Hlavná Furuncle

Baziron AS - recenzie

Zaujíma nás vaša spätná väzba k použitiu lieku Baziron AS na akné. Účinnosť, vedľajšie účinky,...

26.12.2009 21:39, Liska
Používam Baziron už 3 týždne, počet akné sa neznížil (pokožka veľmi vysušuje a odlupuje sa (neviem, čo mám robiť, nič nepomáha)..

8. 8. 2010 19:35, Saša
Z mojej skúsenosti s liečbou BAZIRONOM chcem povedať, že pri prvej aplikácii to trochu pomohlo a pri následnej aplikácii iba vysušila celú pokožku, objavil sa píling a akné sa objavilo viac ako zmizlo.

8. 8. 2011 20:33, Katarína
Moja rada pre vás, ako sa rýchlo zbaviť akné, používam túto metódu už veľmi dlho, umývam si tvár mydlom tak, aby vyschla, potom natriem akné linkomycínom (v lekárni stojí 15 rubľov). A ak sa akné objaví na čele každé leto, potom stojí za to rozmazať čelo nevyrovnaným každé ráno a večer, ide o látku prírodného pôvodu. Neoselen je možné kúpiť online alebo v obchodoch života, tiež akné nemá rád jablčný ocot, takže si môžete akné rozmazať kyslým jablkom.

09/03/2013 07:05, jar
Čím viac pokožku napríklad vysušíte, napríklad mydlom, tým viac sa ju bude snažiť eliminovať, a potom sa tento maz viac stane a tam, kde bude, bude aj akné (

28.09.2011 13:13, Inna
Mám rovnaký prípad. Používam basirón, ale vysušuje pokožku a akné, ako je vaše, sa jednoducho objaví. Ak nájdete spôsob, zdieľajte.

16.02.2013 22:50, Lisa
Baziron je potrebné nanášať bodovo, na akné, nie na celú tvár)

04/06/2013 11:34, marie
Spravidla som od neho dostal alergiu. Najskôr tvár strašne horel, potom vyšli drobné vodnaté pupienky, ktoré svrbeli. Vkladal som do neho veľké nádeje (((((

17.05.2013 19:10, Tifa
Marie, práve si od tohto prostriedku popálila, musíš naniesť presne a v nižšej dávke, alebo naniesť detský krém pár hodín po aplikácii

27.7.2013 18:36, Vladimír
Chcem vám povedať zaujímavý príbeh. Vlastne akné trápené a voľba padla na „Baziron ace“ prvá tuba skutočne pomohla a efekt bol badateľný za týždeň, neboli žiadne problémy, po mesiaci som si kúpil ďalšiu tubu, a potom to začalo, na 2 dni používania (s veľmi malou vrstvou) bola pokožka pokrytá kopa fľakov a stále nie je jasné, čo a to všetko na tvári. Rozhodol som sa pre samoliečbu, pretože s tým nemôžem vyjsť z domu, vypil som tavegil, ale bohužiaľ, o týždeň sa nič nestalo. Rozhodol som sa ísť na platenú kliniku, pretože to bolo 5 minút od domu, a čo si myslíte, lekár povedal, že prišiel včas, pretože začal opuch očí, predpísali kopu všetkého. menovite; 4 kvapkadlá s 500 ml tekutiny, 7 intramuskulárnych injekcií (do zadku) denne, kvapkadlo každý druhý deň. DOMOV piť 2 druhy piluliek a natrieť určitou masťou, chlapci, verte mi, že je lepšie mať pár pupienkov ako celú tvár, nechápem, aký druh tváre, teraz všetko prešlo, ale zostáva prejsť na 2 druhy piluliek a 1 kvapkanie, basiron je chemická látka a 70 percent je alergických na jeho vlastnosti, nemysli si, že ťa prenesú. Dúfam, že tým niekomu zachránim tvár.

08.08.2013 15:07, Anastasia
Poznáte také slovo ako falošné ?? neprekvapilo vás, že z prvej tuby nič nebolo. a od druhej je to čo. tak ľahko, že by ste mohli naraziť na falošný údaj.

08.21.2013 10:47, Maria
Rozhodol som sa tiež kúpiť si „zázračný liek“ Baziron AS, na začiatku používania bol účinok znateľný, pokožka sa vyhladila, pupienky prakticky zmizli, ale na konci používania bola tvár pokrytá pupienkami, aby som si nemohla nájsť miesto na život, bola škoda ísť von a už nebol Baziron nepomohlo, priebeh liečby sa skončil, neviem, čo mám robiť teraz, bývali jeden alebo dva pupienky a po Bazirone je to nočná mora, hrôza.. slová sa nedajú opísať

29.11.2013 19:37, Tatiana
Podporujem váš názor. Tichý horor Baziron AS, tichý horor som použil na svoju tvár už 2 krát už týždeň. Nepoužívať.

20.12.2013 14:52, Tanyukha
Naozaj !! Tu som sa kvôli tomu vyšplhal na fórum. Mám tiež opuch očí !! predpísané iba tabletky na alergiu. popáliť na tvári. Mám po prvom dni užívania drogy. Už dva dni chodím s opuchmi, trošku som spala !! Myslíte si, že musíte konať? sám nezmizne.

13.05.2014 10:39, Elena
Súhlasím. Som rozmazaný už týždeň, vidím, že som pokrytý drobnou vyrážkou. ako žihľavka, nesvrbí, ale slabá červená vyrážka pupienkov hovorí skôr o alergii: (prepáč

05.03.2014 15:44, Lana
Akné (akné) je spôsobené streptokokom (baktériami) a dá sa zabiť antibiotikom, na ktoré je citlivé, ako je erytromycín alebo penicilínové antibiotiká. Je potrebné liečiť komplexne, okrem použitia antibiotika je potrebné ošetrovať pokožku znížením činnosti mazových žliaz, bez vysušenia pokožky. Na spálenie akné môžete použiť peroxid alebo hydroperit. Pomáhajú aj antikoncepčné a hormonálne látky. Akné sa vyskytuje v dôsledku zvýšenia testosterónu v tele, zatiaľ čo v dôsledku toho klesá estrogén, dochádza k aktivácii mazových a potných žliaz, našou úlohou je normalizovať množstvo týchto hormónov. Kombinovaná antikoncepcia obsahuje ďalšie množstvo ženských hormónov

11.08.2011 13:14, Prêt-à-Porter
pokúste sa držať diétu: vylúčte mastné, vyprážané, slané, nakrájajte na sladké. vypite drogu Lactrofiltrum alebo Duffalac a každý večer (prvý týždeň) používajte bielu kozmetickú hlinu, potom 2-krát týždenne, hlinu som len zmiešala v sýtenej minerálnej vode (teplej) a na tvári asi 20 minút. Po mesiaci sa tvár stala čistejšou, pokožka jemnejšia)

04/09/2012 11:33, Selena
vyskúšajte antibiotikum erytromycín. vonkajšia masť, stojí len 30 rubľov, pomáha za týždeň)

01.03.2013 17:51, katen'ka
pochybujem, že antibiotikum za túto cenu skutočne pomáha. Akné je choroba, ktorú je potrebné LIEČIŤ, odstraňovať a väčšina antibiotík infekciu potláča a „zanáša“ ďalej a hlbšie. Vonkajšie akné zmizne, ale vnútorne sa zhoršuje. Ale to STÁLE vyjde neskôr. Je lepšie liečiť sa prírodnými prostriedkami, vyrobiť si masky SÁM, z dostupných prostriedkov.

08.08.2013 15:11, Anastasia
Dievča)), napríklad antibiotikum Ammoxicilín stojí menej ako 50 rubľov.. no, aspoň to stálo predtým. ale je vynikajúci na množstvo chorôb. tak nikdy nesúď podľa ceny. pamätajte, či drahšie neznamená lepšie!

