Hlavná Akné

Zdieľaj toto

Tento produkt nie je k dispozícii na doručenie do vašej oblasti

Ušetríte 426 ₽

Ušetrite 25% 22 dolárov

Vďaka!

Vždy sa snažíme o to najlepšie, aby sme našich zákazníkov potešili najvýhodnejšími cenami..

S pozdravom internetový obchod Wildberry.

Pridané do zoznamu čakateľov

Dozviete sa viac o prijatí

Už čoskoro

Zloženie

Popis

Hydratačný a upokojujúci krém je primárne určený pre mastnú pleť náchylnú na nedokonalosti, podráždenú pôsobením sušiacich prostriedkov. Hydratačný: Vďaka svojej krémovej a nemastnej textúre tento výrobok zvlhčuje a upokojuje pokožku náchylnú na akné vďaka svojej prirodzenej citlivosti. Výživa: Vyživujúce vlastnosti kakaového masla, bambuckého masla a jojobového oleja poskytujú pokožke dlhodobú výživu. Pocit pohodlia sa vracia. Upokojujúci účinok: Vďaka svojmu upokojujúcemu a nedráždivému účinku vám termálna voda Aven okamžite poskytne pocit pohodlia.

Informácie o technických charakteristikách, dodacej súprave, krajine výroby a vzhľade výrobku sú iba informačné a sú založené na najnovších dostupných informáciách od výrobcu.

Vďaka!

Vždy sa snažíme o to najlepšie, aby sme našich zákazníkov potešili najvýhodnejšími cenami..

Domáca starostlivosť o akné Avène pre dospelých: Ako si vybrať a čo môžete urobiť?

Nájsť domácu starostlivosť, ak máte problémovú pokožku a máte viac ako 25 rokov, je výzva. Naše tri hrdinky s miernym akné vyberajú výrobky Avène Cleanance pomocou dermatológa a zdieľajú svoje dojmy.

Čo je Avène Cleanance?

Avènova línia pre problémovú pokožku sa volá Čistenie - a ak ste sa vo svojom živote stretli s akné, nemohli ste o ňom nepočuť. V Avène je domáca starostlivosť dôležitým krokom v boji proti akné. Malo by to fungovať ako prevencia zhoršenia a podpora pokožky medzi profesionálnymi ošetreniami.

Nedávno bolo aktualizované zloženie dvoch produktov v rade: emulzia Cleanance Expert regulujúca mazu a protizápalová látka TriAcneal Expert. Teraz v nich nie sú žiadne kyseliny. A namiesto kyselín - zložka expresín, keratolytikum na báze rastlinného extraktu (znižuje počet čiernych bodiek, vyrovnáva štruktúru pokožky). Je klinicky preukázané, že je účinnejšie ako 6% kyseliny glykolovej v 1% koncentrácii, ale nerozbíja hydrolipidovú vrstvu a je vhodný pre citlivú pokožku.

Okrem expresínu obsahujú obe emulzie diolenil (ničí baktérie vyvolávajúce zápal) a termálna voda Avene (zmierňuje podráždenie). Rozdiel je v tom, že TriAcneal Expert obsahuje retinaldehyd, ktorý vyhladzuje a redukuje jazvy po akné (preto je určený pre pleť so zrelým akné). A do emulzie Cleanance Expert bol pridaný monolaurín, ktorý reguluje produkciu kožného mazu. Emulzie sa dajú navzájom kombinovať.

Kto sú naše hrdinky a lekárka?

Účastníkmi testu sú tentokrát pacienti Ústavu plastickej chirurgie a kozmetológie, hlavne s prvým stupňom akné. Všetky monitoruje dermatovenerológ, dermatokozmetológ Galina Viktorovna Sofinskaya. Pred prácou na IPHK bola Galina Viktorovna dvadsaťpäť rokov vedúcou oddelenia detskej kozmetológie v centre „Beauty Clinic on Arbat“; má bohaté skúsenosti s liečbou pacientov s akné.

Aký efekt môžete očakávať od domácej starostlivosti o akné?

Spýtali sme sa Galiny Viktorovnej, čo by ste mali očakávať pri používaní domácej starostlivosti? Bola úprimná: „Akné sa objavuje v dôsledku skutočnosti, že sekrécia mazovej žľazy zostáva v potrubí a upcháva ju (môže to mať veľa príčin: znížená imunita pokožky, stres, zápal žalúdka, užívanie antibiotík, hormonálne poruchy atď.) Žiadne vo svete krém nie je schopný vyčistiť potrubie mazových žliaz. To sa deje očistením, pílingom a inými kozmetickými procedúrami. A domáca starostlivosť im bráni v opätovnom upchávaní. Normalizuje kvalitu sekrécie mazových žliaz, stimuluje rast nových „správnych“ buniek a obnovuje stratum corneum “.

Kto sú „správne“ bunky?

Bunky stratum corneum zvyčajne dorastajú do rovnomerného kubického tvaru a majú vynikajúci metabolizmus. Pri prechode do horných vrstiev kože sa z nich uvoľňuje obsah, stávajú sa husté, ploché a priľnú ako brnenie k ochrane tela. To by malo byť.

Ale povedzme, že si v strese. V bunkách je narušený metabolizmus. Stávajú sa nerovnomerné, rastú v nesprávnom poradí - ako knihy, ktoré sú roztrúsené na stole. Adhézia je medzi nimi prerušená, vytvorí sa nerovný povrch s „otvormi“.

Prvý dôsledok: pokožka sa začne nerovnomerne odlupovať. Keď nanesiete krém, zmiešajú sa s ním váhy stratum corneum. A vy, bez toho, aby ste niečo podozrievali, vtierate tento „cement“ do vylučovacích kanálikov mazových žliaz a tým ich upchávate. Objaví sa zápal.

Druhý dôsledok: častice nečistôt z prostredia sa dostanú do „otvorov“ medzi bunkami. Toto si všimnú základné bunky Langerhansa a „povedz“: „Chán, priatelia, je to urgentne potrebné opraviť!“ Do problémovej oblasti je vyslaná armáda krviniek a protilátok. V zrkadle vidíte začervenanie.

Čo sľubuje domáca starostlivosť Avène Cleanance?

Upratujte bunkový metabolizmus: normalizujte odlupovanie, hydratáciu, kvalitu a množstvo sekrétov. „Prvé zmeny, ktoré by mali účastníci experimentu vidieť, sú vyrovnanie reliéfu, napnutie pokožky a zníženie začervenania. O niečo neskôr problém predmenštruačného zápalu zmizne, “hovorí Galina Viktorovna.

Naše hrdinky

Natália si nemyslí, že by sa jej problém dal nazvať príšerným slovom akné: „Áno, občas sa mi robia vyrážky. Existujú ale aj obdobia, kedy je pokožka úplne čistá. Zároveň nie je mastný - skôr kombinovaný, cez deň nie je mastný lesk. Tieto vyrážky sú pravdepodobnejšie spojené s hormonálnym cyklom a môžu sa objaviť aj počas cestovania a letov. Pokožka tiež veľmi reaguje na vodu - tvrdá moskovská voda mi nevyhovuje, potrebujem jemnú ”. Natália má túto situáciu od dospievania, posledný rok a pol sa však čoraz častejšie vyskytujú zápaly..

Galina Viktorovna urobí verdikt, že Natália má prvý stupeň akné. "Póry sú mierne zväčšené, ale lipidová vrstva je slabá: hoci si Natália umyla tvár o šiestej ráno, do 15. hodiny jej pokožka vôbec nesvieti." Mazové žľazy nie sú dostatočne aktívne a pokožka sa sama dobre neodlupuje. Preto bude jej program domácej starostlivosti vyzerať ako alternatívna výživa a píling, “hovorí..

