Hlavná Gély

Zdieľaj toto

Tento produkt nie je k dispozícii na doručenie do vašej oblasti

Vďaka!

Vždy sa snažíme o to najlepšie, aby sme našich zákazníkov potešili najvýhodnejšími cenami..

S pozdravom internetový obchod Wildberry.

Pridané do zoznamu čakateľov

Dozviete sa viac o prijatí

Už čoskoro

Zloženie

Popis

Krém Cycabio pôsobí v každej fáze regenerácie pokožky a podporuje regeneráciu pokožky. Textúra priedušného obväzu a antibakteriálny komplex chránia poškodený povrch. Patentovaný komplex Antalgicin, inovácia spoločnosti Bioderm, rýchlo eliminuje pocity nepohodlia a znižuje pravdepodobnosť poškriabania. Kombinácia Resveratrolu a medi podporuje úplnú regeneráciu pokožky. DAF * znižuje prah citlivosti pokožky.

Informácie o technických charakteristikách, dodacej súprave, krajine výroby a vzhľade výrobku sú iba informačné a sú založené na najnovších dostupných informáciách od výrobcu.

Vďaka!

Vždy sa snažíme o to najlepšie, aby sme našich zákazníkov potešili najvýhodnejšími cenami..

Obnovujúca emulzia, tekutina, balzam Bioderma Cicabio izolačná upokojujúca opravná masť - recenzie

Typ pleti: Alergický, Citlivý, Suchý

Voda (voda), glycerín, minerálny olej (parafínové kvapaliny), kaprylát / tricín triglycerid, fruktooligosacharidy, polyglyceryl-4-diizostearát / polyhydroxystearát / sebakát, propándiol, xylitol, zinokkozearát, citrát sodný, kaploylénglykolitol, Extrakt z Laminaria Ochroleuca, Síran meďnatý, Síran zinočnatý, Hyaluronát sodný, Extrakt z viniča Vitis Vinifera (hroznový), Laureth-3, Asiatikozid, Kyselina ázijská, Kyselina Madecassic, Hydroxyetylcelulóza, Acetyl Dipeptid-1 Cetyl Esther, Sorbát draselný.

Recenzie na krém Bioderma cicabio

Dievčatá, použili ste niekto krém Cycabio Bioderm? Vo fialovej krabičke. Ako sa máš?
Kúpila som si dnes zúfalstvo, pretože pokožka sa nechápavo kopla, tiež som pridala, kopajte hlbšie, teraz mám celú tvár v niektorých ranách, ranách, miestami pupienkoch, plus je podráždená doslova na všetkom. Krém Panthenol, s ktorým som predtým všetky podobné problémy predtým úspešne riešil, začal dráždiť pokožku (dokonca ma z nej svrbia ruky, nikdy sa to nestalo). Rozhodla som sa vyskúšať tento krém ako SOS-prostriedok. Je pravda, že v popise je uvedené aj pre vážnejšie problémy.

A napriek tomu, na počesť piatku - hovoríte so mnou o vitamíne C v kozmetike? Empiricky som zistil, že akýkoľvek kozmetulín s deklarovaným vitamínom C mi kategoricky nevyhovuje: buď alergia, alebo nejaká individuálna intolerancia.
Čo robí? Viem hlavne o antioxidačných vlastnostiach, ale v zložení krémov som si istý, že ovplyvňuje niečo iné. Čo vo všeobecnosti strácam a čo to môže napríklad nahradiť? (skôr som to ja zo zvedavosti).

Vek 34, ale dám štítok s okrajom, pokožka je ahem, zdá sa to byť normálne, ale v poslednej dobe je tu nejaká citlivá, mierna dehydratácia. Jednotlivé zápalové prvky pravidelne.