11.07.2012 01:08, Olenka
Použil som Baziron, nepomohlo... veľmi mi to iba vysušilo pokožku a znova sa objavilo akné. Dievčatá, radím vám, po večernom umytí tváre si najskôr tvár otrite vatovou vložkou s tinktúrou nechtíka, potom pleťovou vodou (obsahuje: kyselinu salicylovú, gáfor alkohol, lekáreň síra, chloramfenikol v tabletách.. všetko zmiešate, získate krém. Tieto lieky sa dajú kúpiť v lekárni. nie drahé.) Niekde pred týždňom som začal robiť tento postup, výsledok je už viditeľný. Radím ti vyskúšať!

08.11.2012 14:14, Jekaterina
Dievča, a v akom pomere zmiešať prístroje na krémy?

08.11.2012 18:58, Alina
asi 1: 1

10.6.2013 14:28, Dievča
S týmto domáce mlieko je opatrnejšie. môžete sa popáliť. treba ho aplikovať presne.

31.10.2012 20:23, Elena
Mám tiež veľmi šupinaté a dokonca sa mi na čele „objavila popálenina“, tak povedala kozmetička. spočiatku akné naozaj rýchlo prešlo.. teraz som ho prestala používať.. pokožka je príliš zapálená. Stále používam hydratačný krém

08.11.2012 18:56, Alina
A zriedite ho vodou, potom naneste, pokožka z tohto sa už nebude odlupovať a nanášajte iba na noc

22.03.2013 14:39, olya-la
potom dôvod nie je v koži, ale v tele, choďte ku gynekológovi a endokrinológovi.

26.03.2013 17:59, Marya
Účinok bude až po 3 mesiacoch užívania, potrebujete tiež internú terapiu a nezabudnite na diétu (nie hladovku, ale inú, zdravšiu stravu) zahrňte do stravy viac oranžovej, zelenej zeleniny a ovocia, vitamíny v lekárni sú lepšie u lekára!

1. 9. 2013 09:45, denis
Dôveruj mi! Baziron sa má používať trikrát denne, vždy na suchú pokožku. Nebuďte leniví na použitie podľa pokynov. Za týždeň, ako sem napíšeš, sa výsledku nedočkáš. Tri mesiace. Choďte a neváhajte, choďte ku kozmetičke. Som pohľadný mladý muž, ale na niektorých miestach mám tvár pokrytú jazvami a dierami od toho, ako som ju spustil. A tento problém treba vyriešiť hneď, ako sa objaví. Poďakujte rodičom, ktorí vám hovoria, že je to prechodný vek a všetko prejde. Zájdite ku kozmetičke, procedúra trvá 2 hodiny, ale stojí to za to. Nehovorím, že to fešák urobil. Jednoducho neexistuje iná cesta. A snažím sa to zvládnuť.

25.11.2014 21:34, Irinka
Používam ho, od začiatku augusta, predtým som mala mastnú tvár, boli tam akné, prešli 4 mesiace, moja tvár je hladká, čistá, pár akné sa objavuje pravidelne pred PMS, hoci pokožka vysychá, odlupuje sa, ale nanášam aj hydratačný krém) A odporúčam neprestať )) Pokračujte v rovnakom duchu aj v rozmazávaní) Všetko je pred nami))

7.7.2015 12:44, Kate
určite pokožku navlhčite, kúpte si hydratačný krém na tvár a používajte ho spolu s bazónom. ošetrenie je dlhé, ale afektívne, musíte byť trpezliví.

12.01.2010 14:08, Emy
Spočiatku to pomáhalo, ale na konci tuby iba vysušilo pokožku. Môže to byť však spôsobené začiatkom polárnej noci a zimy..

21.01.2010 08:27, elinabony
Baziron, na rozdiel od Zineritu, nie je návykový, používam ho už takmer rok, snažím sa robiť prestávky, aby nedošlo k nadmernému vysušeniu pokožky, ale treba ma ošetrovať zvnútra (nájdite dôvod), odporúčam vám kúpiť Dorsenval a liečiť v komplexe

14.03.2013 20:27, Lera
Áno, o zenerite, rovnakom príbehu, používal som ho super už tri roky, ale teraz bez neho nemôžem žiť, nepoužívam ho už pol roka a moja pokožka sa stala problematickou. Študujem recenzie týkajúce sa Bazironu, viem, že existuje aj vo forme tabliet.

29.01.2010 09:49, Tatiana, 26
Baziron mi nepomohol, oči mám opuchnuté a pupienky sú na mieste

2. 3. 2010 23:10, Kira
Použil som na odporúčanie lekárnika (moja vlastná matka, ktorá si nebude priať zle) a „basiron“ a „diferin“ súčasne. Ich ceny nie sú malé, ale nevidel som veľký výsledok. Kým pokožka nezvládla závislosť, zdalo sa, že sa všetko zlepšuje, menej mastnoty, menej začervenania. ale po pár týždňoch všetko zapadlo na svoje miesto a okrem lúpania nič nezostalo. Rovnaký efekt ako skinoren. A zloženie je podľa mňa podobné. Ale rád by som osobne dodal, že som si z vlastnej skúsenosti uvedomil, že liečením tohto problému iba externe nebude mať žiadny silný účinok (začal som sa uzdravovať zvnútra. Akékoľvek byliny, lieky ovplyvňujúce žalúdok, črevá. NULOVÝ efekt. Môže to byť spôsobené veku. sedelo na „diéte.“ Každý deň liter a pol a pol kefíru alebo bioyogurtu. NULA. aspoň na tvári - žiadny výsledok. sa nemení ((používam podkladovú bázu každý deň, ale masky, časté umývanie je ako každodenné pravidlo a okrem toho kozmetička raz alebo dvakrát každé 2 mesiace. Preto je všetko individuálne a závisí od tela a dedičnosti ((

16. 3. 2010 00:16, Alexander
Súhlasím s 27, akné sa začalo liečiť od 17 rokov, moji rodičia mi povedali prechodný vek, ale neprebúdza sa to na 10 rokov, vlastne som sa trápila iba od 17 do 22 rokov, potom som si nejako zvykla, ale niekedy je nepríjemné v lete sú v zime menej a na jar som sa liečila veľa veľa rôznych spôsobov spôsobov, ako minú asi 1000 USD napriek tomu sa prejavila dedičnosť, tým trpel aj otec

11.07.2011 11:21, Mary
Alexander nevie, či máš stále akné.. Ale poradím. Ak majú rodičia možnosť, nech ťa pošlú do Francúzska! Do drahého salónu krásy. Uisťujem, že Tama vylieči všetko.. Tu v Rusku vám nepomôže.. Iba v zahraničí.. =)) Veľa šťastia.

23.06.2014 16:48, eric
Žil vo Francúzsku 5 rokov, navštívil viac ako jedného kozmetika a dermatológa, nič nepomohlo), takže Francúzsko je vaše, klobúk!

7. 12. 2011 13:54, Alice
Nemyslel som si, že môžeš mať problém s krvou? Mal som jednu kamarátku, ktorá bola tiež dedičná, niečo s krvou, ale krv jej vyčistili na niekoľkých sedeniach a pomohlo jej to, teraz je jej tvár úplne čistá)

13.05.2012 01:16, victoria
s mojou tvárou je všetko v poriadku?

15.04.2013 18:15, Stas
Úplne súhlasím s týmto komentárom, že som to neskúšal už 5 rokov, snažil som sa zvnútra aj zvonka liečiť nulové výsledky.

