Hlavná Alergia

Recenzie na zvlhčovací gél na tvár - zvlhčujúci gél sesderma laboratories azelac

Som v úžase. Nikdy som takú pleť nemala! Super krém na problematickú pleť s vyrážkami a začervenaním.

Tovar dorazil včas, na službu nemám absolútne žiadne sťažnosti. Ale zdá sa mi, že výrobok je chybný. Tento krém nepoužívam prvýkrát, ale tentokrát s najväčšou pravdepodobnosťou výrobca vydal vadnú dávku tovaru a narazil som na taký téglik. Zásobník nefunguje. Koľkokrát som sa neskúšal dať si aspoň trošku krému - aha a ach!

Elena, prosím, tvoja pozornosť, že dávkovač tohto krému je vyrobený pomocou novej technológie - vákuovej pumpy, v ktorej nie je tuba. Na dodanie krému je potrebné fľašu uvoľniť zo vzduchu vykonaním určitého počtu lisov.

Najlepší gél na problematickú pleť. Som rozdrvený na 1,5 skalnatom a rozmýšľal som, že budem vedieť alternatívu aj ekvivalent, bez toho aby som sa do toho pustil. Klaunem do nich, dokonale žijem tú pokojnú shkiru.

Prečítala som veľa recenzií a omylom som tomu prepadla. Nechápem, prečo neexistujú vzorky tejto spoločnosti, finančné prostriedky sú dosť drahé, ale nie je možné pochopiť, či vám to vyhovuje alebo nie. Rosacea mám už veľa rokov a výrobca krému sľúbil, že pri použití zmierni začervenanie. Nevidel som žiadny výsledok, špeciálne som sa fotografoval každé ráno mesiac a pol. A tiež ma veľmi prekvapilo, že nastali problémy s uzáverom, produkt musel byť stlačený viac ako 10 - 15 krát, aby sa krém vytlačil, to je veľmi čudné. Dobré ako hydratačný krém. Pre mňa osobne tento krém nestojí za peniaze.

Bohužiaľ, zloženie je nesprávne. V ňom nie je vôbec žiadna kyselina glykolová, rovnako ako ďalšie zložky, ktoré ste zadali (tento gél je založený na azeloglycíne. Vykonajte úpravy objasnením zloženia autorizovaným zástupcom..

  • všetky odpovede (2) ⌄
  • skryť ⌄

Marina, ďakujem za pozornosť venovanú nepresnostiam na stránke, v blízkej budúcnosti budú informácie skontrolované a opravené.

Make-up, informácie o zložení gélu neboli opravené! Všeobecne je gél super!

Vynikajúci liek na problematickú, citlivú pokožku s vyrážkami a začervenaním. Pri aplikácii na 2 minúty je tu lepivosť, potom to prejde, ako sa hovorí v recenziách, nevšimol som si žiadnu zeleň. Pre ľudí v noci a ráno pod práškom je ideálny ako vo výsledku, tak aj v pocitoch. Kozmetika je profesionálna a dosahuje svoju značnú cenu, len si musíte zvoliť typ pleti, najlepšie u lekára. Veľa šťastia všetkým v boji za zdravú pokožku.

Používam ho ako doplnkový produkt starostlivosti. Častejšie ako nočné. V dennej starostlivosti musíte počkať, kým sa nevstrebe, kým nebude lepkavá a nazelenalý perleť nezmizne. Koža je potom osvetlená zvnútra. Na slnku a bez SPF nepoužívajte drsne. Pokožka je dosť problematická (vyrážky, póry, ružovka, po akné). Ale Azelac sa má dobre. Efekt sa mi veľmi páči.

Páči sa mi to, používam ho už druhý mesiac, stav pokožky sa zlepšil, vyrážok je menej, dokonca aj póry sa zúžili. V prípade potreby nanesiem na krém krém

Krém sa mi nepridá, prvý mesiac víťazného kňaza bol zlý niekedy ešte o desať viac a teraz druhý mesiac už víťazný kňaz odišiel. Ak sa po akné neuberá, a kvôli lepivosti prítomnosti, a tiež sa zdá, že chcú byť schopní. Chcem zbaliť jakisnu. Nebudem väčší ako môj brat.

Cítite sa ako po peelingu!) Osvetľuje pokožku, zvláda vyrážky

Recenzie na krém Azelak

Hydratačný gél Azelac Sesderma (s kyselinou azelaínovou) je určený na pokožku so sklonom k ​​akné, erytémom, ružienke, začervenaniu a ružovke. Toto nie je úplná kontrola Mal som iba vzorky, ale podelím sa o svoje všeobecné dojmy.

Dokopy 6 ml - zdá sa to ako veľa, stačili mi na pár augustových týždňov. Používa sa v noci. Nebudem hovoriť nič o ružovej, akné, ružovej, stále musíte produkt používať dlhšie. Pokiaľ však ide o začervenanie, tento gél je iba čarovnou paličkou. Odstráni začervenanie naraz, okamžite vyhladí pokožku, vyrovná tón. Tých. zdá sa, že na tvári bolo nejaké podráždenie, po nanesení krému prešlo niekoľko minút a nezostalo po ňom ani stopy. Ale ak použijete gél v noci, potom sa ranný výsledok bude všeobecne javiť ako fantastický..

Ale zase neviem, ako si gél poradí s komplexnými problémami. S malými sa mu darí bojovať veľmi efektívne. Navyše robí T-zónu menej mastnou, t.j. znižuje produkciu kožného mazu.