Podľa lekára si ráno nemusíte tvár umývať špeciálnymi gélmi a penami. Koža by mala mať vodno-lipidový plášť, ak ho ráno zmyjete, začne nešťastná ťahaná mazová žľaza rýchlo vytvárať tajomstvo. Ukázalo sa, že je hrubší, ako sa očakávalo, a mechanicky upcháva kanály.

Na umývanie Galina Viktorovna odporúča iba micelárnu vodu (alebo v extrémnych prípadoch vodu z vodovodu napustenú pri izbovej teplote). Micelárna voda Avène Cleanance reguluje produkciu kožného mazu a nevyžaduje oplachovanie. Počas dňa predpisuje Galina Viktorovna čistenie pleti 3-5 krát micelárnou vodou. Odstraňuje nečistoty, ktoré sa usadzujú na pokožke.

Po rannom utretí pokožky by mala Natália naniesť keratoregulačnú emulziu Cleanance Expert (netierať, nanášať na dlane a tlačiť na tvár). Má protizápalové a regulačné účinky na maz, vyrovnáva textúru pokožky a upokojuje začervenanie.

Termíny na večer: prvé, čistenie pomocou Avène Cleanance gélu. Rituál by mal vyzerať takto: musíte navlhčiť malú špongiu, vytlačiť kvapku produktu, napeniť a jemnými pohybmi bez trenia penu naniesť na tvár. Nechajte niekoľko sekúnd pôsobiť a opláchnite vodou pri izbovej teplote. Je žiaduce nie ten, ktorý tečie z kohútika, ale minerálny alebo aspoň súčasný. Lekár odporúča všetkým, aby si zvykli, že si k umývadlu dajú krásnu misku, ráno ju naplnia vodou - večer umyjú.

Po druhé: po vyčistení musí Natália naniesť jeden z dvoch produktov, ktoré sa striedajú každý druhý deň - emulziu TriAcneal Expert alebo zvlhčujúci upokojujúci krém Cleanance Hydra (kompenzuje vysušujúci účinok liekov na ošetrenie akné). Galina Viktorovna varovala, že niekoľko dní po použití TriAcneal Expert môže Natalya na pokožke štípať, akoby bola podráždená (len preto, že teraz je jej hydrolipidová vrstva oslabená). V takom prípade si bude musieť urobiť prestávku 1-2 dni, potom však znova začnite používať emulziu..

Bližšie na začiatok cyklu mala Natália urobiť čistenie, aby zabránila ďalšiemu výbuchu vyrážok. Na vysušenie zápalu bola predpísaná bezfarebná korekčná ceruzka Spot Treatment..

Názor Natálie po šiestich týždňoch:

- V čase testovania som sa vzdala make-upu (báza, púder) - nechala som len maskaru. Preto neboli problémy s umývaním micelárkou niekoľkokrát denne. Akurát som so sebou stále nosila vatové tampóny a malú fľaštičku s Micelárnou vodou Cleanance a v zálohe aj krém. Pokožka bola pohodlná - micelárka dodáva pocit sviežosti, je veľmi jemná, nie je lepkavosť, ktorú by som chcela zmyť. Po večeroch som si tvár umyla prípravkom Avène Cleanance Gel - ako mi poradila Galina Viktorovna, kvapkala som si kvapku do dlane a trochu som sa otrela, aby som získala penu. Gél som si neaplikoval priamo na tvár. Pozitívne dojmy - gél nespôsobil suchosť.

Najskôr som mal na ráno Expert, na večer Hydru zakaždým s TriAcneal. Ako predpovedal lekár, pokožka reagovala na TriAcneal olupovaním a podráždením. Najviac sa mi páčila hydratačná upokojujúca Hydra. Vyzerá skôr ako liečivý krém, má hustejšiu a bohatšiu textúru; Expert je ľahší, myslím si, že bude vyhovovať každému. V prípade zápalu som mal aj Cleanance Spot Treatment, lokálneho korektora, ale nevidel som z toho žiadny efekt..

Uprostred testovania sa objavili ďalšie vyrážky - presne ako predpovedal lekár. Preto sme spojili procedúry - išiel som upratovať. Napriek tomuto zhoršeniu sa mi konečne páči všeobecný stav pokožky - je zvlhčená, hladká, hustá, pokožka je rovnomernejšia. Chcem Avene používať aj naďalej.

Komentár Galiny Viktorovnej: „Natália pokožka fungovala skvele, dokonca lepšie, ako som čakal. Pred experimentom bol tenký, suchý (akoby napnutý), so začervenaním a priesvitnými nádobami. Zvyčajne sa takáto pokožka zotavuje dlho. Ale Natália mala za šesť týždňov zjavné zlepšenie: textúra sa vyrovnala, začervenanie zmizlo. Pokožka sa stala pevnou, hydratovanou a proces pílingu sa vrátil do normálu. Tento úspech však nevyvracia skutočnosť, že Natália musí ísť na kozmetické čistenie včas. Ak to urobí a bude naďalej používať domácu starostlivosť Avène Cleanance, akné ju postupne prestane trápiť. ““.

U Ksenia sa ako u mnohých dospievajúcich vyskytli kožné problémy. A odvtedy, už viac ako desať rokov, žije s malým počtom vyrážok (otvorených aj zatvorených) na tvári, väčšinou zviazaných s cyklom. Existujú aj čierne bodky. Zároveň svoju pleť tiež nepovažuje za mastnú: „Pleť je skôr zmiešaná - T-zóna je normálna (môže sa niekedy lesknúť), sú problémy na lícach, pričom je aj suchá.“ Ksenia s týmto problémom predtým nechodila ku kozmetológom - žila v inej krajine a nemala príležitosť.

Podľa Galiny Viktorovny nemá Xenia hyperkeratózu (porušenie odlupovania stratum corneum), ako napríklad Natália. Má zmiešanú pleť: čelo, nos, brada sú normálne a na lícach je hyperfunkcia mazových žliaz (aj keď je to zvyčajne naopak). Mazové žľazy na lícach vytvárajú nadmerne silné a hojné tajomstvo. "Napriek tomu má Ksenia iba prvé, nevydané štádium akné." V takom prípade je nutná vyvážená strava a správna domáca starostlivosť, “hovorí lekár. "Mám program výživy, ktorého sa snažím držať." V skutočnosti je pre mňa hlavné vylúčiť akýkoľvek „odpad“ z jedla - napríklad hranolky alebo také mastné veci, ako je majonéza. Ak začnem jesť majonézu, dôjde k väčšiemu zápalu! “Hovorí Ksenia.

Jeho účel: ráno utrieť pokožku Micelárnou vodou Cleanance (v dňoch, keď pociťujete precitlivenosť, môžete sa umyť gélom, ale okamžite pokožku navlhčiť krémom Cleanance Hydra). Naneste emulziu na reguláciu mazu Cleanance Expert. Počas dňa najmenej 3 - 5-krát vyčistite pokožku micelárnou vodou a emulziu raz opakujte.

Na večer: Cleanance Gel a emulzia TriAcneal Expert. Použite tužkový korektor Spot Treatment a každých 8-10 dní nanášajte masku Cleanance iba na oblasť líca.

Dojmy Ksenia po šiestich týždňoch používania:

- Predtým som používal micelárnu vodu Avène, mám ju rád. Tá moja však bola z inej línie, ale ukázalo sa, že Micelárna voda Cleanance nie je o nič horšia. Naliala som to do malej fľaštičky a vždy som ju mala pri sebe. Neboli žiadne nepríjemnosti, žiadne nepohodlie.

Po večeroch som si tvár umyla Cleanance gélom - čistí sa dobre, ráno som vstala bez mastného lesku.