08.08.2013 15:17, Anastasia
Dievča. A nemysleli ste si, že máte problémovú pokožku.. na ktoré akné by ste nemali používať toner. iba upcháva póry a udržuje pokožku mastnú.Viem o sebe. Už dávno prestala používať tak silnú kozmetiku. teda základ a základ, je menej akné

26.03.2010 22:48, Andrey
Hneď chcem povedať, že Baziron je pre mňa jedným z najefektívnejších prostriedkov so svojimi plusmi aj mínusmi (nebudem ich popisovať, pretože na prvom mieste je účinnosť). ALE. akýkoľvek liek na akné začne byť skutočne efektívny až v kombinácii, t.j. to je strava, šport, vzdanie sa všetkých zlých návykov, hygiena, užívanie vitamínov skupiny A, B, posilnenie imunitného systému atď. Vyskúšala som veľa vecí, vymenujem tie, ktoré mi skutočne pomohli: Zenerit, Baziron, Skinoren (nie veľmi pohodlné, pokožka ma veľmi svrbí), Differin, (iba v noci, ako hovorí návod). Zenerit účinkuje väčšinou na povrchové zápaly a zdalo sa mi, že nelieči, jeho komplex erytromycín-zinok jednoducho zabíja príčinu zápalu a zabraňuje ich opätovnému objaveniu. Pripomínam, že Zenerit je dosť účinný liek, ale len lieči - Skinoren, komplex od Bazironu a Rozdiel 1 krát denne, rozdiel v noci. Skutočné výsledky budú viditeľné po 2 - 3 týždňoch aplikácie, po 3 (maximálne) mesiacoch používania všetkých vyššie uvedených riešení budete príjemne prekvapení. Ak začnete liečbu, nezľaknite sa, na začiatku sa môže všeobecný obraz zápalu zhoršiť, nie je to dlho. Ale. existujú choroby gastrointestinálneho traktu, urogenitálneho systému, hormonálne zmeny, ktoré vyvolávajú výskyt akné, je potrebné to vziať do úvahy a prijať opatrenia na ich vylúčenie. Veľa šťastia všetkým, dúfam, že moja skúsenosť niekomu pomôže! Veľa štastia!

18.04.2010 22:24, Nadežda
Baziron som používala mesiac, efekt je dobrý, akné je menej a hlavne sa ťažko odstraňuje akné. Nebolo možné dlhšie ho používať, tk. Začala alergia, tvár, oči boli opuchnuté, začervenanie trvalo jeden deň. po ukončení príjmu sa akné vrátilo. Používam bodovo, niekedy sa to prejaví

19.6.2011 23:38, lyaisan
ahojte všetci, prvý krát na vašom webe tiež strašne trpím na akné, trpím, plazím sa zineritom 3 roky 4-krát účinok je už nulový, začala som používať domácu terapiu, utrieť si tvár 70% alkoholom, potom masky medom a soľou v pomere do 20 minút, potom si utrieť tvár ľad z odvaru sériou a tak každý deň dochádza k efektu, ale najdôležitejšie je, že sa na nich (akné) nikdy nesmie tlačiť a škrabať, čo bolo pre mňa veľmi ťažké. všetok úspech

8. 7. 2011 19:21, Andrey
Ahojte všetci! Povedzte mi prosím, možno niekto vie.. Mám malé škvrny 9 malých pupienkov) dokonca aj na zadnej strane hrudníka, predlaktia a zadku. Pravidelne sa javia ako hnisavé.. Bola som u dermatológa na KVD. tam povedali, ze koza je to, o com silno pochybujem Pts. a ako s tým naložiť.

29.10.2011 00:54, kozmetička Jamila
Ahoj Andrej. Skúste si pripraviť nasledujúce pleťové mlieko: 200 ml alkoholu, 4 tablety aspirínu, 4 tablety chloramfenikol, 4 tablety streptocidu. 1. Po kúpaní namočte problémové oblasti s detským alebo domácim mydlom na mydlovú gázu jemnou soľou a jemne vydrhnite. 2. Natrite pleťovú vodu a potom nasypte VEĽA detského púdru. Prvý týždeň soliť každý druhý deň, druhý po troch dňoch, tretíkrát týždenne. Tri týždne otrite pleťovou vodou a každý deň ju posypete práškom. Do tejto doby by mal problém zmiznúť, ale kvôli prevencii môžete pleťovú vodu zotrieť 1-2 krát týždenne. Metóda bola vyskúšaná, funguje. ! Veľa štastia!

12.05.2012 14:10, Anastasia
Ahojte! A aký druh alkoholu si dať? Vodka?

20.04.2015 21:32, Leila
Vyskúšajte chatterbox na resorcinole, pripravuje sa v lekárňach, určite pomôže

02.08.2012 06:42, Olka
Sem napíšte svoj názor

04.11.2012 20:30, Kisa
Baziron pomohol, ale až po 3 mesiacoch používania. za 3 dni to urcite nepomoze, ako tu pisu - to je nezmysel.

Liečba akné Baziron AS - recenzie

Negatívne recenzie

To bolo moje najväčšie sklamanie!

Po 2 týždňoch som si všimol zlepšenie, boľavé akné začalo miznúť. Doslova o mesiac neskôr som mala takmer úplne vyčistenú tvár. Nemohol som sa toho nabažiť. Neustále som spomínal na svoju nedôveru k tejto droge a vyčítal som si to.

A teraz, keď som bol pripravený prestať používať Baziron (od začiatku príjmu už uplynuli 2 mesiace), sa mi tvár opäť posypala! A bolo to ešte horšie ako prvýkrát. Teraz mi bolo čelo pokryté malými pupienkami (skôr ako vyrážka alebo alergia), moje lícne kosti boli opäť posiate veľkými boľavými červenými pupienkami, ale teraz mi na lícach zostali malé pupienky (rovnaké ako na čele). Tých. postihnuté oblasti sú ZVÝŠENÉ a stav pokožky NEBEZPEČNÝ. Keď som išiel k lekárovi s týmto problémom, nemohla povedať nič zrozumiteľné, ibaže „liek nesedel“. Ale problém je, že to nebolo niečo, čo sa nezmestilo, malo to POZADNÝ ÚČINOK. A nepoužívam ho 3 mesiace (iba 2,5 mesiaca).

ZHRNUTIE APLIKÁCIE PRÍPRAVKU:

Kto zvládol všetko, čo som napísal vyššie, už si uvedomil, že pre mňa neexistujú žiadne výhody.

Stručne zdôrazním nevýhody používania Bazironu AS.

  • strašne vysušuje pokožku, nie každý zvlhčovač môže pomôcť obnoviť pokožku;
  • veľmi škodlivé pre citlivú pokožku;
  • spôsobuje odlupovanie, pri nesprávnom použití môže spôsobiť popáleniny pokožky;
  • nehojí akné, ochromuje pokožku (v mojom prípade).

Môj názor je čisto subjektívny. Droga mi vôbec nepomohla, iba zhoršila situáciu. Som veľmi rád, ak sa nájdu aj takí, ktorí sú s jeho pôsobením spokojní a zbavili sa akné. Ale som z tohto lieku sklamaný a nebudem ho odporúčať na kúpu..

Nevýhody: Nebezpečný pre citlivú pokožku.

Pozitívne účinky z aplikácie:

  • Menej uzavreté komedóny. Pri častom používaní je skutočne menej „tuberkulóz“, malé zmizli, cysty to neovplyvnilo..
  • Prevencia akné - je ich menej ako pred použitím basirónu, ale výsledok nie je kolosálny.
  • Matná koža.

Tu skončili profesionáli.

  • Suchosť - to je najlepšie, keď si urobíte prestávku v čase..
  • Popáleniny. Nefotil som naschvál, pretože v takých chvíľach som na to nemal čas. Bol som v psychickom úpadku. Prostriedok je veľmi silný a žieravý, dokáže to.
  • Alergia (?) To bol vlastne impulz pre konečné zrušenie lieku. Stále je pre mňa ťažké povedať, či je to alergia alebo nie, ale potom už nemal Basiron žiadnu šancu a nemohol mať.
  • Bolesť, bolesť a viac bolesti Nielenže samotná pokožka bolí pri popáleninách, ale aj samotné pupienky sa stávajú oveľa bolestivejšími, o čom sa mi ťažko hovorí. Pri kontakte s vodou sa pokožka kúpala ako plameň!
  • Bez ohľadu na to, ako sa otočíte, chytíte sa okolo očí. To je pre mňa mystika. Ustúpil som veľmi ďaleko od očných viečok, nič som si nedával na vrch, nešúchal som si tvár, napriek tomu sa pokožka odlupovala a pálila.
  • Od ženy po hada. Nie, nevzbudí vás šelmou, ale zhodíte svoju kožu.))
  • Zbohom milovaný. Áno, skutočne má schopnosť odfarbovať látky, testované na obliečke na vankúš.
  • Ahoj staroba. Z aplikácie sa začali objavovať vrásky. Radšej budem žiť s pupienkami, ako by som mal starnúť pred časom. Našťastie sa po ukončení používania všetko vrátilo na svoje miesto))

Závery, výsledky, odporúčania.