Z mínusov: nie celkom príjemná vôňa, nejaká lekáreň. Plus textúra, ktorá je na leto ťažká. Áno, je to gél, ale nie najjednoduchší, navyše jeho konzistencia je dosť hutná, obklopujúca. Zdá sa, že nie je mastný, rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva na ňom zreteľný film, ale na horúce obdobie je stále ťažký. Jeho zvlhčovacie vlastnosti sú dosť slabé. Dokonca aj mojej zmiešanej pokožke chýbala hydratácia, moja tvár sa začala trochu ťahať.

Sesderma má sérum Azelac RU, takže by sa na leto s najväčšou pravdepodobnosťou hodilo lepšie.

Niekoľko slov od výrobcu o zvlhčovacom géle Sesderma Azelac: pH 5,5, azeloglicina ® v zložení kombinuje vlastnosti kyseliny azelaovej a glycínu. Gél zvlhčuje, upokojuje pokožku, zmierňuje začervenanie a reguluje mazové žľazy. Blokuje syntézu tyrozínu a vyrovnáva tak celkový tón pleti. Dodatočné vlastnosti - starostlivosť proti starnutiu a boj proti vráskam, zvlhčenie pokožky, zvýšenie jej pružnosti. Fytosphingosín je prírodný lipid, ktorý sa podieľa na konštrukcii ceramidov a pomáha zmierňovať podráždenie. Extrakt z ostropestreca mariánskeho má upokojujúce, zjemňujúce, antioxidačné vlastnosti, pomáha rýchlo zmierniť začervenanie.

Hlavné zložky: lipozóm enkapsulovaná kyselina azelaová; extrakt z ostropestreca mariánskeho; niacínamid zapuzdrený v lipozómoch; panthenol zapuzdrený v lipozómoch, azeloglycín.

Alkohol je na 8. mieste, ale vôbec ho nie je cítiť. Možno, samozrejme, kvôli nemu sa pokožka mierne stiahla, ale je to nepravdepodobné.

Po géle chcem vyskúšať sérum. Myslím si, že by to malo byť jednoduchšie. Ale nemôžete získať vzorky, ak si ich vezmete, potom okamžite ich plná verzia. Myslím, že zatiaľ rokujem s ropuchou. :)

Nepamätám si, koľko stojí sérum, ale 50 ml gél sa predáva v priemere za 25 eur. V rovnakej sérii je aj hydratačný krém s triclosanom a alkoholovým krémom (písal som o ňom).

Hydratačný toner, krém, voda SesDerma Azelac Lotion - recenzie

Vždy ma potešili oznámenia nových kozmetických kolekcií, keď som študovala nádherné majstrovské diela make-upu na dokonalých tvárach modeliek. Týmto sa, bohužiaľ, príbeh skončil. boj o krásnu pleť, na ktorú si môžete „namaľovať“ make-up, trval mnoho rokov. A všetok makeup bol zredukovaný na minimum - korektor, tón, púder, mihalnice a priesvitný lesk.

Nebudem vám rozprávať svoju dlhú cestu k hľadaniu liečby, poviem iba toľko, že po správnej diagnóze inteligentným dermatológom ma prestali liečiť demodikózou, seboreou, alergiami a inými zlými duchmi, ktorých som nikdy nemal. Moja diagnóza nebola príliš upokojujúca - ružovka, čo vysvetľuje periodické vyrážky, ohniskové začervenanie a malé červené bodky podobné alergiám..

Chcem vás tiež upozorniť na skutočnosť, že produkty uvedené v tomto príspevku sú účinné len v prípade ružovky, akné a ružovky, bez ohľadu na to, či sú všetky prítomné na tvári spolu, alebo iba na jednu vec..

Takže dva produkty, ktoré mi pomohli nájsť, ak nie perfektné, potom dosť dobrú pokožku tváre a vyrovnať sa s existujúcimi problémami: Azelac pleťové, tvárové a telové mlieko a Azelac zvlhčujúci gél.
Začnime Azelacovým pleťovým, tvarovacím a telovým mliekom
Čo sľubuje výrobca:
Azelac - rad výrobkov obsahujúcich kyselinu azelaovú a azeloglycín - mimoriadne účinné zložky na liečbu ružovky, akné, folikulitídy, melazmy, kožných vyrážok, ktoré sa vyskytujú po holení a odstraňovaní chĺpkov (depilácia).
Účel:
Prevencia a liečba akné (na tvári a iných častiach tela), folikulitída, zarastanie chĺpkov po holení alebo depilácii. Liečba mastných vlasov (seborrhea) a androgénnej alopécie.
Dobré na ošetrenie veľkých plôch tváre, krku, chrbta, nôh.
Aktívne zložky:
Kyselina azelaová - 5% - má bakteriostatický, protizápalový, regulačný účinok na kožný maz, inhibuje 5-alfa reduktázu.
Kyselina salicylová - 2% - keratolytická, komedolytická, fungicídna, antipruritická, sebostatická. Má sedatívne, protizápalové, antiseptické vlastnosti. Inhibuje prácu hyaluronidázy.
Prihláška:
Bavlnenú podložku nasýtte pleťovou vodou a naneste na predtým očistené postihnuté miesto. Používajte 1 - 2 krát denne.
Môj rozšírený názor:
Lotion je číra tekutina so štipľavým zápachom, preto vám neodporúčam ísť do hĺbky fľaše nosom. Taktiež neodporúčam striekanie na tvár rozprašovačom. Ak sa vám dostane do očí, bude veľmi horúco! Odskrutkujem čiapku a trochu vylejem na bavlnenú podložku. Potom si po očistení pretriem tvár, vyhýbam sa oblasti očí. Mimochodom, párkrát sa stalo, že po zvyčajnom toniku bola bavlnená podložka snehovo biela a potom som si touto pleťovou vodou utrela tvár a na bavlnenej podložke som našla (trochu) škvrny od podkladu. Tvár sa môže zovrieť a to dokonca veľmi tvrdo! Ale s tým tvár nesčervená, pokožka sa nezlupuje. V lete som si každý večer po očistení pretierala tvár, mimo sezóny a v zime každý druhý deň.