  • Štítky: 35 plus, lekárenská kozmetika, krémy, tvár, problémová pokožka, citlivá pokožka
  • 9 kozmetických taštičiek
  • Odpovedať
  • Odkaz
  • Zdieľaj toto
  • Odpovedať
  • Niť uvažovania
  • Odkaz

no, práve som ešte nevykopal tak hlboko, zvyčajne je to na obale napísané „s vitamínom C“.

z toho druhého - je to škoda, ale zdá sa, že BB krém Kiels s deklarovaným vitamínom C spôsobil alergiu. A chcel som ho tak rovno. A áno, akcie na ich webových stránkach sú podobné, ako popisujete. An sa nezmestil. A nie je prvý. A mám trochu ružovky a turgor a farba by ma neboleli a všeobecne.

Recenzie na krém Bioderma cicabio

Anthelios - číslo 1 v Rusku na odporúčanie dermatológov

Avene - ochrana pred slnečným žiarením pre najcitlivejšiu pokožku

Ergonómia a udržateľnosť so zubnými kefkami RADIUS

Zoznámte sa s jedinečnou súpravou Intense Whitening Kit!

Uriage - starostlivosť o jemnú pokožku dojčiat a kojencov

Bezpečná a efektívna starostlivosť o vás a vaše dieťa

Revitalizujúce ošetrenie tváre a tela pomocou prístrojov Gezatone

Avene DermAbsolu - základná starostlivosť o zrelú citlivú pokožku.

Aravia Professional - kúpeľná depilácia, parafínová terapia, starostlivosť o telo

Bioderma Hydrabio Perfector - ochrana a žiarivosť vašej pokožky

Batiste - suchý šampón č. 1 v Európe

CeraVe - Inovácia na posilnenie ochrannej bariéry pokožky!

Vinopure je jednoduché a účinné riešenie na odstránenie nedokonalostí pokožky.

Odvážny dizajn a šialene príjemná starostlivosť o SPA u vás doma

Posilňovač rias - dlhé, objemné a silné riasy!

Elancyl Slim Design - hladšia, pevnejšia a pevnejšia pokožka

Filorga - recepty inšpirované procedúrami estetickej medicíny

GiGi - kombinácia prírodných zložiek a produktov vysokej biotechnológie

Guam - prírodná talianska kozmetika na báze rias

Popredné laboratórium pre profesionálnu kozmetiku v Izraeli

Kórejská kozmetika na starostlivosť o tvár a telo

Pozdravte svojich nových pomocníkov - revolučné špirálové náramky do vlasov

Isdin je značka číslo 1 v Španielsku! Inovatívna ochrana pred slnkom

Johnny's Chop Shop - štýlová rada kozmetiky pre mužov, ktorí chcú vyzerať skvele!

Vyskúšajte najkvalitnejšie japonské látkové masky

Rastlinná energia pre vlasy krásy

La Roche-Posay - dermatologické odporúčanie pre citlivú pokožku č!

Loreal Professional - Zdroj Essentielle zdroj prírodnej krásy vlasov

Mustela - bezpečná a efektívna starostlivosť o vás a vaše dieťa
06.10.2017

Matrix - Keep me Vivivd - zachovanie farieb v jasných odtieňoch

Nature`s Bounty - Doplnky výživy na podporu vášho zdravia a krásy

O.P.I - svetový líder v profesionálnej starostlivosti o nechty!

Orthomol - nemecké vitamíny pre vaše zdravie!

Balzamy na suché, popraskané a podráždené pery a pokožku

Foto - sila prírody pre vaše vlasy!

Royer - prírodná kozmetika so 100% organickým slimačím slizom!

Skincode - Kód pre zdravú a krásnu pleť

Klinicky účinná lekárska kozmetika, ktorá je účinnou náhradou chirurgického zákroku

Spoľahlivé produkty starostlivosti o pokožku dermokozmetológie pre novorodencov, deti i dospelých

Dr. Uzol - 212 Štetinová rozkoš!

Uriage - Age Protect - korekcia vrások a žiarivosť

Uriage - Hyseac - Vaše ideálne ošetrenie problémovej pokožky
01.11.2017

Silné pôsobenie proti známkam starnutia

Hydratačné balzamy na pery Weleda zahalia vaše pery do žiarenia prírodných krás!