Budem trochu nuda, ale problém pupienkov treba hľadať zvnútra. So žiadnym basiónom také problémy nevyletíte, je to len symptomatický nástroj. Prestaňte používať a je to, problémy sa vrátia. Áno, sú chvíle, keď nemôžete eliminovať príčinu akné, alebo dočasne nemôžete, ako v mojom prípade. Potom sú potrebné veľmi symptomatické prostriedky. Dievčatá však, preboha, začínajú malé, s rovnakou hlinkou a salicylovou. Nech je Baziron iba NAJVYŠŠÍM východiskom!

Och, aj ja som trpel s týmto bazironom AC! Kúpil som to, zaplatil 600r. Je dokonca škoda, že som kúpil a vyhodil peniaze. Pocit po aplikácii bol hrozný! Pokožka sa spáli, sčervenie, zostáva popálenina a efekt je 0. Myslel som si, že mi to asi kvôli štruktúre pokožky nevyhovuje, navrhol som sestre, jej pokožka má inú štruktúru. Takže mala to isté, boli tam popáleniny, chvalabohu, že sme boli pomazaní masťou „Záchranca“, vďaka nemu naše popáleniny rýchlo zmizli. Nielenže zanecháva popáleniny, ale VEĽMI vysušuje pokožku a potom sa rozbíja na rôznych hydratačných krémoch. Všeobecne platí, že dievčatá, premýšľajte.

Baziron som používal 1,5 mesiaca, rozmazával som ho iba pred spaním! Pomáha to dobre, bohužiaľ som si recenzie neprečítal hneď! Tretí deň V SLUCHÁCH! Moja tvár je celá červená, opuchnutá, v niektorých malých vodnatých bodoch! Desivé až hororové. prejde to? Ako ošetrovať pokožku pred týmito účinkami? Povedz mi prosím!(((

S baziónom buďte opatrní Po jednej aplikácii sa mi pokožka cítila ako drevo a po druhej mi tvár sčervenala a opuchla, pľuzgiere išli dole po pokožke a celá táto „krása“ dlho neprešla. To sa ešte nikdy nestalo, moja pokožka nie je citlivá.

Kúpil som si BAZIRON AS v lekárni.
3. deň sa prejavila strašná alergia - tvár bola celá opuchnutá, začervenaná, silne svrbila, pálila. Predtým nikdy žiadna alergia nebola. Hrôza, nie krém!
BAZIRON AS - Tvárová alergia.

Vysúša pokožku. Bielia oblečenie a bielizeň, neperú sa. Neodporúčam to. Vzniknú vám ďalšie náklady. Existuje dostatok a nie nových prostriedkov na vysušenie jednotlivých vyrážok alebo oblastí pokožky - nie také drahé a nie s takým účinkom. Akýkoľvek liek sa vyberá individuálne, ale možno považovať za najefektívnejšie: kyselina salicylová bodovo alebo na oblasť vyrážok; masky z bielej / zelenej hliny; masky s bahnom z mŕtveho mora a eliminácia provokujúcich faktorov - všetky sú odlišné.

Vôbec nepomohlo. Potieralo sa to 2 týždne, vôbec žiadny účinok. A je to drahé. Pravdepodobne je pokožka už na všetky tieto antibiotiká zvyknutá.

Chalani, narazila som aj na tento hrozný krém Baziron. A spočiatku som ho obdivoval. Ako rýchlo odstráni pupienky. Až som sa nejako zobudil s opuchom pod očami. Uvedomil som si, že som alergický. Ale vôbec sa nemyslelo, že tento krém. Predtým večer som jedol nakladané huby. Išiel som k alergológovi, nasadila mi hypoalergénnu stravu, predpísala antihistaminiká (v mojom prípade Lomilan, zaspávam z fenistilu) a pila polysorbenty. A mimochodom, povedala, vzdaj sa všetkého mejkapu. Sedel som na diéte, pil pilulky, všetko je v poriadku, potešilo ma to. A večer som sa rozhodla, že sa týmto krémom opäť pomaznám. Ráno som sa na seba nemohol pozrieť. Červená tvár, svrbenie, opuchnuté líca, vaky pod očami. Vyliezol som hore, aby som si prečítal recenzie na krém a bol som šokovaný. Teraz vo výsledku nosím slnečné okuliare. Vypijem svojho Lomilana a čakám, kým mi zmiznú visiace vaky pod očami. A Baziron „vyzerá“ veľmi dobre v koši, ale nie na mojej tvári.

Neutrálne recenzie

Prvá aplikácia: Spočiatku sa zdalo, že akné je oveľa viac, ale naopak, bolo to dobré. Bazirona AC vyhnala všetko akné, vyšli. Boli veľmi chorí a červení. Tento efekt trval asi 3-4 týždne. Potom sa akné začalo objavovať o niečo menej, ale boli. Mnohé vybuchli a ja som ich opatrne vytlačil, po pár dňoch úplne prešli. Ďalej som používal Baziron AS. Objavili sa nejaké pupienky, ale neprestal som kráčať k svojmu cieľu.

Aký je výsledok po takmer 4 mesiacoch používania?

Hneď musím povedať, že som zmenil prístup k zbavovaniu sa akné.

Teraz takmer nepoužívam náš gél, začal som používať náš láskavý a známy Garnier a používal som aj rôzne prostriedky na akné (peny, krémy).

Náš Baziron AS je takmer na konci, vzhľadom na to, že ho používam nepretržite 3 mesiace, dvakrát denne.

Produkt som prestal používať a už sa to nijako nezhoršilo ani nezlepšilo. Myslím si, že tento nástroj je návykový. Dermatotropný prostriedok GALDERMA Baziron AS by som radšej nedoporučoval!

Pretože pre tak dlhú dobu používania nie je výsledok taký pôsobivý.

Cena hryzie, dobrá správa je, že spotreba je veľmi ekonomická.

Výhody: rýchlo sa vstrebáva, komerčne dostupný, lieči akné, vysušuje pokožku, znižuje mastnotu pokožky.

Nevýhody: peeling je možný, ak sa nanáša v silnej vrstve - horí, nebráni opätovnému vzhľadu, odfarbí niektoré druhy textílií, vysušuje pokožku.

Baziron je druhý prostriedok, ktorý som sa pokúsil použiť. Prvý bol Zinerit. Podľa môjho názoru predviedol dobré výsledky, potom sa však všetko opäť šplhalo.

Mám 17 rokov a akné mám minimálne 3 roky, akoby som si nepamätal. Moja pokožka je mastná. Možno sa akné stalo kvôli hormónom (jeden lalok mojej štítnej žľazy je mierne zvýšený), mám tiež nevyváženú stravu, ale neexistujú žiadne zlé návyky.

Prvý dermatológ z dermatovenóznej ambulancie (!) Predpísal mi salicylový alkohol a nejaký druh hovorcu. To mi však nešlo. Zdá sa, že sa to ešte zhoršilo a ja som od liečby upustil. Potom, keď som nastúpil na vysokú školu, som sa dohodol s dermatológom na študentskej klinike. Potom mi predpísal Zinerit a potom Baziron (5%). Stále ho používam. Kúpil som to za 700 rubľov. Pravda, dal som si krátku prestávku týždeň, počas ktorej mi na tvári vyskočilo malé množstvo pupienkov, niektoré bolestivé.

Všeobecne uvediem malý popis. Baziron je bielej konzistencie s miernym špecifickým zápachom. Rýchlo sa vstrebáva.

Používam ho ráno a večer. Pred aplikáciou si tvár umyjem studenou vodou a bežným mydlom. Potom, keď pokožka vyschne, nanesiem na problémové miesta tenkú vrstvu. A na tie pupienky, ktoré mi spôsobujú najväčšie nepríjemnosti, si nanesiem trochu viac gélu.

Medzi nevýhody: vysušuje pokožku. To sa môže stať, ak si toho na pokožku nanesiete príliš veľa. Ja osobne mám tiež začervenanie. A ešte jedna vec. Gél som si dala aj na plecia, čo mi spôsobilo mierne zafarbenie na tričku..