Aký je konečný výsledok? Ani sčítať, ani odčítať! Výrobca neklamal - pleťová voda vyjde na všetky svoje náklady. Po každom trení sú póry také čisté, že zakaždým som z toho veľmi prekvapená. Zápaly sa zmenšujú a vypúšťajú, veľké zápaly zmiznú za pár dní takmer bez stopy, ak sa ich nedotknete rukami, malé sa ráno môžu stať neviditeľnými. Póry sa stávajú skromnými, tomuto bodu som venoval osobitnú pozornosť - ale iba pri pravidelnom používaní. Tvár dýcha, je čistá. Píling je vynikajúci, pokožka je hladká a lesklá!

Ďalším hrdinom je zvlhčujúci gél Azelac
Čo sľubujú:
Účel: starostlivosť o pokožku so sklonom k ​​ružovej a tvorbe akné.
papulárne a papulárno-pustulárne formy ružovky; ružovka
všetky formy akné; komedóny
melazma a pigmentácia kože
Aktívne zložky:
Azeloglycín - 3%, extrakt z fytosphingozínu - 1% - fytosphingosín, silymarín, extrakt z bodliakového mlieka - 1%, extrakt z lieskových orieškov, extrakt zo slezu, extrakt z konského gaštanu, extrakt z lipy, extrakt z kvetov nechtíka, brezový extrakt, triclosan, biotín, riboflav, Vitamín C, piraktón olamín, vitamín B5, vitamín B3, vitamín B12.

Aplikácia: Naneste na tvár a krk ľahkými masážnymi pohybmi, až kým sa úplne neabsorbuje. Môže byť použitý ako podklad pod make-up. Používajte 1 - 2 krát denne. Pozor! Zabráňte kontaktu s očami a sliznicami.

Môj rozšírený názor:
Gél je nazelenalá tekutá tekutina s mnohými perleťovými časticami. Ako vidíte, obsahuje veľa výživných látok, ktoré udržujú pokožku v dobrej kondícii. Pri aplikácii sa neštiplo, iba ak by to bolo na rane - potom by sa to mohlo trochu, ale bezvýznamne, prisať. Neutralizuje začervenanie, keď sa nanáša pod make-up, kvôli nazelenalým pigmentom. Tón pleti nie je silne ovplyvnený, ak sa nanáša v tenkej vrstve. Svieti, kým nepudrujete alebo neprikryjete tónom. Ale nenosila som ho pod make-up, len na experiment. Aplikované v noci. Najčastejšie lokálne - zápal sa výrazne zmierňuje a v kombinácii s pleťovou vodou úplne a bez stopy zmiznú, ak nestlačíte. Raz alebo dvakrát týždenne som si ho nanášala na celú tvár. Ak sa aplikuje na vylisovaný pupienok, pomôže rýchlemu hojeniu. Pokiaľ ide o kapiláry, začervenanie a podráždenosť sa pri pravidelnom používaní výrazne znižujú. Akné sa tiež stáva zriedkavou udalosťou. Póry sa výrazne zmenšujú a sú veľmi čisté. Akné škvrny sa zosvetlia jemným pílingom. Pokožka prestáva byť veľmi mastná - z mastnej sa stáva kombináciou, z kombinácie - bližšie k normálu.

Pre zrozumiteľnosť efektu prikladám fotografiu pred a po:
Pred fotografiou to nie je najhoršie, bolo to ešte horšie, navyše na celej tvári bolo také začervenanie.
Toto je po mesiaci používania:

Výsledok:
Tieto nástroje sa ľahko používajú, nevyžadujú si špeciálne zručnosti pri používaní, nemožno to s nimi prehnať a poskytujú skutočné výsledky. Vždy kúpim, pokiaľ sa neobjaví niečo efektívnejšie.

Hodnotenie: 10 na päťbodovej škále pre obidve nápravné opatrenia
Cena: pleťová voda 100 ml. Ok. 1700 rub., Gél 50 ml. Ok. 2 500 rbl.
Doba používania: viac ako rok

Recenzie na krém Azelak

Avene - ochrana pred slnečným žiarením pre najcitlivejšiu pokožku

Anthelios - číslo 1 v Rusku na odporúčanie dermatológov

Ergonómia a udržateľnosť so zubnými kefkami RADIUS

Zoznámte sa s jedinečnou súpravou Intense Whitening Kit!

Uriage - starostlivosť o jemnú pokožku dojčiat a kojencov

Bezpečná a efektívna starostlivosť o vás a vaše dieťa

Revitalizujúce ošetrenie tváre a tela pomocou prístrojov Gezatone

Avene DermAbsolu - základná starostlivosť o zrelú citlivú pokožku.

Aravia Professional - kúpeľná depilácia, parafínová terapia, starostlivosť o telo

Batiste - suchý šampón č. 1 v Európe

Bioderma Hydrabio Perfector - ochrana a žiarivosť vašej pokožky

Vinopure je jednoduché a účinné riešenie na odstránenie nedokonalostí pokožky.