CORA - kombinácia prírodných zložiek s najnovšou špičkovou technológiou

  1. Recenzie
RECENZIE
CENTRUM ZDRAVIA POKOŽKY
Recenzie na lekárenskú kozmetiku
Bioderma cicabio
  • 1
  • 2

Dobrina Olga Moskva | 15.12.2019 |

Cicabio krém 40 ml (Bioderma, Cicabio)

Závery: Na začiatok je krém v pohode, väčšina značiek lekární má podobný, takpovediac univerzálny regeneračný sos-liek na poškodenú pokožku, ktorý obsahuje popáleniny, škrabance, začervenanie, olupovanie a dokonca aj vyrážku po detskej plienke, predtým som použil taký prostriedok od La Roche Posay Cicaplast., a kúpila som ho viackrát a bola som celkom šťastná, ale tu som namiesto toho chválila tento krém Cicabio a rozhodla som sa ho vyskúšať, aj pre zábavu som si kúpila Cicalfate od Avene a Bariederm Cica-creme s Cu-Zn od Uriage a A-derma tiež má až 2 podobné krémy Dermalibour + a Epitheliale Duo, ešte som si ich nekúpila, nestihla som prísť na to, v čom sa stále líšia a prvé 2x majú veľmi ekonomickú spotrebu, a po otvorení iba 6m, tak som sa zatiaľ rozhodla dosť. Čo môžem povedať na záver po použití La Roche Posay Cicaplast (1) a Bioderma Cicabio (2). Sú úplne odlišné textúry, 1. hustý, biely a skôr ako bežný krém, 2. mliečno-sivý, povedal by som, tekutejší, keď sa po rozmazaní stane z neho všeobecne ľahký priehľadný gél, na rozdiel od predchádzajúceho dávkovača s tenkým nosom, čo je niekedy výhodné. Účinok: 1. účinkuje perfektne, dobre sa rozotiera, efekt je rýchlo viditeľný, používa sa na popáleniny aj na rany, a keď bola pokožka taká suchá, že bola pokrytá kôrkou, a dokonca aj na tvári tenkou vrstvou, keď došlo k začervenaniu, zmierňuje svrbenie, ale dobre nespôsoboval vedľajšie účinky, alergie alebo vyrážky; Druhý v akcii sa podľa môjho názoru ukázal ako slabší, má liečivý účinok, ale nepomáha proti svrbeniu a na rovnaké aspekty pôsobí pomalšie, takisto by som ho napriek ľahkej textúre neodporúčal používať na tvár, aj keď viem, že veľa dievčat dokonca som ho používal na hojenie pupienkov, ale mne to z tejto kapacity nevyhovovalo. Otázka: Myslím si, že Cicabio od spoločnosti Bioderma je veľmi dobrý produkt, ktorý funguje a je pohodlný na používanie, nespôsobuje ťažkosti s pokožkou, ale ak máte skutočne zložitú pokožku a malé deti, ktoré potrebujú rýchlejší účinok, potom by som vám odporučil, aby ste užívali Cicaplast baume B5 od La Roche Posay.

Rustamov Maxim Petrohrad 04.07.2019 |

Sada krému Cicabio 100 ml + voda Sensibio 100 ml (Bioderma, Cicabio)

Závery: Voda je ideálna pre citlivú pokožku. A krém odstraňuje začervenanie od prvej aplikácie, dodáva dobrú hydratáciu. Má dávkovač, veľmi ekonomický.

Popova Julia Moskva | 20.06.2017 |

Lotion Cicabio 40 ml (Bioderma, Cicabio)

Závery: Je to dobrý liek na hojenie rezných rán, odrenín a taktiež zlepšil stav veľmi suchej pokožky na lakťoch, ktorá predtým nereagovala na ošetrenie. Je to tekutá hnedá voda. Ak sa použije iba v miestnych oblastiach, potom bude nízka spotreba. Nález pre tých, ktorí trpia kožnými chorobami alebo majú rezné rany, škrabance na rukách alebo nohách. Pre rýchle uzdravenie som sa ešte nestretol s najlepším liekom.