V zásade veľmi dobrý prostriedok na boj proti akné..

Naposledy mi dermatológ predpísal Baziron po laserovom resurfacingu, v prípade, že vyskočí pupienok, naneste ho lokálne. Prišiel taký prípad - vyskočil dosť hlboký pupienok na líci (a zjavne to vyprovokovalo použitie tohto opaľovacieho krému). Ale Baziron mi vôbec nepomohol, ani pri dlhodobom používaní sa s ním popálila iba pokožka. Viac povedané, verím, že pre gél sa veľmi dobre neabsorbuje. Aj keď to nie je najefektívnejší prostriedok - rekord v úplnom nedostatku účinku zlomil iný populárny krém - Aven Triacneal, ako aj úplne zbytočný gél Curiosin. A nakoniec, Baziron je dosť drahý - 600-700 rubľov.

Záver: Baziron je v mojej lekárničke, ale používam ho zriedka. Používam ho na malé zápalové prvky, ktoré niekedy vyrážajú v nasolabiálnom trojuholníku, a na vážnejšie akné používam účinnejší kombinovaný prostriedok na zloženie, ktorý sa dokonale vyrovná s akné - gél Effezel, a tiež veľmi dobre bojuje proti akné vysoko účinným antibiotickým liekom, ktorý som nedávno objavil - Gél Klenzit-S.

Aké výhody som si všimol v Bazirone?

  • sušenie pupienkov, v dôsledku čoho sa na nich vytvorí kôra a zmiznú;
  • má protizápalový účinok;
  • redukuje mastnú pleť, ale moja pokožka je suchá, takže tam nie je čo redukovať;
  • rieši komedóny, ktoré sú často príčinou podkožného tkaniva.

Aby ste dosiahli požadovaný Effect bez poškodenia pokožky, nemali by ste to s aplikáciou Baziron preháňať. Ak akné nepokrýva celý povrch, musíte krém naniesť v tenkej vrstve do bodu, ako som to urobil - nanášať iba na čelo na tých miestach, kde boli byaky.

Používala som ho 2x denne - ráno a večer. Po použití si VŽDY musíte umyť ruky.

Ale napriek tomu sa situácia zmenila k lepšiemu a počet sa znížil, aj keď Baziron pôsobil na podkožie slabo a prechádzali samy. Ale pľúca, malé alebo hnisavé, sa rýchlo zahojili. ALE, bohužiaľ, dokonale čistá tvár nakoniec nevyšla. Neskôr bola tvár jasnejšia, ale začervenanie a akné sú stále viditeľné. Na fotografii nižšie je uvedený výsledok s púdrom na tvári. Stopy sú stále viditeľné a dajú sa spolu prekryť iba podkladom + púdrom, ale nie som zástancom „stierkovania“, takže pokračujem v hľadaní môjho ideálneho prostriedku po akné..

Poznamenám zistené nevýhody krému:

pre majiteľov suchej pokožky krém nebude slúžiť ako dobrá služba, pretože vysuší pokožku spolu so sušením byaku, takže ak budete aj tak používať Baziron, musíte sa postarať o zvlhčenie pokožky..

ak sa objaví peeling, znamená to, že by ste mali znížiť množstvo naneseného krému alebo ho dokonca úplne prestať používať.

medzi nevýhody patrí vysoká cena

neschopnosť používať počas tehotenstva a laktácie. Napriek tomu odporučím viac tých, ktorým pomáha, ako tých, na ktorých sa nehodil.

Používam Baziron už 3 týždne. Prvých päť dní prešlo absolútne bez výsledku, ale ku koncu prvého týždňa sa stal zázrak - akné začalo miznúť doslova za hodiny, ale zároveň sa objavil hrozný peeling, pokožka sa doslova „odlepila“ a naniesť make-up bolo jednoducho nemožné. Naniesol som neprijateľné množstvo a ešte pred aplikáciou som problémové partie zotrel alkoholovým (!) Roztokom kyseliny salicylovej, takže si sám môžem za výskyt takej suchosti, pnutia a olupovania. Ale keďže pokožka sa SKUTOČNE stala omnoho čistejšou, rozhodol som sa využiť šancu a pokračoval som v používaní Basironu. Koža sa strašne lúpala 6 dní a potom celá táto hrôza začala prechádzať a medzitým pupienky ďalej mizli, čo ma nesmierne potešilo. Teraz sa začína 4. týždeň môjho experimentu s Bazironom a môžem povedať, že olupovanie a pnutie úplne zmizli, ale pozoruje sa mierne začervenanie ( hneď po spálení) a slabé svrbenie. Líca väčšinou svrbia, ale tento „svrab“ je celkom znesiteľný. Pokožka vyzerá takmer perfektne, zostáva len pár stôp po akné. Neviem, čo sa bude diať ďalej, ale zatiaľ vykonám celú kúru liečby bazónom, pretože všetky ostatné lieky mi veľmi nepomáhajú..

Ahoj. Baziron AS som používal dlho. Pomohlo to veľmi dobre. Ale nedávno som začal mať aj alergie. Všetky znaky, ktoré sú uvedené vyššie: sčervenanie, svrbenie, celá pokožka na tvári horí.

Spočiatku som si myslel, že nie od neho, prestal som to používať, ale včera som sa rozhodol skúsiť to znova a dnes znova mám rovnakú reakciu celú moju tvár červenú. Teraz je masť v koši. Baziron AS je dobrá vec, ale ak to nebudete brať dlho.

Práve som ho začal používať (asi týždeň). Veľmi som sa bála a pokožka už bola dosť suchá. Ale za hodinu úžasne odstránil najsilnejšie začervenanie (ktoré som s skinorenom za mesiac aplikácie nedokázal dosiahnuť), ale potom ten efekt nie je až taký badateľný. Samozrejme, stalo sa to oveľa lepšie, ako to bolo, ale stále straším ľudí na ulici. A pokožka je príliš suchá. Dehydratované mastné čelo nie je príliš príjemný pohľad. Zvyšok tváre je len dehydrovaný.. a môj nos sa o to vlastne nestará. Zatiaľ čo striekam panthenolovým sprejom.

Hovoria, že prvý týždeň má väčšina ľudí takúto reakciu.. potom to zmizne.

Akné som mal od dospievania, a keď som si kúpil Baziron, 2. deň som cítil, že začínajú vysychať. O týždeň neskôr som mala tvár už čistú (myslím si, že prečo som tým akné trpela toľko rokov, ak dali sa tak ľahko vyliečiť) Ale používal som ho niekoľko mesiacov a všetko je v poriadku, občas som si ho naniesol na individuálne, vzácne akné a včera na prevenciu som si ho naniesol na celú tvár (a urobil som to aj predtým), bolo to ráno, keď ma tvár začala strašne svrbieť, zobudil som sa s s červenou tvárou, celý deň som sa cítil ako s teplotou + tvár mi horela. Vždy prišli a pýtali sa, prečo som taký ružový.

Na pokožke mi hlavne v prvých dňoch mravčilo. Zrejme preto, lebo má aj keratolytické vlastnosti.

Potom to prestalo (ale aj tak som si po basirone naniesla hydratačný krém.

Vyliečila akné asi za mesiac, ešte menej (celé štyri týždne), v zásade by stačili dva, ale rozhodol som sa kurz úplne dokončiť.

Pozitívne recenzie

Sakra, chlapci, aké hororové príbehy rozprávate? Baziron je vynikajúci liek. Môže existovať alergia iba na intoleranciu zložiek - ale namiesto pokožky suchá kôra - áno, musíte ísť vystreliť! Dobrý nástroj, hlavné je používať ho s mierou. Spravidla si dajte urobiť testy na hormóny!
Umiernene))) no, no :) vôbec to nie sú hororové príbehy, zdá sa, že väčšina z nich áno. Výnimkou som nebol ani ja, túto hrôzu som zažil pred rokom, rozhodol som sa rozmazať si jeden pupienok na brade, do konca dňa začali úle a opuchol mi krk. Kačica, neznič si zdravie! Výsledok nezávisí od použitého množstva!