CeraVe - Inovácia na posilnenie ochrannej bariéry pokožky!

Odvážny dizajn a šialene príjemná starostlivosť o SPA u vás doma

Elancyl Slim Design - hladšia, pevnejšia a pevnejšia pokožka

Posilňovač rias - dlhé, objemné a silné riasy!

Filorga - recepty inšpirované procedúrami estetickej medicíny

Guam - prírodná talianska kozmetika na báze rias

GiGi - kombinácia prírodných zložiek a produktov vysokej biotechnológie

Popredné laboratórium pre profesionálnu kozmetiku v Izraeli

Kórejská kozmetika na starostlivosť o tvár a telo

Pozdravte svojich nových pomocníkov - revolučné špirálové náramky do vlasov

Isdin je značka číslo 1 v Španielsku! Inovatívna ochrana pred slnkom

Vyskúšajte najkvalitnejšie japonské látkové masky

Johnny's Chop Shop - štýlová rada kozmetiky pre mužov, ktorí chcú vyzerať skvele!

Rastlinná energia pre vlasy krásy

Loreal Professional - Zdroj Essentielle zdroj prírodnej krásy vlasov

La Roche-Posay - dermatologické odporúčanie pre citlivú pokožku č!

Mustela - bezpečná a efektívna starostlivosť o vás a vaše dieťa
06.10.2017

Matrix - Keep me Vivivd - zachovanie farieb v jasných odtieňoch

Nature`s Bounty - Doplnky výživy na podporu vášho zdravia a krásy

O.P.I - svetový líder v profesionálnej starostlivosti o nechty!

Orthomol - nemecké vitamíny pre vaše zdravie!

Balzamy na suché, popraskané a podráždené pery a pokožku

Foto - sila prírody pre vaše vlasy!

Royer - prírodná kozmetika so 100% organickým slimačím slizom!

Skincode - Kód pre zdravú a krásnu pleť

Klinicky účinná lekárska kozmetika, ktorá je účinnou náhradou chirurgického zákroku

Dr. Uzol - 212 Štetinová rozkoš!

Spoľahlivé produkty starostlivosti o pokožku dermokozmetológie pre novorodencov, deti i dospelých

Uriage - Hyseac - Vaše ideálne ošetrenie problémovej pokožky
01.11.2017

Uriage - Age Protect - korekcia vrások a žiarivosť

Hydratačné balzamy na pery Weleda zahalia vaše pery do žiarenia prírodných krás!

Silné pôsobenie proti známkam starnutia

CORA - kombinácia prírodných zložiek s najnovšou špičkovou technológiou

  1. Recenzie
RECENZIE
CENTRUM ZDRAVIA POKOŽKY
Recenzie na lekárenskú kozmetiku
Sesderma
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • päť
  • .
  • trinásť

Alekseeva Svetlana Moskovská oblasť 13.06.2020 |

Hydratačný gél Azelac 50 ml (Sesderma, Azelac)

Závery: Tento produkt používam iba pár dní a už teraz vidím úžasné výsledky a som zaň vďačný! Toto je jeden z prostriedkov, ktoré mi poradil môj kozmetológ, s ktorým niekoľko mesiacov liečime začervenanie, akné a akné. Sérum ma potešilo napriek tomu, že ho zatiaľ používam iba bez krému. Aj keď chcem vyskúšať aj krém tejto spoločnosti. Možno je ťažké tomu uveriť, ale výsledok som na svojej tvári skutočne videl doslova po prvej aplikácii. Najskôr začervenanie zmizlo o 1/3, pravdepodobne okamžite, to znamená, že pokožka zosvetlila; po druhé, stal sa neskutočne hladký, mäkký a zvlhčený a zároveň sa nemastil. Samotná textúra je úžasná a vo všeobecnosti som vďačný tvorcom tohto nástroja. Pravdepodobne vôbec prvýkrát píšem recenziu, dokonca aj takú veľkú. Je to tak, že moja pokožka si zaslúži dobrú starostlivosť a som rada, že som ju našla. Predtým som používala lacnejšie krémy a vôbec som sa nepozerala na štítky, doslova som to brala na vedomie. Teraz chápem, aké dôležité je vedieť, aké nápravy vaša pokožka potrebuje. Všeobecne si myslím, že je produkt vhodný pre všetky typy pleti, ale skôr pre zmiešanú a normálnu, citlivú, samozrejme. Na suchú pokožku pravdepodobne budete potrebovať po sére ďalší krém. Mám kombinovanú, niekedy mám pocit, že potrebujem krém, asi asi kvôli suchému vzduchu. Takže sa pozriem a možno si vezmem krém! Ešte raz ďakujem za také úžasné sérum!

Shakirova Ruzilya Kazan | 06/12/2020 |

Liftingový krém, 50 ml (Sesderma, Daeses)

Závery: Tento krém si u vás objednávam druhýkrát. Tentokrát prišiel krém úplne inak: konzistencia aj aróma nie sú ako krém, ktorý som si objednala prvýkrát. Tvrdá vôňa je alarmujúca a uplatňuje sa inak. Veľmi zvláštne.

Ekaterina Mikhailova Syktyvkar | 11.06.2020 |

Hydratačný krém Hidraderm Hyal, 50 ml (Sesderma, Hidraderm Hyal)

Závery: Krém je v pohode! Rovnako ako všetky výrobky z tejto rady, ktoré som však mal čas vyskúšať. Vôňa je jemná, „drahá“. Vďaka, Sesderma!