Tiež po večeroch som použila TriAcneal - pokožka sa s ním dobre obnovila, vrchná vrstva sa odlupovala, bola hladšia. Objavil sa píling - ale to som sa dozvedela, až keď som sa v nejakom okamihu rozhodla naniesť púder. Teraz používam emulziu aj naďalej, páči sa mi efekt.

Ráno a popoludní som použil prípravok Cleanance Expert regulujúci kožný maz. Dobrá starostlivosť o deň - odstraňuje lesk, textúra je ľahká (niečo medzi krémom a sérom), nanáša sa príjemne, veľmi rýchlo sa vstrebáva.

Tiež som mala krém Cleanance Hydra pre prípad napnutia a odlupovania pokožky. Je pravda, že také problémy nenastali - ale aj tak som to skúsil. Je bohatší, zvlhčujúci, ale tiež dodáva pokožke lesk.

Tiež mi bola predpísaná gommage maska ​​každých 8 - 10 dní a nanášala som ju takto - nanášala som ju na suchú pokožku ako krém a po piatich minútach som ju zmyla. Potom lekár povedal, že je to možné a ešte menej často, pretože pokožka už bola obnovená kvôli TriAcneal, a s ním, novým, je potrebné s ňou zaobchádzať šetrnejšie.

A ceruzka Spot Treatment - pomohla rýchlo zvládnuť zápal, doslova na druhý deň ustúpil.

Po šiestich týždňoch pôsobenia prípravku Avène Cleanance je pokožka pohodlná, je hladšia, nedochádza k žiadnemu zlupovaniu. Vyrážky spojené s cyklom stále existujú, je ich však menej a s ceruzkou odchádzajú rýchlejšie.

Komentár Galiny Viktorovnej: „A opäť som šťastný: Xenia mala podráždenú pokožku so narušenou hydrolipidovou vrstvou. Teraz je začervenanie preč, vzor epidermy sa vyrovnal (tie „správne bunky“ boli úspešne vypestované) a hlavne sa objavil zdravý saténový lesk. Pokožka je hydratovaná, čo znamená, že sa už nešupuje. Peeling nezanáša potrubie mazových žliaz. Tajomstvo sa zvyčajne vylučuje, takže problém predmenštruačného zápalu časom prejde. ““.

Valentina, 27 rokov

Zo všetkých troch hrdiniek je Valentina najuznávanejšou bojovníčkou za akné. Vždy mala trochu problémovú pokožku. Ale po ceste do Indie pred tromi rokmi, kde sa Valentine venovala nesprávna starostlivosť a bola jej vykonaná masáž tváre pomocou olejov, sa začalo zhoršovanie. „Olej mi vôbec nedovolili,“ hovorí. - Zistil som to neskôr. Olejové prípravky upchávajú póry. A dostal som vyrážku, ktorá sa zmenila na abscesy. Mal som šťastie, že som sa dostal do Galiny Viktorovna! “

Galina Viktorovna viedla pacientku dva roky, aby dosiahla trvalý výsledok - a dokázala ju preniesť zo štvrtej fázy akné do prvej miernej. "Robili sme masky, zákroky, elektrokoaguláciu... Je lepšie si to ani nepamätať." Stálo to veľa peňazí, dokonca som si musel vziať pôžičku. Vo výsledku sme prekonali túto situáciu po Indii. Ostali len jazvy, leštíme ich - robili sme aj laser, aj šupky. Teraz musím zachovať výsledok - potrebujem starostlivosť, ktorá opäť nebude viesť k takémuto zhoršeniu, ale zvlhčí pokožku.

Už pred týmto celým príbehom som akné ošetrovala domácimi linkami, ktoré sa výrazne vysušili - vtedy sa mi zdalo, že keď zaschne, tak to funguje. Galina Viktorovna vysvetlila, že to tak nie je, že pokožka musí byť hydratovaná “.

Galina Viktorovna hovorí, že pokožka Valentiny je v stabilnom dobrom stave, ale potrebuje podpornú starostlivosť, aby obnovila hydrolipidovú vrstvu, odstránila jemné vrásky a nevyvolala „kozmetické akné“ - situácia, keď sú blokády, komedóny, zápalové látky prvky.

Ráno je predpísané aj Micelárna voda Cleanance. Ďalej bude musieť Valentina zmiešať jednu kvapku zvlhčovača Cleanance Hydra s jednou kvapkou emulzie TriAcneal Expert a naniesť ju jemnými pohybmi bez trenia pokožky..

Retinol zvyšuje fotocitlivosť pokožky, ale Galina Viktorovna nepredpísala krém s faktorom SPF, pretože slnko je neaktívne až do konca jari (pacientom v lete nepredpisuje TriAcneal Expert).

Počas dňa si Valentina pravidelne utiera tvár micelárnou vodou, opakuje hydratačný krém Cleanance Hydra a každých 1-1,5 hodiny jej tvár zavlažuje termálnou vodou Avène. „90% zvlhčovačov absorbuje vlhkosť zo vzduchu - a ak ju nenájdete, pokožku naopak osušte.“ Lekár je presvedčený, že je správne urobiť nasledovné: ukladať termálnu vodu na pracovnú plochu, pravidelne ju striekať vedľa seba (nie na pokožku, aby nespôsobovala opačný efekt dehydratácie) a vystaviť tvár vodnému mraku.

Po večernom premytí gélom bol menovaný TriAcneal Expert. Raz za 8-10 dní môže Valentina použiť masku Cleanance Mask, ale ako masku, nie ako píling (nemasírujte pokožku). Aby nedošlo k podráždeniu, nasledujúcich pár dní - neaplikujte emulziu s retinaldehydom, iba zvlhčujúci upokojujúci krém Cleanance Hydra ".

Dojmy Valentiny po šiestich týždňoch:

- Mne sa páčilo používať Cleanance Micellar Water - odmietla som make-up, nebol problém zotrieť si ho niekoľkokrát denne (utrieť si tvár ráno, potom v obedňajších hodinách v práci, potom po športe). Jediné, čo som čítal, je, že si odličuje oči, ale moju maskaru mi neberie. Pokožka tváre je s ním veľmi pohodlná..

Po večeroch som si tvár umyla Cleanance gélom, nedráždivým prípravkom, ktorý dobre čistí.

Z krémov som mala Hydru - len nádherná vec, hydratačný krém, ktorý budem pre istotu používať aj naďalej. Pokožka s ním vyzerá skvele - zvlhčená, zdravá, bez začervenania, zatiaľ čo má ľahkú textúru a príjemnú vôňu. Môže sa vstrebávať rôznymi spôsobmi - niekedy to zanechalo mastný lesk, ale ja som to blotovala obrúskami. Ale pocit pohodlia na pokožke je taký, že sa s tým dá vydržať - už som si kúpila druhú takúto tubu.

Z TriAcneal, krému s retinaldehydom som nemal žiadne vedľajšie účinky (peeling, podráždenie). Možno preto, že som to ráno zmiešal s Hydrou, ako poradila Galina Viktorovna. Plánujem to uplatniť ďalej.

Masku Cleanance som mohol použiť iba raz za desať dní - ale podarilo sa mi do nej tiež vstúpiť. Čistenie, nanášané v tenkej vrstve, trochu mravčí. Ale bez poprsia to pokožka toleruje normálne.

Moje póry stále potrebujú pravidelné čistenie - snažím sa na to ísť asi raz za šesť týždňov, potom to nie je čistenie, ale vyzerá to, že ste so svojou tvárou nič neurobili. Ak ste už svoje akné prekonali a znížili ich na prijateľný vzhľad, nedochádza k trvalým abscesom - línia Avène poskytuje dobrú podporu a navracia pokožke zdravý a pokojný stav..