Výhody: naozaj pomáha, zmierňuje hrčky, eliminuje akné, ekonomický.

Moja pokožka je mastná, ale akné som trpela až v mladosti. A po použití jedného nekvalitného toneru som sa začal javiť ako hrčky pod kožou kvôli upchatým pórom, až kým ich nevytlačíte a sedíte tak. V lete sa situácia zhoršila a ja som si uvedomil, že už nemám silu ich pol hodiny maskovať. Čítal som recenzie a začal som si vyberať medzi ZINERITOM a BAZIRONOM AS, ktorý prevážil Baziron.

Kúpil som si 5% liek v lekárni za 480 rubľov a začal som s popravou na svojej koži. Pripravoval som sa na najhoršie: začervenanie a popáleniny pokožky. Nikdy som však nič také nepocítil. Najskôr som si ho nanášala na celú tvár (v tenkej vrstve), keďže hrčky boli všade, neskôr som ho začala nanášať bodovo. Hneď ako ho rozmaznete, pokožka začne spočiatku trochu mravčať, potom sa objaví matný film. Ráno všetky tieto prejavy zmiznú.

Prvé 2 týždne som rozmazával ráno a večer. Priaznivý účinok sa dostavil po týždni používania. Pokožka sa stala hladšou. Zároveň som sa aktívne opaľoval (leto a more, kam sa bez toho dá ísť). Po celú dobu používania Bazirónu som nikdy nebol natretý zvlhčovačmi (v lete ich nevydržím), pokožka sa dokonca stala menej mastnou. Uplynul mesiac, čo som prestal pravidelne používať Baziron, ale moja tvár je čistá a akonáhle sa objaví pupienok, rozmaznem ho mojím zázračným liekom a ráno všetko zmizne, ako sa ukázalo, nedochádza k návykovému účinku. Rúrka ešte nie je na konci a moje pocity sa nedajú vyjadriť slovami. Nepotrebujem podklad a púder, pokožka je čistá a rovnomerná, ako predtým.

Môj prvý týždenný dojem:

Prvý týždeň som rozmazával, mazal a nedával pozor na výsledok, pretože sa mi stále nechcelo pozerať do zrkadla, pretože okrem škaredej tváre by som tam nič nevidel. Aké však bolo moje prekvapenie, keď sa akné zmenšilo a väčšina prešla, viete, bez akejkoľvek stopy. Pupienky boli stále na mojej koži, ale bol to iba týždeň.!

Osobné varovanie.

Nesnažte sa ho nanášať na líca, ak na ne nemá vplyv akné. Alebo existujú drobné pupienky. Ale som hlupák aplikovaný nie bodovo, ale ako krém a čo si myslíte. Nasledujúce ráno mám: Svrbenie, olupovanie, začervenanie. Okamžite som začal rozmazávať známe Boro plus, potom to všetko prestalo. To znamená, používajte iba v nevyhnutných prípadoch a na miestach problému..

Od liečby prešli takmer 3 mesiace a.

Tvár nadobudla normálny ľudský vzhľad. Ísť von bez mejkapu sa už nezdá také kritické a už tiež nepotrebujem množstvo korektorov..

  • Zóna T nevyschne a neodlupuje sa (aspoň pre mňa. Ak je sucho, naneste hydratačný krém)
  • Odstraňuje začervenanie. Mám na mysli počiatočné štádium pupienka, keď práve začnete mať červenú škvrnu, ktorá sa zmení na obrovský pupienok..
  • Veľmi efektívne, moje fotografie vám povedia všetko.
  • Pupienky na čele sa objavujú menej často, ale stále sa objavujú.
  • Nie návykové.
  • Neaplikujeme veľa. Lokálne a iba pre problémové oblasti.
  • Nie pre suchú pokožku, pretože to spôsobí miešanie.
  • Počas používania nenoste dobré oblečenie, ak dôjde ku kontaktu produktu. spáli vaše tkanivo na „TLA“.

Používam ho od konca roku 2006. Iba pár pupienkov počas obdobia PMS pripomína problémovú pokožku. Pred Basironom som vyskúšal všetko, vrátane Roaccutane (pil som rok, po zrušení tváre sa mi to zhoršilo ešte viac ako pred užitím), vyskúšal to aj darsonval. Basiron mi pokožku najskôr vysušoval, dokonca sa tam robil aj píling, teraz je to normálne, hydratačné krémy používam naozaj hlavne v zime - posledná zvlhčujúca emulzia v sérii s kopijou. A prečo nebol Baziron vynájdený skôr? :-( Trpel som 8 rokov s akné, nemohol som žiť bez podkladovej bázy, minul som veľa peňazí na všetky druhy pokožky, na normálnu dermu atď..

Výsledok som mala asi za 2 týždne. Akné sa jednoducho „vysušilo“, moja pokožka je mastná a po tom, ako sa to stalo z basironu, stalo sa to normálne) teraz vôbec netrpím ruka Baziron)))))

Baziron som použil na začiatku jesene, buď na pozadí hormónov, alebo niečoho iného, ​​vypadlo veľa pupienkov na brade a dostali sa červené škvrny.
Mesiac som odstránila všetko (aj keď som okrem bazíra používala aj krémy, ráno som sa umývala ako čistiaci gél a raz týždenne scrub.
Je to pekné použitie, po jeho nanesení - pokožka mravčí, trochu sa napne, ale krém som okamžite rozmazal, takže nevznikli žiadne nepríjemné následky.

Bazirónovej mi bolo odporučené, aby som použila kamarátku, ktorá mala predtým veľmi veľké problémy s tvárou. Ona a ja sme si skutočne blízki, a tak mi povedala o mnohých prostriedkoch, ktoré použila: zinerit aj diferenciál a skinoren. A nikdy som nemal žiadne zvláštne problémy s tvárou, ale do 23 rokov to bola len hrôza ((. Nové akné sa objavovalo takmer každý deň + mastná pokožka sa veľmi zväčšila. Prečo sa zväčšila! Všetky moje predtým čisté póry boli upchaté komedónmi..

V tom čase sme začali môjho priateľa vídať menej často. Vyskúšala som už veľa produktov. Keď sme sa stretli, povedal som o svojich trápeniach týmito akné. Odporučila použiť Baziron. Kúpil som ho, rozmazal, všetko je štandardné :). Po troch dňoch som si všimol, že mastná pokožka mierne poklesla. Išiel som na upratovanie, kozmetička vytlačila všetky čierne škvrny. Potom už Baziron začal robiť zázraky! Myslím to vážne! Už po 2 týždňoch došlo k vynikajúcemu výsledku (hlavná vec je, že pokožka sa stala opäť normálnou, a nie mastnou. Používanie som ukončil za mesiac, keď sa všetko vrátilo do normálu. Neskôr priateľ lekára povedal, že s najväčšou pravdepodobnosťou išlo o krátkodobé rozstrekovanie. zatiaľ ďakujem :).

Baziron AS: lacné analógy a spôsoby použitia na akné

Mnoho ľudí sa často musí uchýliť k použitiu liekov na odstránenie kožných problémov. V dnešnej dobe môžu lekárne poskytnúť veľké množstvo špeciálnych liekov, ktorých činnosť je zameraná na elimináciu akné..

Jedným z najbežnejšie používaných je Baziron AS, ktorého návod na použitie je priložený v balení. Inštrukcia vyžaduje podrobné oboznámenie sa s cieľom znížiť riziko vedľajších účinkov a predávkovania.

Gél Baziron AC

Liek Baziron AS, vyvinutý odborníkmi na rýchle a účinné odstránenie problémov, ktoré sa zvyknú vytvárať na mastnej pokožke a v prípade zlyhania hormonálnej rovnováhy človeka.

Činnosť spoločnosti Baziron AS je zameraná na boj proti všetkým typom chýb vrátane akné..

Liečivý gél Baziron AS sa používa na zníženie zápalu a tiež na čistenie pórov od baktérií, ktoré sa tvoria v dôsledku hromadenia tuku..