Imamova Asmar Dudinka | 10.06.2020 |

Acglicolic Liposomal Serum, 30 ml (Sesderma, Acglicolic)

Závery: Španielsku značku Sesderma používam asi 2 roky. V našom meste stojí srvátka jeden a polkrát viac! Preto si ho objednávam iba tu na stránke. Vynikajúci účinok ráno po večernom použití

Mustafaeva Victoria Ruslanovna Bakhchisarai | 04.06.2020 |

Nočná maska ​​na tvár 1 ks (Sesderma, Beauty Treats)

Závery: Maska je krásna) Aplikuje sa na noc a ráno je pokožka zamatovo hebká!

Toryanik Olga Moskva 31.05.2020 |

Sérový aktivátor rastu mihalníc a obočia Seslash, 5 ml (Sesderma, Seslash)

Závery: Produkt je veľmi príjemný, nie mastný. Vyzerá to ako balzam. Rád sa prihlásim. Obočie a mihalnice skutočne posilňujú. Nie je potrebné čakať, kým dorastú dlhé a nadýchané, ale ako spevnenie je vynikajúci. A čo je najdôležitejšie, nedráždi oči.

Toryanik Olga Moskva 30.05.2020 |

Osobný program na obnovenie rovnováhy pokožky náchylnej na akné 1 ks (Sesderma, Sesmedical)

Závery: Úžasný peelingový program. Mám mastnú pleť s ružou. Peeling je dokonalý vďaka kyseline azelaovej v zložení. Existuje kumulatívny účinok. Nespôsobuje podráždenie, naopak, pokožka sa upokojuje.

Julia Tomsk | 29.05.2020 |

Hydratačný krém na ruky Hidraderm, 50 ml (Sesderma, Hidraderm)

Závery: Skvelý krém! Dlho som hľadala krém na starnúcu pleť a nakoniec som ho našla! Okamžite sa transformuje a omladzuje. Vôňa je nenápadná, konzistencia je medzi krémom a gélom. Spočiatku bezfarebný, keď sa vtiera, zbelie. Absorbuje okamžite bez pocitu, že je film. Pokožka je veľmi jemná. Odporúčam všetkým! Tento krém stojí za tie peniaze.

Julia Tomsk | 29.05.2020 |

Spevňujúca maska ​​Daeses, 75 ml (Sesderma, Daeses)

Závery: Maska je hustá, biela, dobre rozložená, prvé minúty má mravenčenie. Po opláchnutí nespôsobuje začervenanie. Funguje dobre s akýmkoľvek sérom predtým aplikovaným pod masku.

Julia Tomsk | 29.05.2020 |

Očný krém Factor G, 15 ml (Sesderma, Factor G)

Závery: Dobrý krém, príjemná, nemastná textúra, nenápadná aróma,
a zároveň to funguje. Napína a vyrovnáva pokožku. Vranové nohy sú menej výrazné. Účinok je viditeľný po 3 - 5 použití. Dostatočne ekonomické, mal som dosť na pol roka.

Popova Elena Omsk | 28.05.2020 |

Lipozomálne sérum Azelac Ru, 30 ml (Sesderma, hyperpigmentácia)

Závery: Jemné anti-pigmentačné sérum. S príjemnou vôňou. Prijal som to v nádeji, že znížim počet mojich pih a vyrovnám celkový tón pleti. Po nanesení je sérum trochu lepkavé, ale po nanesení krému sa pokožka cíti pohodlne. Zápal sa zmierni. Ochrana SPF sa vyžaduje počas dňa)

Balabayeva Alena Kazaň | 23.05.2020 |

Gél 0,15% Retises Nano, 30 ml (Sesderma, Retises)

Závery: Tento produkt s nízkou koncentráciou retinolu je vhodný pre tých, ktorí také produkty doteraz nepoužívali, pretože pokožka si na ne určite musí zvyknúť. Priesvitný gél so žltkastým odtieňom vonia ako vitamín z detstva)
Pri prvej aplikácii sa pokožka veľmi nápadne popálila, v oblasti aplikácie došlo k silnej hyperémii (začervenanie). Po chvíli pocit pálenia prešiel, ale začervenanie pretrvávalo dostatočne dlho, takže je lepšie ho používať v noci a každý druhý deň. Následne si pokožka zvykne a neupravené pocity sa zmiernia.
Ale ráno - pokožka je len broskyňová, napnutá a hladšia, pružnejšia, aj keď s tým neboli problémy. Gél používam veľmi krátko, ale už mi odstránil mierne a nedávne škvrny po akné, som z toho veľmi prekvapený.
Jediná vec, samozrejme, v lete by ste ho nemali používať, alebo ho používať s najsilnejším prostriedkom spf..

Hydratačný krém AZELAC SESDERMA (SESDERMA)

Hydratačný krém na báze extraktu z ostropestreca mariánskeho, zložiek lipozómov, vrátane panthenolu a kyseliny hyalurónovej, bojuje proti účinkom voľných radikálov na pokožku, upokojuje, odstraňuje začervenanie a nečistoty, má regulačný účinok na maz, reguluje vylučovanie mazu a odstraňuje akné, vyrovnáva tón pleti, omladzuje a vyhladzuje vrásky, zlepšuje pružnosť a hydratáciu pokožky. Produkt je vyvinutý pomocou technológie NANOTECH ™. Jeho jedinečnosť spočíva v použití aktívnych zložiek umiestnených v lipozómoch s veľkosťou nano - malých lipidových zásobníkov, ktoré umožňujú komponentom rýchlo preniknúť do hlbokých vrstiev pokožky, a tým zvýšiť účinnosť produktu.