Malysheva Valeria Čeľabinsk 05.06.2017 |

Cicabio krém 40 ml (Bioderma, Cicabio)

Závery: Krém má žltošedú farbu. Dobre sa vstrebáva a na pokožke vytvára film. Zjemňuje viac ako zvlhčuje - pokožka po ňom je veľmi jemná. Po zmytí je cítiť lepkavú vrstvu. Tých. krém má ochranný účinok. Používam tento očný krém - pokožka je jemná a zdá sa, že je po nej vyhladená.

K Tatyana Moskva | 12.01.2017 |

Lotion Cicabio 40 ml (Bioderma, Cicabio)

Závery: Teraz je možné porovnať dva produkty - ciodio Bioderma a jeho ekvivalent v Avene. A druhá v tomto prípade prehráva.
Nie je to prvýkrát, čo si objednávam Biodermu, použil som inú líniu zón. Tento výrobok bol príjemným prekvapením: odstránil zvyškové svrbenie po vyrážke, okamžite zmiernil bolesť z popálenia a vysušil plačúci mozoľ. Všeobecne platí, že pár týždňov z neho nemám veľkú radosť. Lekárničku odporúčam mať v domácej lekárničke - ani kozmetickú taštičku. päť!

K Tatyana Moskva | 21.12.2016 |

Lotion Cicabio 40 ml (Bioderma, Cicabio)

Závery: Nenahraditeľný prostriedok a prvá pomoc pri porezaní, popáleninách a odreninách. Na rozdiel od lacných lekárenských náprotivkov sa Cycabio okamžite naťahuje. Vyrovnal som sa s nepríjemným „papierovým“ prstom prerezaným v práci za hodiny! Do večera bolo všetko utiahnuté

Urusova Natalya Noginsk | 06/07/2016 |

Lotion Cicabio 40 ml (Bioderma, Cicabio)

Skóre účinnosti 5

vynikajúci do mokrých oblastí s atopickou dermatitídou, na poškriabanie, veľmi dobre sa hojí, vysychá a neumožňuje množenie baktérií, čím zabraňuje sekundárnej infekcii

Stupeň textúry 5

tekutá sivá voda

Skóre hospodárnosti / spotreby 5

pretože toto mlieko sa má používať na určené účely a nie na každodennú starostlivosť, je fantastické ekonomické

Závery: použijeme ho s radosťou, ako sa to skončí, viac si objednáme

VOLCHKOVA VALENTINA VLADIMIROVNA svetlo | 26.03.2016 |

Cicabio krém 100 ml (Bioderma, Cicabio)

Skóre účinnosti 5

Veľmi dobrý liečivý krém. Nepostrádateľné pre aktívne deti, ktoré často dostávajú škrabance a odreniny.

Stupeň textúry 5

Hustá krémová, sivastá farba. Pri aplikácii na ranu alebo odreninu neštípe

Skóre hospodárnosti / spotreby 5

Závery: Krém je dobrý, páčil sa mi. Jediná negatívna cena. Existujú lacnejšie analógy

Scriabina Irina Moskva | 24.01.2016 |

Cicabio krém 100 ml (Bioderma, Cicabio)

Skóre účinnosti 5

Krém mi predpísal dermatológ, ktorý ho dlhodobo používam na obnovenie poškodenej pokožky na tvári. Krém pre mňa vyšiel perfektne, so svojou úlohou sa vyrovnáva pomaly, ale isto a delikátne.

Stupeň textúry 4

Textúra krému je stredne hustá, vôňa nie je štipľavá, ale ani veľmi príjemná. Mejkapu sa vôbec nehodí, nanášanie púdru je veľmi ťažké. Nie je rýchlo absorbovaný na tvári a ak sa spomalí pri aplikácii, začne sa kotúľať. Prebytok som musela vyčistiť obrúskom a veľmi dlho sa nalíčiť. Ale v zime sa dobre vyrovná s ochranou proti mrazu, ale na tento účel je lepšie zvoliť iný krém.