Komentár Galiny Viktorovnej: „Úloha bola splnená - pokožka má zdravý lesk, je elastická a dobre hydratovaná. Začalo sa uvoľňovať viac sekrécie, čo znamená, že sa zlepšil metabolizmus. Všeobecne to platí v prípade, keď je všetko dobré a je dôležité nenarušiť rovnováhu. Za týmto účelom by mala Valentina naďalej používať lekársku kozmetiku na problémovú pokožku “.

Ďakujeme za vašu pomoc pri organizovaní experimentu „Ústav plastickej chirurgie a kozmetiky“ a Galiny Viktorovny Sofinskaya.

Krém na problémovú pokožku Avene Cleanance K Cream-Gel - recenzie

Typ pleti: Zmiešaný, Mastný / Problematický

Krémový gél Avene Cleanance K exfoliuje, zmatňuje a zvlhčuje pokožku a pomáha tak rýchlo vyblednúť akné, čiernym bodkám a iným kožným problémom. Určené pre mastnú pleť s miernymi nedokonalosťami.

Výhody:
- Vďaka svojmu peelingovému účinku odstraňuje krém všetky nečistoty, ktoré sa nahromadili v póroch pokožky;
- Pleť získava matný tón na celý deň vďaka vlastnostiam rastlinnej zložky cucurbita pepo regulujúcim mazu, póry sú zúžené a pokožka sa už neleskne;
- Zahrnutá termálna voda Aven má upokojujúce, protizápalové vlastnosti a dodáva pokožke okamžitý komfort;
- Bez parabénov.

Prihláška:
Aplikujte ráno alebo večer na vyčistenú pokožku, vyhýbajte sa kontúram očí a pier.

Termálna pramenitá voda Avene, kyselina glykolová, cyklometikón, voda, stearyléter PPG-15, propylénglykol, glycerín, kyselina mliečna, polymetylmetakrylát, propylénglykolcetet-3-acetát, hydroxid sodný, cetylalkohol, arachidylalkohol, polyakrylát 13 Stearát, Peg-100, Kyselina salicylová, Arachidyl Glykozid, Behenylalkohol, Bisabolol Cucurbita Pepo (tekvicový) olej (tekvicový), Dimethicone, Disodium Edta, Vôňa, Polyisobutén, Polysorbát 20, Pyridoxín Hclát

Avene cleanance recenzuje krém

Avene - ochrana pred slnečným žiarením pre najcitlivejšiu pokožku

Anthelios - číslo 1 v Rusku na odporúčanie dermatológov

Ergonómia a udržateľnosť so zubnými kefkami RADIUS

Zoznámte sa s jedinečnou súpravou Intense Whitening Kit!

Bezpečná a efektívna starostlivosť o vás a vaše dieťa

Uriage - starostlivosť o jemnú pokožku dojčiat a kojencov

Revitalizujúce ošetrenie tváre a tela pomocou prístrojov Gezatone

Avene DermAbsolu - základná starostlivosť o zrelú citlivú pokožku.

Aravia Professional - kúpeľná depilácia, parafínová terapia, starostlivosť o telo

Batiste - suchý šampón č. 1 v Európe

Bioderma Hydrabio Perfector - ochrana a žiarivosť vašej pokožky

Vinopure je jednoduché a účinné riešenie na odstránenie nedokonalostí pokožky.

CeraVe - Inovácia na posilnenie ochrannej bariéry pokožky!

Odvážny dizajn a šialene príjemná starostlivosť o SPA u vás doma

Elancyl Slim Design - hladšia, pevnejšia a pevnejšia pokožka

Posilňovač rias - dlhé, objemné a silné riasy!

Filorga - recepty inšpirované procedúrami estetickej medicíny

Guam - prírodná talianska kozmetika na báze rias

GiGi - kombinácia prírodných zložiek a produktov vysokej biotechnológie

Popredné laboratórium pre profesionálnu kozmetiku v Izraeli

Kórejská kozmetika na starostlivosť o tvár a telo

Pozdravte svojich nových pomocníkov - revolučné špirálové náramky do vlasov

Isdin je značka číslo 1 v Španielsku! Inovatívna ochrana pred slnkom

Johnny's Chop Shop - štýlová rada kozmetiky pre mužov, ktorí chcú vyzerať skvele!

Vyskúšajte najkvalitnejšie japonské látkové masky

Rastlinná energia pre vlasy krásy

Loreal Professional - Zdroj Essentielle zdroj prírodnej krásy vlasov

La Roche-Posay - dermatologické odporúčanie pre citlivú pokožku č!

Mustela - bezpečná a efektívna starostlivosť o vás a vaše dieťa
06.10.2017

Matrix - Keep me Vivivd - zachovanie farieb v jasných odtieňoch

Nature`s Bounty - Doplnky výživy na podporu vášho zdravia a krásy

O.P.I - svetový líder v profesionálnej starostlivosti o nechty!

Orthomol - nemecké vitamíny pre vaše zdravie!

Foto - sila prírody pre vaše vlasy!

Balzamy na suché, popraskané a podráždené pery a pokožku

Royer - prírodná kozmetika so 100% organickým slimačím slizom!

Skincode - Kód pre zdravú a krásnu pleť

Klinicky účinná lekárska kozmetika, ktorá je účinnou náhradou chirurgického zákroku

Spoľahlivé produkty starostlivosti o pokožku dermokozmetológie pre novorodencov, deti i dospelých

Dr. Uzol - 212 Štetinová rozkoš!

Uriage - Age Protect - korekcia vrások a žiarivosť

Uriage - Hyseac - Vaše ideálne ošetrenie problémovej pokožky
01.11.2017

Hydratačné balzamy na pery Weleda zahalia vaše pery do žiarenia prírodných krás!

Silné pôsobenie proti známkam starnutia

CORA - kombinácia prírodných zložiek s najnovšou špičkovou technológiou

  1. Recenzie
RECENZIE
CENTRUM ZDRAVIA POKOŽKY
Recenzie na lekárenskú kozmetiku
Avene
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • päť
  • .
  • 523

Dedina Kopa Olesya Dunaj 11.06.2020 |

Tekutina po holení 75 ml (Avene, pre mužov)

Závery: Kúpila som ho manželovi, pretože po holení vždy trpí podráždením. Celkovo sa mi to páčilo. K podráždeniu prakticky nedošlo, pokožka bola pohodlná, nebolo svrbenie ani začervenanie. Ekonomická spotreba, tuba trvala asi šesť mesiacov. Biela farba, tekutá konzistencia, ľahká. Vôňa nie je silná, príjemná, parfum sa neprerušuje. Skúsime iné prostriedky.

Nadežda N. Moskva | 11.06.2020 |

Upokojujúca hydratačná žiarivá maska ​​50 ml (Avene, Sensibles)

Závery: Úžasná maska! Textúra je podobná hustému (nie však mastnému) krému. Nanášam ho v tenkej vrstve, po 10 - 15 minútach - nemusím ho čistiť ani suchým obrúskom (mám len veľmi atopickú, suchú pokožku, takže sa niekedy maska ​​úplne vstrebe). Čo zvyšuje jednoduchosť použitia tejto masky. A čo je tiež dôležité, je to, že po absorpcii nie je žiadna tesnosť, žiadna lepivosť! Používam ho spolu s termálnou vodou (po 10 - 15 minútach si dám párkrát vodu na tvár). Zdá sa mi, že efekt je ešte lepší.

Staviskaya Tatiana g Volzhsky | 10.06.2020 |

Emulzia Hydrance Leger SPF 30, 40 ml (Avene, Hydrance)

Závery: Čítal som predchádzajúce recenzie tohto produktu a mám pocit, že boli napísané o úplne inom nástroji. Táto emulzia nemá nič spoločné s Hydrans Optimal Lager spf20, ktorý používam asi 10 rokov. Textúra je hustá, mastná, zanecháva na tvári lesk. Táto nepríjemná mastnota zostáva na pokožke a rozširuje póry. Nemôžem slovami povedať svoje sklamanie z tohto prostriedku..