Extrakt z ostropestreca mariánskeho podporuje regeneráciu pokožky, tonizuje a aktivuje metabolické procesy, bojuje proti zápalom a chráni pred negatívnymi vplyvmi vonkajšieho prostredia..

Kyselina liposomovaná azelaová má antimikrobiálny, antioxidačný, zosvetľujúci účinok, vyhladzuje a vyrovnáva tón pleti, bojuje proti zápalom a začervenaniu, predchádza akné a čiernym bodkám..

Liposomizovaný niacínamid (vitamín PP) reguluje tvorbu kožného mazu, bojuje s tmavými škvrnami, akné a po akné, redukuje vrásky, má ochranné vlastnosti, zvlhčuje.

Liposomizovaný pantenol má upokojujúci, protizápalový, regeneračný a hojivý účinok.

Lipozomálna kyselina hyalurónová s vysokou a nízkou molekulovou hmotnosťou okamžite zvlhčuje pokožku, zlepšuje jej pružnosť a vyhladzuje vrásky..

Liposomovaný fytosfingozín má protizápalové, antimikrobiálne a protiplesňové účinky, upokojuje pokožku, obnovuje ju a podporuje regeneráciu buniek..

Naneste na tvár končekmi prstov a jemne vtierajte, až kým sa úplne nevstrebe. Môže byť použitý ako podklad pod make-up. Môže byť použitý ráno a / alebo večer.

Môžete si kúpiť profesionálnu kozmetiku Sesderma v Moskve a ďalších mestách Ruska s dopravou zdarma v našom internetovom obchode Beauty-You.

Môžete si tiež nechať poradiť od profesionálneho kozmetika, ktorý má bohaté skúsenosti s kozmetikou Sesderma. Pri objednávke kozmetiky v našom obchode dostanete ako darček Beauty sadu sond špeciálne zostavených pre váš vek a typ pleti.

Doručenie v rámci Moskvy v rámci moskovského okruhu kuriérom ZADARMO od 3 500 rubľov.

Doručenie v rámci Petrohradu v rámci obchvatu kuriérom ZADARMO od 5 000 rubľov.

Doručenie v rámci Ruska ZADARMO od 3 500 rubľov.

Dodávka po Bielorusku, Kazachstane ZADARMO od 6 000 rubľov.

Hlboko pôsobiaci emulzný peeling s exfoliačnými vlastnosťami pre všetky typy pleti.
Optimálne čistí pokožku a stimuluje obnovu buniek, má antioxidačný a zvlhčujúci účinok, rozžiari pokožku. Vyrovnáva štruktúru pokožky, odstraňuje známky únavy a podporuje hlbší prienik aktívnych zložiek.
Obsahuje drvenú bambusovú stonku, vitamín C-silanol. Aplikujte na vyčistenú tvár, krk a dekolt krúživými masážnymi pohybmi so zameraním na T - zónu. Ľahko navlhčite ruky a pokračujte v masáži niekoľko minút. Zvyšky peelingu opláchnite vodou. Zabráňte kontaktu s očami.

Hydratačný gél na tvár / AZELAC 50 ml

Značka: SESDERMA (Španielsko)

Linka: AZELAC - linka na báze lipozomizovanej kyseliny azelaovej
Popis produktu:

Hydratačný, ľahký gél, vysoko tolerantný vďaka pH 5,5. Liečba pokožky s ružou, začervenaním, ružou a / alebo pokožkou náchylnou na akné. Azeloglicina ® kombinuje vlastnosti kyseliny azelaovej a zvlhčovacieho účinku glycínu. Pôsobí upokojujúco a antiradikálne. Odstraňuje sčervenanie sprevádzajúce ružu. Pôsobí regulujúco maz.

Hydratačný, ľahký gél s vysokou toleranciou vďaka pH 5,5. Liečba pokožky s ružou, začervenaním, ružou a / alebo pokožkou náchylnou na akné. Azeloglicina ® kombinuje vlastnosti kyseliny azelaovej a zvlhčovacieho účinku glycínu. Pôsobí upokojujúco a antiradikálne. Odstraňuje sčervenanie sprevádzajúce ružu. Pôsobí regulujúco maz, znižuje vylučovanie mazu a odstraňuje akné. Inhibuje syntézu tyrozínu, čím vyrovná farbu pleti. Má vlastnosti proti starnutiu, vyhladzuje vrásky. Zvyšuje hydratáciu a pružnosť pokožky. Fitosfingozín je prírodný lipid kože a nachádza sa vo väčšine ceramidov. Znižuje podráždenie pokožky. Ostropestrec mariánsky má upokojujúci, zvláčňujúci a antioxidačný účinok, zmierňuje začervenanie pokožky náchylnej na kuperózu..

Kyselina azelaová enkapsulovaná v lipozómoch, extrakt z ostropestreca mariánskeho, niacínamid enkapsulovaný v lipozómoch, pantenol enkapsulovaný v lipozómoch, azeloglycín.

Aplikujte na tvár a krk jemnými masážnymi pohybmi a trením končekmi prstov úplne vstrebajte. Môže byť použitý ako podklad pod make-up. Hydratačný gél Azelac sa odporúča nanášať raz alebo dvakrát denne.