Skóre hospodárnosti / spotreby 5

Veľmi ekonomické. Používam ho 6 mesiacov každý deň až do konca.

Závery: Vynikajúci krém na regeneráciu poškodenej pokožky, je lepšie ho používať pred spaním. Nie je vhodný na líčenie.

Jekaterina Moskva | 30.11.2015 |

Cicabio krém 100 ml (Bioderma, Cicabio)

Skóre účinnosti 5

Trpím ekzémom na rukách - prasklinami, svrbením a v dôsledku toho - poškriabaním kože. Krém je skutočný záchranca! Pokožku dobre lieči a okamžite zmierňuje svrbenie.

Stupeň textúry 5

Veľmi neobvyklá hnedá krémová farba. Vôňa je tiež špecifická, trochu hubová :) Rýchlo sa vstrebáva, nie je mastná.

Skóre hospodárnosti / spotreby 5

Ziskovosť pre 5+! Veľmi pohodlný krémový výtok.

Závery: Záchranný krém na problematickú pokožku vrátane kožných chorôb a je vhodný aj na starostlivosť o tetovanie.

Zagartdinova Lera Chabarovsk | 29.11.2015 |

Cicabio krém 100 ml (Bioderma, Cicabio)

Skóre účinnosti 5

Dobrý krém, na akné, na podráždenú pokožku, používam ho aj pre dieťa. Všeobecne rozmazávam všetko, čo je možné. Krém zvláda.

Stupeň textúry 5

Mastná textúra, po chvíli tento pocit zmizne. Príjemné na použitie

Skóre hospodárnosti / spotreby 5

Závery: Vynikajúci krém. Táto séria má pleťovú vodu, mám ju rada viac. Všeobecne ich budem striedať

Inna Moskva | 09.07.2015 |

Lotion Cicabio 40 ml (Bioderma, Cicabio)

Skóre účinnosti 5

Vynikajúci produkt! Pri varení som sa veľmi popálil, okamžite bolo popálenie bolestivé, výrobok som naniesol, po pár hodinách nezostala žiadna stopa! Aplikuje sa tiež na rany a porezania, lieči sa naozaj rýchlo! Ale ako liečba dermatitídy to vôbec nepomohlo.

Stupeň textúry 5

Tekuté sivé mlieko, zaschne na pokožke za minútu

Skóre hospodárnosti / spotreby 5

Veľmi ekonomické, niekoľkokrát použité sondu a ponechané dosť veľa

Závery: Vynikajúci nástroj! Na konci nákupu kompletného produktu pomáha liečiť popáleniny a porezanie.

Bioderma Cicabio krém regeneračný upokojujúci krém Bioderma Cicabio Creme

Bioderma Cicabio krém regeneračný upokojujúci krém Bioderma Cicabio Creme

Cena: 530 rub.

Číslo:

Indikácie pre použitie:
Na osobitnú starostlivosť po dermatologických alebo chirurgických zákrokoch. Môže byť aplikovaný na tvár a telo. Pre dospelých, deti a kojencov. Nie je určený na použitie na sliznice a otvorené krvácajúce rany.

Vlastnosti:
Pôsobí v každej fáze biologického procesu epidermálnej rekonštrukcie vďaka synergii resveratrolu a medi. Toto obmedzuje riziko pooperačnej hyperpigmentácie (hnedé škvrny) vďaka regulácii biologických mechanizmov a najvyššej ochrane pred slnkom..
Hydratačná textúra, nemastná a nelepivá, starostlivosť 2 v 1. Opravuje poškodenú pokožku, chráni pred UV žiarením.
Nemedogénne. Fotostabilné. Odolný voči vode. Bezfarebný.

Spôsob aplikácie:
Aplikujte na poškodené miesto 2-3 krát denne, kým sa pokožka úplne neobnoví.