Toryanik Olga Moskva 30.05.2020 |

Upokojujúca hydratačná žiarivá maska ​​50 ml (Avene, Sensibles)

Závery: Najlepšie zvlhčujúca maska. Po ňom je pokožka vyživená, jasná, hladká. Perfektné na zotavenie zo šupiek. Upokojuje začervenanie.

Raspopova Anna Krasnodar | 29.05.2020 |

Termálna voda 300 ml (Avene, Eau Thermale Avene)

Závery: Vynikajúci jemný sprej, voda veľmi dobre hydratuje, som spokojná s nákupom

Marina Nosova Vladimirovna Voskresensk | 28.05.2020 |

Termálna voda 300 ml (Avene, Eau Thermale Avene)

Závery: Používam ho už päť rokov. Žiadne sťažnosti. Zvlhčuje. Koža sa prebudí. Perfektne sa kombinuje s hydratačnými krémami, sérami.

Irina staviteľka 17.05.2020 |

Sada termálnej vody 2x300 ml (Avene, Eau Thermale Avene)

Závery: Dokonale zmierňuje začervenanie a zmierňuje podráždenie, ideálne na denné (aj takmer hodinové) zvlhčenie

Žukova Nadežda Selyatino | 13.05.2020 |

Denný krém proti začervenaniu Antirougeurs 40 ml (Avene, Antirougeurs)

Závery: Krém je úžasný, dobre si poradí so začervenaním, nanášam ho aj bodovo, aj na celú tvár, objednám si viac

Subbotina Yulia Khimki | 13.05.2020 |

Isteal Intense Anti-Aging Serum 30 ml (Avene, YstheAL)

Závery: Sérum je husté, žlté, rýchlo sa vstrebáva, pokožka je matná a zamatovo hebká. Nemusí byť vhodný na suchú pokožku. Vyžaduje dlhodobé používanie. Dúfam, že vyhladím vznikajúce vrásky na tvári na čele. Používajte iba v noci. Zatiaľ sa to zdá také dobré. Všeobecne milujem Aveen. Čerpadlo pracuje správne.

Subbotina Yulia Khimki | 13.05.2020 |

Triacneal Expert Regulačná vyhladzujúca emulzia 30 ml (Avene, Cleanance)

Závery: Asi pred 5 rokmi to prišlo dobre, zmizli malé vyrážky, objektívne sa pokožka stala čistejšou. Nedávno som to skúsila znova - dojmy nie sú rovnaké, je nepríjemný na pokožke a na vyrážky to až tak nepomohlo. Niečo sa zmenilo, skôr ako bol krém podľa mojich pocitov aktívnejší. Môže zafarbiť vankúše kvôli žltej farbe.

Subbotina Yulia Khimki | 13.05.2020 |

Termálna voda 150 ml (Avene, Eau Thermale Avene)

Závery: Pre mňa najlepšie. Vyskúšala som takmer všetky predstavené značky lekární, ale táto je najlepšia, rýchlo upokojuje, zvlhčuje, osviežuje. Vynikajúca voda

Ab Leysan Kazaň | 13.05.2020 |

Krémový gél regenerujúci po slnku 200 ml (Avene, Suncare)

Závery: Vynikajúci nástroj! Vezmem si viac, po pláži pokožku upokojí, ochladí. Rýchlo sa vstrebáva, nie je lepkavý. Žiadny filmový efekt. Používa celá rodina

Avene CLEANANCE HYDRA

Upokojujúci krém na suchú problematickú pleť

Avene CLEANANCE HYDRA

Zadarmo
dodanie od 1000 ₽

Dodávka po celú dobu
území Ruskej federácie

Zabezpečenie kvality
Produkty

    Popis

Avene CLEANANCE HYDRA

Čistiaci kompenzačný krém Cleans Hydra vyživuje, zvlhčuje a obnovuje komfort citlivej pokožky, ktorá je počas liečby akné podráždená a suchá. Vlastnosti: • Bisabolol zmierňuje začervenanie pokožky • Termálna voda Avène poskytuje upokojujúci účinok, zmierňuje podráždenie pokožky • Hydratačné a výživné zložky obnovujú poškodenú hydrolipidovú vrstvu Podrobné charakteristiky

Avene

Eau Thermale Avène je francúzska značka # 1 v európskych lekárňach v kategórii dermakozmetiky pre starostlivosť o citlivú pokožku. Do jej srdca prúdi termálna voda Avène, ktorá má preukázané liečivé vlastnosti: zvlhčuje, zjemňuje a zmierňuje podráždenie..

Značka bola vytvorená na základe holdingu Pierre Fabre, druhej najväčšej súkromnej farmaceutickej spoločnosti vo Francúzsku. Farmaceutické normy sú jadrom vývoja a výroby všetkých značkových výrobkov. Efektívnosť finančných prostriedkov potvrdzuje vedecký výskum.

Sortiment značky zahŕňa riešenia pre akýkoľvek typ citlivej pokožky tváre a tela:
- pre suchú a atopickú pokožku
- proti starnutiu a denná starostlivosť
- rozsah slnečnej ochrany pre dospelých a deti
- rada pre pleť so sklonom k ​​akné
- rozsah zameraný na boj proti začervenaniu pokožky atď..

Dnes je značka prítomná v 120 krajinách. Už 30 rokov jej zákazníci dôverujú a odporúčajú ju poprední odborníci v oblasti dermatológie, kozmetológie, imunológie a alergológie. Prejsť na katalóg značiek

Séria Avene Cleanance - Recenzie

Avene Series Cleanance 12. januára 2013

Dievčatá mi povedia, raz som vyskúšal zelený gél z gréckeho Avenu), aké je jeho celé meno? bolo to veľmi husté. dnes som kúpila a urobila chybu nesprávna ((((kúpila som si modrý čistiaci prostriedok na gélové mydlá)))) naozaj potrebujem tú hustú zelenú

Xeni
Omsk hosť

Avene Series Cleanance, 22. novembra 2012

Trvalo tak dlho, kým som našiel tú pravú značku pre seba. Prečítala som si všetky recenzie na vašom webe a rozhodla som sa pre Aven, kúpila som si mind gél, tonikum, krém Triacneal, krém Klinins-k. toľko úsilia a vynaložených peňazí, ale čakalo ma PLNÉ SKLAMANIE. Osobne mi nič nijako nepomohlo, nepoviem, že moja tvár je zanedbávaná, rovnako ako mnohé majú zmiešanú pleť so sklonom k ​​akné a vyrážkam. (((Hľadanie pokračuje.

Mimochodom, vyhodil som všetko po 2,5 mesiaci a kúpil som si lyaroshskú pózu, stalo sa to lepšie, ale nie ah!

Avene Series Cleanance 23. septembra 2012

Raz som sa pozorne ujal svojho vzhľadu. Dodržiavala som harmonogram výživy - každý deň v rovnakom čase, pila som veľa vody, každý deň som športovala, dokonca aj tie najnebezpečnejšie cviky, a začala som používať sériu Avene Cleanance. Neviem, čo presne pomohlo - ale uplynuli necelé dva mesiace, odkedy sa postava vytesala, vlasy sú lesklé a pokožka nemá žiadne chyby. (Aj keď boli jazvy a bodky) Takže sa milujte a všade sa starajte o svoje telo)

Komentáre Je recenzia užitočná? Áno 49 Nie 2

Jeanne
Kazašský hosť

Avene Series Cleanance 12. septembra 2012

Získané takmer celé série pre problematickú pleť.