Recenzie na krém Azelak

Objem: 50 ml

Referenčné číslo: 40003294

Dostupnosť: Skladom

Body za odmenu: 4

Chcete dostávať oznámenia o vzhľade tovaru?

Kyselina liposomovaná azelaová má antimikrobiálny, antioxidačný, zosvetľujúci účinok, vyhladzuje a vyrovnáva tón pleti, bojuje proti zápalom a začervenaniu, predchádza akné a čiernym bodkám..

4-butylresorcinol bieli, redukuje pigmentáciu, má baktericídny účinok.

Rastové faktory HGH, EGF, TGF-BETA2, IGF majú silný účinok proti starnutiu, zosvetľujú pigmentáciu, vyhladzujú povrch pokožky, zvyšujú syntézu kolagénu a elastínu.

AZELAC RU GÉLOVÝ KRÉM / DEPIGMENTAČNÝ KRÉM, 50ml (SESDERMA)

Nakúpte jedným kliknutím

  • Popis
  • Recenzie

Sesderma Azelac RU depigmentačný gélový krém 50 ml

Gélový krém Sesderma Azelac RU je hyperpigmentačná kúra odvodená od najpredávanejšieho séra v rovnakom rozmedzí. Vhodný pre všetky typy pleti, pomáha redukovať a predchádzať výskytu tmavých škvŕn

Gélový krém Sesderma Azelac RU je hyperpigmentačná kúra, ktorá sa môže použiť na liečbu porúch pigmentácie, ako je melanóza, tmavé škvrny po starnutí, pehy, hormonálne škvrny alebo hyperpigmentácia v dôsledku vystavenia slnku. Teraz je v zložení gélového krému Azelac RU bestsellerom v liečbe hyperpigmentácie vďaka svojim skvelým výsledkom a nízkej indukovanej citlivosti. Tento produkt pôsobí na produkciu melanínu, aby ju redukoval na prevenciu a odstránenie existujúcich tmavých škvŕn, čo vedie k svetlejšej pokožke a redukcii tmavých oblastí. Vhodný pre všetky typy a tóny pleti, vrátane citlivej a tmavej.

technické údaje

  • Textúra: gélový krém;
  • Kožné problémy: fotoepilácia, melazma, pozápalová hyperpigmentácia;
  • Čas aplikácie: ráno a večer;
  • Vek: 15+;
  • Typ pleti: všetky typy pleti, vrátane citlivej;
  • Hlavné výhody: pomáha blednúť tmavé škvrny, omladzuje, vhodný pre všetky tóny pleti (vrátane tmavej);
  • Formulované bez: parabény.

Hlavné prísady

  • Kombinácia kyselín azelaínových a tranexamových s extraktom zo sladkého drievka a 4-butylresorcinolom pomáha priamo inhibovať melanogenézu a riadiť prenos melanínu do keratinocytov;
  • Lignínperoxidáza pomáha odbúravať existujúci melanín s cieľom vyblednúť existujúce škvrny;
  • Undecinoil fenylalanín zabraňuje väzbe hormónu alfa-MSH na jeho receptor a indukuje syntézu melanínu;
  • Ascorbyl Glukozid a Retinol majú anti-aging vlastnosti na ochranu a obnovu pokožky;
  • Rastové faktory (EGF, TGF-Beta2, IGF) ovplyvňujú bunky, aby pôsobili na predčasné starnutie.

Ako použiť

Gélový krém Sesderma Azelac RU nanášajte každý deň večer na čistú pokožku a ľahkou masážou nanášajte priamo na postihnuté miesta..

Mediderma by Sesderma / Azelac Sesdwrma Azelac Ru gélový krém - depigmentačný krémový gél 50 ml

Mediderma od spoločnosti Sesderma

Gelový krém Sesdwrma Azelac Ru - depigmentačný krém-gél

Depigmentačný krémový gél na báze komplexu rastových faktorov a kyseliny lipozomálnej azelaovej pôsobí priamo na zdroj tvorby škvŕn, vyrovnáva farbu pleti a zmierňuje príznaky starnutia. Môže byť použitý pre vysoké fototypy, znižuje pozápalovú hyperpigmentáciu.

lipozomálne kyseliny azelaovej, 4-butylrezorcinol, rastové faktory HGH, EGF, TGF-BETA2, IGF

Jemným trením pohybujte ráno a / alebo večer na očistenú pokožku gélovým krémom Sesderma Azelac Ru.

  • NAPÍŠTE spätnú väzbu

Ahoj. Prosím, povedzte mi, s ktorými sériami je možné kombinovať Azelac ru? Hyperpigmentovaná pokožka, kombinácia, 42 rokov.

Dobrý deň! S vitamínom C, ale nie hocijakým. Zo série Sesderma bude robiť. Môžete mi napísať do WhatsApp, 89104414256, podrobnejšie poradím. Daria.

Dobrý deň. Pri používaní tohto produktu musíte používať krém na opaľovanie?

Hydratačný krém AZELAC SESDERMA (SESDERMA)

Hydratačný krém na báze extraktu z ostropestreca mariánskeho, lipozomálnych zložiek vrátane panthenolu a kyseliny hyalurónovej, bojuje proti účinkom voľných radikálov na pokožku, upokojuje, odstraňuje začervenanie a nečistoty, má regulačný účinok na maz, reguluje vylučovanie mazu a odstraňuje akné, vyrovnáva tón pleti, omladzuje a vyhladzuje vrásky, zlepšuje pružnosť a hydratáciu pokožky. Produkt je vyvinutý pomocou technológie NANOTECH ™. Jeho jedinečnosť spočíva v použití aktívnych zložiek umiestnených v lipozómoch s veľkosťou nano - malých lipidových zásobníkov, ktoré umožňujú komponentom rýchlo preniknúť do hlbokých vrstiev pokožky, a tým zvýšiť účinnosť produktu.