Zloženie:
AQUA / WATER / EAU, C12-15 alkylbenzoáty, diethylaminoskupina hydroxybenzoyl hexylbenzoát, homosalát, ETHYLHEXYL methoxyskořicové, ETHYLHEXYL salicylát, ETHYLHEXYL triazon, glycerín, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL metoxyfenyl triazín, butylénglykol, Nylon 6/12, cyklopentasiloxan, kaprylyl METHICONE, SILICA, citrát sodný, manitol, xylitol, ramnózy, meď sulfát, síran zinočnatý, hyaluronát sodný, Vitis vinifera (hroznová) Vine EXTRAKT, asiatikosid, ázijský kyselina, MADECASSIC kyselina, Ection, polyakrylát zosieťovaný polymér-6, hydroxyethylakrylátu / sodíka ACRYLOYLDIMETHYL taurátovou kopolyméru DICAPRYLYL karbonát, 1,2-hexandiol, kaprylylglykol, dimethikon / vinyldimethikonový zosieťovaný polymér, cyclomethicone, stearalkonium hektorit, laureth-3, polysorbát 60, sorbitan-isostearát, hydroxyetylcelulóza, propylénkarbonát, Acetylová dipeptid-1 cetylesterový, BHT, sorbát draselný, TOCOFEROL, KYSELINA CITRÓNOVÁ.

Bioderma Cicabio je krém na obnovenie prirodzenej krásy a sviežosti pokožky tváre. Používa sa v pooperačnom období ako profylaktické činidlo s výrazným sedatívnym účinkom. Pri dlhodobom používaní stimuluje prirodzené procesy obnovy poranených oblastí pokožky.

Prípravok obsahuje prírodné účinné látky, takže tento výrobok je absolútne bezpečný a hypoalergénny a môžu ho používať aj novorodenci. Okrem funkcie obnovy má krém vysoký stupeň fotoprotekcie.

BIODERMA CICABIO KRÉM 40ML

AQUA / voda / EAU, glycerín, ethylhexylpalmitát, fruktooligosacharidy, oxid zinočnatý, sorbitan stearát, PEG-30 dipolyhydroxystearát, butylénglykol, polyakrylamid, C13-14 isoparafin, laureth-7, meď sulfát, manitol, hyaluronát sodný, xylitol, síran zinočnatý, VITIS VINIFERA (HROZNOVÝ) VÝŤAŽOK Z VINY, RHAMNÓZA, LAURETH-3, ASIATICOSID, KYSELINA MADECASOVÁ, KYSELINA ASIATOVÁ, HYDROXYETHYLCELULÓZA, ACETYL DIPEPTID-1 CETYL ESTER, OVÁCIA POTASÍKA [BI 561]

Aplikujte 2 krát denne, kým sa pokožka úplne neobnoví. Po vyčistení naneste v silnej vrstve na poškodené miesta. Ak je priebeh procesu stabilný, odporúča sa konzultovať s lekárom.

BIODERMA CICABIO CREAM krémová textúra Krém Cycabio pomáha obnoviť pokožku v každej fáze regenerácie. Zabraňuje šíreniu baktérií a urýchľuje proces hojenia. Po aplikácii krém zmierňuje nepríjemné pocity svrbenia a brnenia. Okrem toho zvlhčuje pokožku a vytvára ochrannú bariéru. Resveratrol, síran meďnatý a centella asiatica prispievajú k urýchlenému hojeniu pokožky. Síran zinočnatý pomáha zabrániť šíreniu infekcií. Špeciálne vlastnosti: • Bez parfumácie • Bez alkoholu • Bez farbív: prírodný béžový odtieň je zaistený zložkami produktu • Hypoalergénny • Nekomedogénny Výsledok: • Obnovuje pokožku a zvlhčuje • Eliminuje pocity bolesti a svrbenia a znižuje pravdepodobnosť poškriabania • Priedušná textúra obväzu chráni poškodenú pokožku Antibakteriálny komplex zabraňuje rozvoju sekundárnej infekcie • Vynikajúca znášanlivosť • Štruktúra „priedušného obväzu“, kyseliny hyalurónovej a zvlhčujúcich látok vytvára optimálny komfort pre poškodenú pokožku