Pravidelné používanie produktu preniká hlboko do vrstiev epidermis a eliminuje príčiny akné v počiatočných fázach. Tiež pôsobenie lieku umožňuje normalizovať vylučovanie mazu a znižuje lesk pokožky..

Baziron AS veľmi často predpisujú odborníci pacientom, ktorí trpia kožnými defektmi v dôsledku hormonálnych porúch.

Zloženie a forma uvoľnenia

Liečivo Baziron AS sa vyrába vo forme gélu, ktorý sa rovnomerne šíri po pokožke a má terapeutický účinok..

Okrem gélu na ošetrenie pokožky si môžete kúpiť nasledujúce formy produktu:

  • Pleťová voda Baziron AS na čistenie tváre od kožného mazu;
  • Prostriedky na umývanie Baziron AS;
  • Kartáč na hlboké čistenie Baziron AS;
  • Krém Baziron AS.

Liečivo má nasledujúce zloženie:

  • Benzoylperoxid;
  • Glycerol;
  • Akrylátový kopolymér;
  • Karbomér;
  • Poloxamér;
  • Kremík;
  • Vyčistená voda;
  • Propylénglykol;
  • Hydroxid sodný.

Avšak najprenikavejšou zložkou je benzoylperoxid.

Gél na ošetrenie problémovej pokožky je dostupný v nasledujúcich formách:

  • Gél na vonkajšie použitie 2,5%;
  • Gél na vonkajšie použitie 5%;
  • Gél na vonkajšie použitie 10%.

Indikácie pre použitie

Odborníci odporúčajú používať liečivú látku na odstránenie nasledujúcich problémov:

  • Akné rosacea;
  • Akné;
  • Akné s hnisavými formáciami;
  • Akné;
  • Čierne škvrny;
  • Škvrny po odstránení akné;
  • Komedóny;
  • Vnútorné akné;
  • Porušenie mazových žliaz;
  • Acne vulgaris;
  • Hormonálne vyrážky na koži;
  • Seboroická dermatitída.

Mechanizmus akcie

Liek sa používa iba na vonkajšiu aplikáciu.

Aktívne zložky látky majú tendenciu hlboko prenikať do vrstiev epidermis a meniť sa na kyselinu benzoovú.

Pôsobenie tohto typu látky eliminuje príčiny zápalových formácií a má terapeutický účinok na pokožku..

Správna aplikácia eliminuje baktérie, ktoré sa tvoria v póroch v dôsledku vysokej sekrécie kožného mazu.

Benzoylperoxid blokuje ďalšie poškodenie zdravých oblastí pokožky a spúšťa prirodzený proces opravy bunkových membrán..

Pôsobením aktívnych zložiek sa odstránia odumreté bunky, ktoré veľmi často upchávajú póry epidermy a prispievajú k výskytu čiernych bodiek a akné..

Prečo je Baziron AC účinný proti akné?

Liečivý gél je široko predpísaný odborníkmi na odstránenie škvŕn na problémovej pokožke. Je to spôsobené veľkým množstvom benzoylperoxidu obsiahnutým v produkte..

Vďaka tejto zložke je ovplyvnená sekrécia mazových žliaz, vďaka čomu klesá vylučovanie tuku, pokožka začína prijímať viac kyslíka.

Používanie Baziron As vám umožňuje dosiahnuť nasledujúce úlohy:

  • Zlepšuje prísun kyslíka do vrstiev epidermis;
  • Začína sa prirodzený proces regenerácie epidermálnych buniek;
  • Prispieva k zúženiu pórov, v dôsledku čoho dochádza k eliminácii jaziev;
  • Zápalový proces je znížený;
  • Normalizácia fungovania mazových žliaz;
  • Hydratácia pokožky;
  • Eliminácia choroboplodných zárodkov, ktoré spôsobujú akné;
  • Šírenie mikróbov do zdravých oblastí je blokované;
  • Čistenie pórov;
  • Vysuší hnisavé útvary;
  • Eliminácia mŕtvych buniek epidermy;
  • Podporuje resorpciu komedónov;
  • Odstraňuje toxíny z epidermy.

Inštrukcie na používanie

Pri používaní produktu sa odporúča konzultovať s odborníkom, ktorý správne určí typ gélu a predpíše najefektívnejšiu metódu liečby.

Tu je niekoľko jednoduchých pravidiel používania gélu:

  • U tých pacientov, ktorí výrobok používajú prvýkrát, sa odporúča začať liečbu gélom obsahujúcim 2,5% účinnej látky;
  • Pred aplikáciou je potrebné pokožku dôkladne vyčistiť pomocou špeciálnych antibakteriálnych čistiacich prostriedkov;
  • Gél rovnomerne rozotrite po problémovej oblasti pokožky;
  • Náprava sa aplikuje dvakrát denne, ráno a večer;
  • Priebeh liečby je až tri mesiace. Kurz závisí od závažnosti ochorenia a predpisuje ho dermatológ individuálne.

Aplikácia počas tehotenstva a laktácie

Neodporúča sa používať liek počas tehotenstva a dojčenia. Účinné látky majú tendenciu prenikať do placenty a majú negatívny vplyv na zdravie plodu.

Užívanie lieku počas laktácie sa prenáša na dieťa spolu s materským mliekom.

Použitie v detstve

Používanie Bazironu AS do 12 rokov je zakázané.

V ostatných prípadoch je predpísaná individuálna metóda liečby v závislosti od zložitosti ochorenia. V prípade malého počtu zápalových útvarov na pokožke sa odporúča aplikovať prostriedok bodovou metódou raz denne..

Kontraindikácie

Používanie Bazironu AC na elimináciu akné je zakázané v nasledujúcich prípadoch:

  • Vek do 12 rokov;
  • Dojčenie a tehotenstvo;
  • Individuálna neznášanlivosť komponentov;
  • Prítomnosť rán a popálenín na pokožke;
  • Alergické reakcie.

Vedľajšie účinky

Ľudské telo vo väčšine prípadov toleruje účinok lieku na pokožku a prakticky nespôsobuje výskyt vedľajších účinkov.

Môžu však existovať jednotlivé prípady, v ktorých je:

  • Sčervenanie kože v mieste aplikácie gélu;
  • Peeling;
  • Svrbenie a pálenie;
  • Alergické vyrážky vo forme malého červeného akné;
  • Zvýšená suchosť pokožky;
  • Bolesť hlavy;
  • Nevoľnosť.

Ak sa vyskytnú akékoľvek vedľajšie účinky, prestaňte ich používať a poraďte sa so svojím lekárom.

špeciálne pokyny

Pred použitím lieku sa musíte podrobne oboznámiť so špeciálnymi podmienkami používania Bazironu AS:

  • Ak sa počas liečby objavia alergické reakcie, odporúča sa prestať používať liečivú látku, pretože sa môže zvýšiť prítomnosť zápalových útvarov;
  • V prípade výskytu kožných lézií je zakázané používať Baziron AS;
  • Počas liečby liekom je zakázané opaľovať sa, môže to prispieť k vzniku popálenín;
  • Neodporúča sa nanášať gél v súprave s inými liekmi, ktoré vysušujú pokožku;
  • Ďalšie lieky na zvýšenie výsledku liečby sú predpísané iba odborníkom;
  • Na malé oblasti lézií akné sa odporúča Baziron AS aplikovať bodovou metódou;
  • V prvých dňoch liečby môže dôjsť k zvýšenému výskytu akné, považuje sa to za obvyklý priebeh liečby;
  • Po objavení sa výsledkov by ste nemali prerušiť liečbu, musíte kurz úplne dokončiť. To nezabráni opakovanému výskytu akné.
  • Dodatočný a opakovaný priebeh liečby sa vykonáva až po vymenovaní dermatológa;
  • Je zakázané používať hrubú vrstvu Bazironu AS, pretože sa môže objaviť kožné ochorenie, dermatitída;
  • Na odstránenie olupovania sa odporúča dodatočne použiť Panthenol, ktorý nielen zvlhčí pokožku, ale zmierni aj začervenanie..

Implementácia takýchto jednoduchých funkcií umožňuje rýchlo dosiahnuť požadovaný výsledok a opäť znížiť riziko vzniku zápalových oblastí.