Extrakt z ostropestreca mariánskeho podporuje regeneráciu pokožky, tonizuje a aktivuje metabolické procesy, bojuje proti zápalom a chráni pred negatívnymi vplyvmi vonkajšieho prostredia..

Kyselina liposomovaná azelaová má antimikrobiálny, antioxidačný, zosvetľujúci účinok, vyhladzuje a vyrovnáva tón pleti, bojuje proti zápalom a začervenaniu, predchádza akné a čiernym bodkám..

Liposomizovaný niacínamid (vitamín PP) reguluje tvorbu kožného mazu, bojuje s tmavými škvrnami, akné a po akné, redukuje vrásky, má ochranné vlastnosti, zvlhčuje.

Liposomizovaný pantenol má upokojujúci, protizápalový, regeneračný a hojivý účinok.

Lipozomálna kyselina hyalurónová s vysokou a nízkou molekulovou hmotnosťou okamžite zvlhčuje pokožku, zlepšuje jej pružnosť a vyhladzuje vrásky..

Liposomovaný fytosfingozín má protizápalové, antimikrobiálne a protiplesňové účinky, upokojuje pokožku, obnovuje ju a podporuje regeneráciu buniek..

Naneste na tvár končekmi prstov a jemne vtierajte, až kým sa úplne nevstrebe. Môže byť použitý ako podklad pod make-up. Môže byť použitý ráno a / alebo večer.

Môžete si kúpiť profesionálnu kozmetiku Sesderma v Moskve a ďalších mestách Ruska s dopravou zdarma v našom internetovom obchode Beauty-You.

Môžete si tiež nechať poradiť od profesionálneho kozmetika, ktorý má bohaté skúsenosti s kozmetikou Sesderma. Pri objednávke kozmetiky v našom obchode dostanete ako darček Beauty sadu sond špeciálne zostavených pre váš vek a typ pleti.

Doručenie v rámci Moskvy v rámci moskovského okruhu kuriérom ZADARMO od 3 500 rubľov.

Doručenie v rámci Petrohradu v rámci obchvatu kuriérom ZADARMO od 5 000 rubľov.

Doručenie v rámci Ruska ZADARMO od 3 500 rubľov.

Dodávka po Bielorusku, Kazachstane ZADARMO od 6 000 rubľov.

AZELAC RU CREMA GEL (objem - 50 ml)

Značka: SESDERMA

- pôsobte priamo na zdroj farbenia,

- rovnomerná farba pleti,

- znížiť príznaky fotostarnutia,

- zvýšiť svietivosť matnej, fotodámovanej a matnej pokožky.

Vlastnosti:

- vhodné na použitie kedykoľvek počas roka,

- Vhodný pre všetky typy pleti,

- možno použiť na pokožku s vysokými fototypmi,

- môže byť použitý ako samostatne, tak v kombinácii s inými, silnejšími depigmentačnými prostriedkami pomocou techniky "Layering", vrstvenie,

- môžu byť použité medzi estetickými ošetreniami (peeling, IPL laser), aby sa zabránilo tvorbe škvŕn v dôsledku zápalu.

- kyselina azelaová, ktorá má depigmentačný, protizápalový, antibakteriálny účinok, znižuje hyperfunkciu mazových žliaz, čo je silný antioxidant,

- undecylenoyl fenylalanín - jedinečná bieliaca zložka vyrobená z prírodných aminokyselín, zabraňuje tvorbe stareckých škvŕn v prírodných podmienkach (tehotenstvo atď.),

- vitamín A (retinol), ktorý urýchľuje cirkuláciu krvi v pokožke, eliminuje zápaly vrátane akné, má neutralizačný účinok na voľné radikály, zabraňuje skorému starnutiu pokožky, stimuluje procesy bunkovej obnovy, poskytuje všeobecný omladzujúci účinok, vyrovnáva úľavu tváre, zmierňuje pigmentáciu škvrny a zlepšuje pleť, zvyšuje odolnosť pokožky pred negatívnymi vplyvmi prostredia (slnko, nízke teploty atď.), zvlhčuje, zlepšuje pružnosť a spevňuje štruktúru pokožky,

- rastové faktory rastlín:

HGH: znížte tvorbu melanínu - urobte pleť rovnomernejšou;

EGF: stimuluje rast a produkciu vlastného kolagénu, elastínu, fibronektínu - zvyšuje množstvo bielkovín v bunkách;

TGF-BETA2: obnova bunkovej vrstvy - ochrana pokožky;

IGF: odstráňte škodlivé látky.

- Naneste Azelac RU gél na čistú a suchú pokožku po celej tvári jemnou masážou na podporu vstrebávania.

Pre viditeľné výsledky v kratšom čase sa odporúča výrobok používať ráno a v noci..

Môžete si kúpiť profesionálnu kozmetiku Sesderma v Moskve a ďalších mestách Ruska s dopravou zdarma v našom internetovom obchode Beauty-You.

Môžete si tiež nechať poradiť od profesionálneho kozmetika, ktorý má bohaté skúsenosti s kozmetikou Sesderma. Pri objednávke kozmetiky v našom obchode dostanete ako darček Beauty sadu sond špeciálne zostavených pre váš vek a typ pleti.

Viac Informácií O Prevencii Akné