždenú pokožku

Rad Cicalfate je dobrou voľbou pre pokožku všetkých vekových skupín. Umožňuje vám obnoviť vonkajšiu vrstvu pokožky aj po vystavení vonkajším agresívnym faktorom. Každý výrobok obsahuje antibakteriálne látky, ktoré prispievajú k rýchlej obnove buniek. Krém má liečivý účinok, ktorý je veľmi dôležitý pri plienkovej dermatitíde, chirurgických stehoch a rôznych strihoch.

Ale antibakteriálne zložky poskytujú ochranu pred sekundárnymi infekciami. Lotion so sušiacim účinkom podporuje najrýchlejšie zotavenie pokožky náchylnej na popraskanie a maceráciu.

Na suchú pokožku

Rad Cold Cream je perfektnou voľbou pre suchú pokožku. Séria obsahuje gél, mydlo, krém na tvár a ruky, telovú emulziu, balzam na pery. Poskytujú obnovu hydrolipidického filmu. Pozrime sa podrobnejšie na nástroje z tohto riadku, a to:

  • mydlo a gél na ochranu, zmäkčenie a čistenie pokožky;
  • balzam na pery obsahuje vitamíny E a F; dobre sa vyrovná s olupovaním a suchom, ku ktorým dochádza po poveternostných faktoroch aj po liečbe drogami;
  • krém na tvár robí pokožku jemnou a zvlhčenou;
  • telová emulzia dokonale vyživuje a zjemňuje pokožku, pretože obsahuje kartamové, sezamové a kokosové oleje;
  • krém na ruky si poradí s pílingom.

Pre atopickú pokožku

Pre tento typ pleti bol vyvinutý samostatný rad produktov s názvom Trixera. Je vhodný pre ľudí, ktorí trpia alergickými reakciami, dermatitídami a inými chorobami. Konvenčná kozmetika môže v tele vyvolať rôzne reakcie. Rad Trixera je vynikajúcou voľbou pre atopickú pokožku, pretože je bez vôní a bez parabénov.

Séria Trixera obsahuje nasledujúce produkty:

  • zmäkčujúci krém zmierňuje svrbenie, zvlhčuje pokožku;
  • balzam je spása, ak máte suchú dermu alebo trpíte atopickou dermatitídou;
  • Kúpeľový a sprchový gél sú určené na každodenné použitie a zároveň chránia pred negatívnymi účinkami chlórovanej vody.

Avene ponúka samostatnú radu pre mužov, ako aj produkty, ktoré chránia pokožku pred škodlivými účinkami ultrafialového žiarenia.

Farmaceutické výrobky sú bezpečné a účinné, pretože prešli rôznymi laboratórnymi a klinickými štúdiami..

Viac Informácií O Prevencii Akné