Ako vždy vedie termálna voda - jemná, príjemná, upokojuje pokožku, nedráždi, osviežuje. Je vhodné vziať si ho so sebou, nech ste kdekoľvek)

Zelený gél - jemne (aj príliš) čistí, nevysušuje, dobre, to je všetko.

Emulzia je veľmi jemná, príjemná, pokožka po nej je hladšia, málo sa leskne, ale nebojuje proti zápalu.

Klinas-K je na pokožke cítiť, mierny pocit pálenia, to je normálne, jemne exfoliuje odumreté bunky, ale nie vždy príjemne..

Nočná doba je silnejšia ako denná. Vyrovnáva sa, postupne jazvy prestávajú na pokožke vyniknúť, menšie zápaly sa hoja.

Pre osoby so silným zápalom sa tento produkt neodporúča.

Femida
Irkutsk hosť

Avene Series Cleanance 1. augusta 2012

Pred mesiacom som si kúpil kompletnú sadu: Čistiaci gél (zelený), Čistiaci krém-gél, dvojfázové matujúce tonikum, Čistiaci krém, Čistiaci krém K, Čistiaci krém Ak, píling a masku. Táto značka mi bohužiaľ nevyhovovala. Pokrytý podkožným akné ma strašne svrbelo, lesk zostal (((Škoda, dal som si na to, že to pomôže. Napriek tomu, že sa stravujem správne, nefajčím a nepijem veľa čistej vody. Jediné, čo môžem povedať, je, že pokožka zostáva čistá na dotyk aj večer) a nie ako obvykle po celom dni drsnom a pokožka je všeobecne celkom vyrovnaná)))

Aven Klinans - Starostlivosť o mastnú problémovú pokožku
Avene cistenie

Katalóg Avene »Avene Klinans - Starostlivosť o mastnú problémovú pokožku - Avene cistenie

Terapeutická a profylaktická kozmetická línia Aven Klinans je určená pre mladú problémovú pleť - mastnú, normálnu alebo zmiešanú so sklonom k ​​akné a iným kožným defektom. Tieto produkty obsahujú účinné zložky regulujúce tvorbu mazu, ktoré znižujú vylučovanie mazu, a samozrejme jedinečnú termálnu vodu. Rad emulzií Clinans má navyše úžasný matujúci efekt, eliminuje neestetický lesk a obnovuje vizuálnu príťažlivosť pokožky..

Pretože tieto kožné problémy sú zvyčajne dôsledkom hormonálnych porúch, môžu sa prejaviť nielen v dospievaní a mladom veku. Hormonálne poruchy často predbehnú dievčatá a ženy počas tehotenstva, bezprostredne po pôrode, po užití určitých liekov, napríklad perorálnej antikoncepcie, alebo v dôsledku nesprávneho životného štýlu. Preto odporúčame kúpiť Avene Cleanance každému, kto potrebuje pomoc - bez ohľadu na vek a typ pleti..

Finančné prostriedky z kolekcie Cleanance francúzskej značky Avene

Náš katalóg obsahuje nasledujúce typy kozmetiky z tohto sortimentu:

  • micelárna voda na odstránenie make-upu a čistenie epidermis;
  • dva krémy - zjemňujúce a upokojujúce;
  • tri emulzie - regulujú kožný maz, matujúce a opaľovací krém;
  • mäkký čistiaci gél, ktorý nevysušuje pokožku;
  • krém proti mastnote;
  • intenzívna hĺbkovo čistiaca maska.

Každý výrobok z rady Avene Cleanance sa skladá z prírodných zložiek, je hypoalergénny a bezpečný, nemá žiadne kontraindikácie ani vedľajšie účinky. Preto, keď ste si vybrali zloženie alebo komplex vhodný pre váš typ pleti, môžete ho bezpečne používať každý deň..

Kvalitná kozmetika Aven v našom internetovom obchode

Ponúkame na kúpu Aven Klinans so zárukou originálneho pôvodu každého produktu. Všetka kozmetika je dodávaná priamo od francúzskeho výrobcu a za nevyhnutných podmienok je skladovaná v sklade existujúcej lekárne.

Primerané náklady, rýchle dodanie prostredníctvom dôveryhodnej spoločnosti, možnosť vlastného vyzdvihnutia, informačná podpora kompetentných a priateľských konzultantov umožňujú našim zákazníkom nakupovať nielen so ziskom, ale aj s pohodlím a potešením..

Avene Cleanance K Cream-gel - recenzie

  • Recenzia číslo 1
  • Recenzia číslo 2
  • Recenzia číslo 3
  • Recenzia číslo 4
  • Recenzia číslo 5
  • Recenzia číslo 6
  • Recenzia číslo 7
  • Recenzia číslo 8

Liečivá starostlivosť o problémovú pokožku a omladzujúci účinok navyše!

Hodnotenie: 5 (z 5)

Kupovalo sa v imagíne MakeUp v decembri 2013, potom došlo k akcii a spolu s krémom som dostala kozmetickú taštičku (nekvalitnú, ktorá o mesiac neskôr praskla vo švíkoch) s norkami produktov rovnakej série (niektoré sa mi veľmi páčili a niektoré nie).

V tom čase sa moja pokožka začala po vysadení COC meniť zo suchej na zmiešanú (mastná T-zóna a vo zvyšných oblastiach normálna). Predtým som tejto kyselinovej sérii ani veľmi nevenoval pozornosť, ale obsedantné zasielanie pošty v obchode a skutočnosť, že sa mi pokožka stala problematickejšou, splnili svoje úlohy - rozhodol som sa, že to je znamenie a malo by sa to brať. V čase nákupu to stálo 139 hrivien za 40 ml, teraz cena vzrástla. Považujem za ťažké označiť náklady v rubľoch kvôli nestabilite výmenného kurzu. Ale krém nie je lacný, zároveň sa domnievam, že stojí svoje peniaze, už len preto, že dokáže nahradiť celú poličku čistiacich pleťových masiek..

Vyzerá to jednoducho a bez nagáznosti, ako sa na kozmetiku v lekárni patrí. Minimalistická trubica s odskrutkovateľným viečkom.

Krém má kyslú, úplne nevtieravú kozmetickú arómu.

Krém má veľmi ľahkú štruktúru, rozmazanie celej tváre si vyžaduje veľmi malé množstvo, okamžite sa vstrebáva. Mimochodom, krém sa lepšie distribuuje, ak si najskôr tvár pokropíte termálnou vodou.

Anotácia hovorí, že by sa mal aplikovať raz alebo dvakrát denne, s čím nemôžem súhlasiť. Faktom je, že napriek tomu, že krém má po rozotretí po pokožke ľahkú textúru, tvár sa spočiatku javí ako normálna, ale postupne sa začína lesknúť, počas dňa je taký lesk nevhodný. Navyše tento krém nevidím ako podklad pod mejkap, podľa mňa ide o čisto nočný krém, ktorý sa nanáša iba raz denne..

Moja koža: kombinované, mastné a pórovité v T-zóne, normálne v iných oblastiach. Ak sa nestretnete so svojou tvárou a zjete veľa čokolády, niekedy sa vám objavia pupienky, v červený deň kalendára sa občas objaví podkožie..

Ako to robí?.

Keď si ho nanesiete na tvár, môžete na niektorých miestach pokožky cítiť jemné mravčenie, čo je bežné pre krém s takou koncentráciou kyselín..

Spočiatku som ho používala každú noc a najskôr som pocítila opačný efekt so zhoršením stavu pokožky, to znamená, že som mala posiatu tvár (to sa stáva od kyselín, hlavne ak ste ich predtým nemali v obľube, takže som sa nebála), neprestala som rozmazávať krémom a po týždni pokožka je úplne vyčistená.