Predávkovanie

Pri dodržaní pokynov na použitie gélu neboli pozorované žiadne prípady predávkovania.

Interakcie s inými liekmi

Používanie tohto lieku na ošetrenie problémovej pokožky inými typmi liekov sa neskúmalo.

Komplexné používanie Bazironu AS s látkami, ktoré obsahujú alkohol a majú vlastnosť sušenia pokožky, je však zakázané..

Ak je potrebné doplniť liečbu inými druhmi liekov, odporúča sa konzultácia s odborníkom.

Podmienky a lehoty skladovania

Liečivý gél sa vydáva v lekárňach bez nutnosti lekárskeho predpisu.

Čas použiteľnosti gélu je tri roky od dátumu uvedeného na obale. Odporúča sa skladovať látku v chladničke pri teplote najviac 20 stupňov..

Po otvorení tuby trvanlivosť látky nie je dlhšia ako 6 mesiacov, po zmrazení a dátume exspirácie je zakázané používať gél..

Náklady

Cena gélu závisí od percenta účinnej látky vo výrobku..

Je potrebné poznamenať, že liek, ktorý má 2,5% účinnej látky, má priemerné náklady 700 rubľov. Gél s 5% účinnej látky má cenu 830 rubľov. Prítomnosť 10% benzoylu v géli bude mať priemerné náklady asi 900 rubľov.

Analógy

Lacné analógy Baziron AS:

  • Tetracyklínová masť - je široko používaná na elimináciu hnisavých útvarov a akné. Odporúča sa na profylaktické opatrenia na výskyt zápalových formácií. Priemerná cena masti je 50 rubľov;
  • Erytromycín - vo svojom zložení obsahuje antibiotikum, ktoré účinne bojuje proti formáciám na problémovej pokožke. Odporúča sa na elimináciu veľkého hromadenia akné a akné. Dlho sa nepoužíva. Priemerná cena je 100 rubľov;
  • Metrogyl - používaný vo forme gélu na boj s problémovou pokožkou, je to syntetický liek so širokým spektrom antiprotozoálnych a antimikrobiálnych účinkov. Priemerná cena je 160 rubľov;
  • Škaredý - liek sa vyrába vo forme gélu. Dermatológovia ho predpisujú pri ľahkých zápaloch. Obsahuje malé percento benzoylperoxidu, ako aj hormonálne lieky. Preto sa pred začatím liečby odporúča konzultovať so skúseným kozmetikom alebo dermatológom. Priemerná cena finančných prostriedkov je 120 rubľov;
  • Alternatívnym riešením je baneocín (masť). Zloženie lieku nie je vhodné pre každého človeka. Prítomnosť vonných látok a mnohých prídavných látok môže spôsobiť alergie na pokožku. Priemerná cena finančných prostriedkov je 190 rubľov;
  • Ugresol - produkt je vo forme pleťovej vody a je široko používaný na liečbu akné a akné. Tekutá štruktúra produktu sa používa na odstránenie prebytočného mazu a zníženie začervenania zápalových útvarov. Priemerné náklady na finančné prostriedky 120 rubľov.

Drahšie podobné lieky:

  • Adaklin je produkt špeciálne navrhnutý pre starostlivosť o problémovú pokožku. Účinné látky prenikajú do vrstiev epidermis a eliminujú baktérie, je všeobecne predpisované na elimináciu akné a akné a tiež znižujú výskyt jaziev po liečbe. Priemerné náklady 450 rubľov;
  • Differin nie je návykový, a preto je vhodný na dlhodobú liečbu. Pôsobenie látky je zamerané na elimináciu príčiny akné a znižuje pravdepodobnosť ďalšieho šírenia choroboplodných zárodkov do zdravých oblastí pokožky. Cena lieku je 700 rubľov;
  • Skinoren je aktívna zložka liečiva kyselina azelaínová, ktorá účinne bojuje proti zápalovým formáciám a normalizuje tvorbu kožného mazu, ktorý pomáha čistiť póry. Priemerná cena lieku je 600 rubľov;
  • Zinerit je účinná látka erytromycín, ktorej pôsobenie je zamerané na zníženie vývoja zápalových formácií a elimináciu príznakov ochorenia a hnisavých formácií. Odporúča sa používať ho iba na lekársky predpis a krátkodobo. Priemerné náklady na 700 rubľov;
  • Kuriozín je dostupný vo forme gélu. Je predpísaný pre menšie kožné lézie na tvári. Alkoholový roztok dobre vyčistí znečistený povrch. Pleťou získava pokožka rovnomernú štruktúru a začervenanie sa výrazne redukuje. Priemerná cena 550 rubľov;
  • Benzac AS - je podobné liečivo, ktoré obsahuje aktívnu zložku benzoylperoxid. Účinne lieči akné a zabraňuje ich opakovaniu. Priemerná cena 500 rubľov.

Podobné látky sa odporúča používať až po preštudovaní pokynov, pretože každý typ lieku má svoje vlastné vedľajšie účinky a ľudský organizmus ho môže vnímať odlišne..

Aký liek zvoliť?

Na trhu s liekmi existuje široký výber rôznych liekov na boj s problémovou pokožkou. Preto pacient stojí pred otázkou, aký liek si zvoliť? Poďme si niektoré z nich porovnať.

Čo je lepšie Baziron AS alebo Differin?

Oba lieky sú pokožkou dobre znášané a nie sú návykové, preto sa používajú na dlhodobú liečbu. Liečivé látky majú rôzne aktívne zložky, preto pôsobia na príčinu akné rôznymi spôsobmi..

Kombinované použitie týchto látok nie je povolené..

Odborníci sa nezhodujú, ktorá náprava je účinnejšia. Obidva lieky sú zamerané na riešenie podobných problémov a vyžadujú si lekársky predpis..

Preto výber liečiva na ošetrenie problémovej pokožky závisí od osobných preferencií pacienta..

Čo je lepšie Baziron AS alebo Zenerit?

Pri porovnaní dvoch liečivých látok, ako sú Zenerit a Baziron As, by malo byť okamžite objasnené, že tieto dve látky sú zamerané na rôzne účinky na pokožku..

Zenerit bojuje proti povrchovým problémom a eliminuje baktérie, ktoré sa nachádzajú vo vnútri pórov. Baziron AS zase efektívne eliminuje príčiny vzniku zápalových útvarov vo vnútri vrstiev kože a na povrchu.

Čo je lepšie Baziron AS alebo Skinoren?

Užívanie týchto dvoch liekov závisí od individuálnych charakteristík pokožky, preto sa pred výberom lieku odporúča podstúpiť príslušnú diagnózu, podľa výsledkov ktorej lekár predpíše najefektívnejší liek..

Odborníci odporúčajú, ak použitie Bazironu AS neprinesie potrebné výsledky, v takom prípade je potrebné použiť Skinoren.

V prípade výskytu veľkej oblasti pokožky, ktorá je postihnutá akné, je efektívnejšie používať Skinoren, pretože je povolené nanášať ho na celú oblasť epidermy vo veľkých množstvách, odporúča sa Baziron AS aplikovať iba na miesta zápalových útvarov.

Jednou z výhod Baziron AC je schopnosť zvoliť si najvhodnejšie dávkovanie produktu a jeho schopnosť zvlhčovať pokožku, zatiaľ čo Skinoren pokožku vysušuje a môže spôsobiť jej olupovanie. Na miestach aplikácie sa tiež veľmi často môže vyskytnúť suchosť a pocit pálenia..

Recenzie

Recenzie na liek Baziron AS:

Záver

Každé ľudské telo je individuálne, takže veľa liečivých látok, ktoré sú veľmi populárne, nie je vždy vhodné pre zvyšok. Preto by ste sa nemali samoliečiť a kupovať lieky bez lekárskeho predpisu..

Vzhľad akné môže naznačovať vývoj zložitejších druhov chorôb, preto sa na rýchlu a kvalitnú liečbu odporúča podstúpiť príslušnú diagnózu, pomocou ktorej odborník určí príčiny akné a predpíše správnu liečbu.

Viac Informácií O Prevencii Akné