Potom sa mi zdalo, že krém je pre mňa príliš energický, pokožka sa začala na niektorých miestach odlupovať, takže si ho nanášam v noci iba raz za dva alebo tri dni, to bolo dosť na to, aby som udržala čistú tvár a nevykĺzli na ňu žiadne nové byaky. zároveň nebolo sucho. Ak máte mastnú a mimoriadne problematickú pleť, myslím si, že budete musieť nanášať častejšie ako ja..

Výsledok krému sa mi páčil, nové pupienky nevyskakujú, stopy starých rýchlejšie zmiznú. Páčilo sa mi najmä to, ako sa vyrovnáva s podkožím, veľmi efektívne ich rozpúšťa a odstraňuje, nepamätám si ani najlepší liek na tieto nepríjemné veci (treba ich však pravidelne mazať, môžete to namieriť, ak sa vám nechce rozmazávať celú tvár, kým tieto nepríjemné veci úplne nezmiznú).

Krém nemá na čierne bodky prakticky žiadny vplyv, všetko zostalo na svojom mieste, až na to, že sa trochu rozjasnil.

Pleť sa vylepšuje podľa môjho vkusu, budete aristokraticky bledí a dokonca sa mi páčila taká belosť, ale chápem, že to nie je cnosť pre každého.

Od mája kvôli zvýšeniu slnečnej aktivity ju prakticky prestala používať, počas tejto doby ju päťkrát rozmazala na sile a potom bodovo na podkožie, aby ich odstránila.

Spotreba. Je to veľmi ekonomické, stále mám štvrtinu tuby neporušenú, hoci som ju začal používať pred viac ako pol rokom. Ale ako som už písala skôr, tento krém sa pre mňa nestal každodennou nevyhnutnosťou, koniec koncov, nemám mastnú, ale zmiešanú pleť. Navyše som ho v lete prakticky nepoužíval..

Prevencia:

- Vedzte, kedy prestať, a nezabudnite na výživu a zvlhčenie pokožky. Kyseliny pokožku tenkú a vysušia, takže ak to s nimi preženiete, namiesto čistenia môže začať úplný achtung v podobe zvýšenej citlivosti, olupovania a novej vlny zápalu..

- Slnko je najhorší nepriateľ kyselín. Ak používate kozmetiku s kyselinami, potom si netrúfajte ísť von bez opaľovacieho krému. V zime by sa mal dostatok prášku alebo krému s ľahkým slnečným ochranným faktorom, a keď sa začne slnko otepľovať, zvýšiť SPF na maximum. Priateľským spôsobom je lepšie takéto krémy v lete vôbec nepoužívať, ale ak sa nezaobídete bez čistiaceho účinku, ktorý poskytujú, na opaľovanie zabudnite. V opačnom prípade môže pokožka sčervenať a čo je ešte horšie, môžu sa objaviť starecké škvrny, ktorých odstránenie je potom nereálne ťažké..

Verdikt. Krém je vynikajúci, naozaj dokonale vyčistí pokožku a plne vypracuje jeho cenu. Aj keď to má určité nevýhody, sú spoločné pre každú kozmetiku s kyselinami, takže neznižujem hodnotenie. Odporucam hlavne pre dievcata s mastnou pletou.

Existujú zázraky na svete? Avene dáva kúzlo. Kompletná obnova pokožky, zbavenie sa nedokonalostí. Brilantné. „Kultúrny šok“, prvé skúsenosti s kyslým krémom... + fotka, popis, zloženie, analýza hlavných prvkov zloženia. „PRED“ a po mesiaci.

Hodnotenie: 5 (z 5)

Keby to nebolo len pre radosť tohto krémového gélu, dala by som 5 *. Nechajte moje skúsenosti, aby vám pomohli správne sa rozhodnúť.

Typ pleti - mastná, pórovitá, citlivá, ale najhoršia zo všetkých - dlhé hojenie po akné a nerovnomerná pokožka…. s tým sa stretávam každý deň.

Kúpil som si tento krém-gél v nádeji, že sa zbavím akné po vyrovnaní pleti, a všeobecne - „len tak pre zábavu“ nikto nezrušil ani jeden.

Používa sa každý deň po dobu jedného mesiaca (v noci).
Teraz aktívne slnko a neriskujem jeho použitie, okrem toho existuje ešte jedna nuance, kvôli ktorej som krém prestal používať (o tom neskôr).

Nebudem písať o výhodách kyselín (na internete nájdete veľa vyčerpávajúcich článkov o tejto téme), že na to, aby ste dosiahli akýkoľvek výsledok, je potrebné ich používať neustále a dlhodobo atď..

Nie nadarmo krémový gél nazvali, čo sa týka konzistencie, je to len o tom, že - ľahký, rýchlo sa vstrebáva, nezanecháva lepkavý ani žiadny iný film.

Vôňa je pre takéto výrobky typická - vonia kyslo.

Ak nanášate po štandardnom umývaní, nedochádza k žiadnym nepríjemným pocitom, ale ak nanášate na olúpanú pokožku (po maske, pílinge atď.), Potom pocítite jemné mravčenie, ktoré rýchlo pominie. Koža mierne sčervená.

Čo krémový gél urobil a čo nie:

Úprimne, mala som šok - krém-gél skutočne rozpustí všetku špinu, ktorá je pod kožou (nemyslím čierne bodky... môže s nimi bojovať iba kozmetička) - všetko, čo dlho „sedelo“ a nechcelo sa jej vyliezť (prepáč za podrobnosti) po použití krémového gélu zmizne ľahko a jednoducho! pár týždňov po začiatku aplikácie krému som si všimol, že po zvyčajnej hlinenej maske (+ špongia na lufu) bola tvár omnoho hladšia…. to sa prejavuje nielen naoko, ale aj vnemy - predtým sa často vyskytli nejaké „maličkosti“, ktoré pri bežnom osvetlení pre oko neviditeľné, ale nepríjemne sa prejavujúce pri určitom svetle. Myslím, že mnohí sú oboznámení: zo zrkadla vyzerá ako „čistá“ tvár a pri dotyku je cítiť hrbole. Krémový gél si s týmito byaki poradil s ofinou! Z tohto dôvodu rešpekt a úcta k výrobcovi.

Pokiaľ ide o akné, „staré“ známky sa skutočne zosvetlia. Koža sa pomaly, ale isto stáva jednotnejšou.

Na čo som dal 4 *:
aj napriek tomu, že odborníci tvrdia, že je potrebné ho po mesiaci neustále používať, všimol som si, že zapálených prvkov bolo viac, teda príbeh sa opakuje ako pri predchádzajúcom kyslom kréme. Moja pokožka si zvyká a nedostatočne reaguje na ťažké delostrelectvo vo forme kyselín. Ak máte citlivú pokožku, majte to na pamäti.

Krémový gél vyrovnáva pleť, nečakajte však magickú premenu! ak je vaša pokožka ako moja, potom sa mágia nestane! Bude to lepšie! ale nie dokonalý.

Kúpil som na webovej stránke echemist.

Objem: 40ml.

Priamy odkaz:
Avene Cleanance K krémový gélový exfoliačný hydratačný krém.

Cena :? 7,44 asi 95 UAH.

Ďakujeme za hodnotenie a pozornosť venovanú recenzii.!

Prajem vám krásu a dobrú náladu!

CLEANANCE EXPERT Kerato-regulačná emulzia regulujúca tvorbu mazu

40 ml tuba

40 ml tuba

Expertný produkt na starostlivosť o pokožku na mierne až stredne závažné akné. Účinný proti čiernym bodkám, mastnému lesku a zápalom. Vyrovnáva povrch pokožky. Na základe princípu „trójskeho koňa“ ničí baktérie P. acnes zvnútra. Neobsahuje hydroxykyseliny, ktoré môžu spôsobiť podráždenie pokožky, a má vysokú úroveň bezpečnosti a znášanlivosti. Zvlhčuje a zmatňuje.

  • Výhody
  • Kto vyhovuje?
  • Zloženie
  • Výhody

    SMART Formula: 3 inovatívne patentované prísady od spoločnosti Avene Laboratories:

    Monolaurin® reguluje produkciu kožného mazu, eliminuje mastný lesk;

    Expressin® - - účinná látka s keratolytickým účinkom, zmierňuje závažnosť čiernych bodiek a zápalov, vyhladzuje povrch pokožky. Pri koncentrácii 1% je jeho účinok účinnejší ako 6% kyseliny glykolovej. Fyziologické pH - má vysokú úroveň tolerancie;

    Inovatívny komponent Diolenil® je patentovaným vývojom laboratórií Pierre Fabre: „trójsky kôň“ pre baktérie P. acnes, ktorý ich ničí zvnútra; je selektívny a aktivovaný baktériami P. acnes bez ovplyvnenia zdravých tkanív, čím zaisťuje vysokú úroveň tolerancie. Účinok sa aktivuje baktériami P. acnes, pričom sa molekula rozdelí na 2 účinné látky s protizápalovým a antibakteriálnym účinkom a zničí tak baktérie P. acnes zvnútra..
    Termálna voda Avène upokojuje pokožku a zmierňuje podráždenie

    Čistiaci prípravok Cleans Expert je vhodný na akýkoľvek typ problémovej pokožky náchylnej na akné.
    Vďaka svojmu inovatívnemu zloženiu bez obsahu kyselín je nedráždivý a vysoko tolerovaný. Má ľahkú príjemnú textúru, nekomedogénnu. Účinné samostatne aj v kombinácii s liekmi (vrátane retinoidov).

    maryspy

    maryspy

    Nosím rôzne veci

    Avene Cleanance K a Avene Hydrance Optimale

    Kedysi som sa rád opaľoval a pľuval na Sanskrinov. Myslel som si, dobre, sme Ázijci, takmer Indovia - opálenie sa na mňa dobre drží, nezmýva sa šesť mesiacov, čo dostaneme? Myslela som si, až kým som nedostala alergiu na slnko v podobe vyrážky, ktorá ma svrbela ako v pekle a nedala mi ani spať. Zdá sa, že štvrtina (môj otec je Tuvan a ja som Tuvan, ako som hovorila, keď som bola malá) nestačí. Čo robím? Na to, že toto leto vo Viedni som opäť padol pod kruté slnko. Tu teraz bojujem s následkami! Toto je moja tvár, keď som uvidel PIGMENTOVÉ SPOTY! Píšem a vnútorne sa trasiem hrôzou.

    Teraz vám hovorím, ako s nimi bojujem. Pretože prvé, čo som urobil, bolo zohnať si kyslý krém (môj vlastný mal viac ako 5 tisíc km), lekáreň bola prvá na ceste. V lekárňach s voľným prístupom, ako napríklad v supermarkete, upadám do meditačného tranzu a môžem sa donekonečna držať mnohých nádob, brať ich, skúmať a potom môžem stále mučiť konzultanta. slovom raj. Takže aj tam - dala som manžela do kaviarne v „Arcadii“ (boli vo Varšave) a ona sama zmizla. Videl som Avene, spomenul som si, že Nastya bliss_in_beauty nejako poradila Cleanance K v komentároch a zobrala to. Spárujte ho s ľahkým hydratačným krémom Avene Hydrance Optimale s ochranou SPF20.

    Krémový gél Avene Cleanance K pre mastnú pleť náchylnú na škvrny je skôr krém ako gélový krém, nie tekutý. Ľahko sa nanáša a rozotiera. O absorpcii - je to zvláštne. To znamená, že ho nanášate na pokožku, zdá sa, že sa okamžite vstrebáva, pokožka nie je lepkavá na dotyk. Stále sa však držíte vankúša! Hádanka. Preto mu dávam čas, aby sa lepšie namočil, pätnásť minút alebo lepšie pol hodinu, ale trpezlivosť, ako viete, nie je mojou nevýhodou, najmä preto, že kvôli svojej nenávisti pri odličovaní to robím tesne pred spaním. Výsledok však stojí za to! Krém perfektne čistí póry a rozpúšťa mazové zátky. Áno, áno, toto je krém, nie maska. Vyrovnal sa dokonca s problémovou oblasťou - na brade - viete, také škaredé biele hrčky, ktoré sa síce nezdajú byť viditeľné, ale sú pod prstami nahmatané, ale nemôžete sa ich dotknúť - môžete si poskytnúť šikovné boľavé podkožie - pretože sú uzavreté, na koži nie je žiadny otvor, cez ktoré mohli byť zničené. Po prvýkrát sa títo bastardi vyplazili a ja som ich bezbolestne odstránil bez stôp. Zostal takmer jeden! Krém sa rozjasní aj vďaka pílingu. Po mesiaci sa pokožka výrazne zosvetlila a môj obľúbený púder Clarins Loose Foundation v odtieni 103 Ivory ma nebieli, vrátila som sa do svojho tieňa a prestala som vyzerať ako dcéra vodcu ryšaviek. Aj keď sú tu pigmentové škvrny (moje prsty sa neotočia, aby napísali tieto slová), stále zostávajú, ale cez zimu ich dúfam vyhrám!

    Krém obsahuje glykolovú (na druhom mieste!), Kyselinu mliečnu, salicylovú a tiež tekvicový olej. Vôňa je tam kyslá, ale nie silná, dá sa to tolerovať. Aplikujte raz denne na suchú pokožku. Raz som si zabudla pred aplikáciou krému umyť zuby, takže ak sa na ňu dostane voda, začne ma štípať na pokožke, hmm. varoval som ťa.

    Samozrejme, nedobrovoľne požiadam o porovnanie s Derma E rovnomerne žiarivou nočnou kôrou. Najprv som si myslel, že Avene je chladnejšia. Potom, asi po mesiaci používania, keď už ráno nebol viditeľný účinok, som sa vrátil k Derma E. A začal som si myslieť, že Derma E je chladnejšia! Ale o mesiac som si uvedomil, že sú proste iní. Avene Cleanance K teda uvoľňuje póry, rozpúšťa komedóny a exfoliuje. Derma E vyrovnáva úľavu, exfoliuje a s ňou úplne zmiznú drobné zápaly, pokožka je rovnomerná, hladká a čistá. Akosi magicky im bráni. Takže ich budem striedať.

    Zloženie krémového gélu Avene Cleanance K pre mastnú pleť náchylnú na škvrny:

    No a po celej óde na nočný krém sme sa dostali k dennému krému. Ľahký hydratačný krém Avene Hydrance Optimale pre normálnu až zmiešanú citlivú pokožku - je to skôr krémový gél alebo tekutina, textúra je veľmi tekutá, bez zápachu. Aleluja!, vstrebáva sa nielen rýchlo, ale okamžite, nezanecháva lepkavosť, žiadny film, mastnotu, lesk, na pokožke nie je vôbec cítiť. Ale okamžite sa zvlhčí a z takej radosti vyzerá lepšie a hladšie. Líčenie na neho len tak spadne s pesničkou. Lesk sa objaví za tri hodiny, odstráni sa matujúcimi obrúskami - tancujeme ďalej. Veľmi sa mi to páčilo, máme lásku.

    Zloženie hydratačného krému Avene Hydrance Optimale Light pre normálnu až zmiešanú citlivú pokožku:

    A aby som stále niekedy zanedbával ochranu?! Budúce leto sa musím zásobiť sérom (koniec koncov moja mastná pokožka krém, ani taký ľahký, neprežije) a púder s SPF. Myslím na Jane Iredale.

    Povedzte nám, čo ešte môžete dokončiť starecké škvrny, hm? Inak trpím.

    Viac Informácií O Prevencii Akné