• Poškodenie kože (bez vlhkosti): praskliny, podráždenie, odlupovanie, začervenanie, škrabance atď. • Pre všetky vekové skupiny: dojčatá, deti, dospievajúci, dospelí

Individuálna neznášanlivosť komponentov produktu

Recenzie na krém Bioderma cicabio

V záujme zachovania krásy, mladosti a dobre upravenej pokožky je potrebné pamätať na agresívny vplyv otvoreného slnka: dlhodobé vystavenie a nepripravená pokožka sú spojené s mnohými dermatologickými problémami. Vezmite zo slnka len to najlepšie pre svoje telo a chráňte sa pred jeho škodlivými účinkami vďaka opaľovacím krémom francúzskej značky lekárskej kozmetiky Bioderma.

Vode odolný produkt má ľahkú bezfarebnú konzistenciu, je nekomedogénny a je vhodný na použitie v každom veku. Prípravok reguluje pigmentáciu a má najvyšší ochranný faktor proti slnečnému žiareniu a zaisťuje dlhodobé bezpečné vystavenie slnku. Živiny pomáhajú udržiavať vlhkosť v pokožke a majú upokojujúci a regeneračný účinok na bunky epidermy. Antibakteriálne látky a stopové prvky poskytujú dezinfekčnú starostlivosť. Bioderma Cicabio Soothing Repairing Care SPF50 je jemná starostlivosť a superspoľahlivá ochrana pokožky..

Naneste na požadované miesta a používajte až do úplného zotavenia. V prípade dlhodobého pobytu na slnku naneste krém na pokožku. Vhodný na regeneráciu pokožky po spálení.

Bioderma krém Cicabio 40 ml (Bioderma, Cicabio)

Cycabio Cream pôsobí v každej fáze regenerácie pokožky a podporuje regeneráciu pokožky. Textúra „priedušného obväzu“ a antibakteriálny komplex chránia poškodený povrch. Patentovaný komplex Antalgicin®, inovácia prípravku Bioderma, rýchlo eliminuje pocit nepohodlia a znižuje pravdepodobnosť poškriabania. Kombinácia Resveratrolu a medi podporuje úplnú regeneráciu pokožky. Exkluzívny patent DAF * znižuje citlivosť pokožky. AKTÍVNE ZLOŽKY Liečivý komplex aktívnych látok Antalgicin®, síran meďnatý + zinok, štruktúra W / O + kyselina hyalurónová, resveratrol + Centella asiatica. Bez vône. Bez konzervantov. Bez farbív. TYP KOŽE bez alkoholu Pre pokožku s poraneniami rôzneho pôvodu TEXTÚRA Krém POUŽITIE Aplikujte na poškodené oblasti pokožky: Podráždenie, odreniny, praskliny, popraskaná pokožka, vredy, porezanie, popáleniny, tetovanie, gluteálny erytém. Aplikujte 2-krát denne, až kým sa pokožka úplne neobnoví. Krém Cycabio možno nanášať na tvár a telo, vhodný pre dospelých i deti. ČIAROVÝ KÓD 3401347869546 CHARAKTERISTIKA Značka - Bioderma Gamma - Cicabio Problémy - Ľahké popáleniny, Odreniny, Gluteal erytém, Trhliny, mikrotrauma, Svrbenie a podráždenie Menovanie - Antibakteriálna starostlivosť, Obnova a výživa, Upokojujúca starostlivosť Typ produktu - - Krém Oblasť použitia výroba - Francúzsko Typ kozmetiky - Lekáreň CENA: 506 s. Všimli ste si v texte chybu? Vyberte ho a stlačte kombináciu klávesov Ctrl + Enter

Bioderma Cicabio

Inštrukcie na používanie

Málo faktov

Bioderma Cicabio je krém na hojenie rán, ktorý má výrazné zmäkčovacie a zvlhčovacie vlastnosti. Vyrába francúzska spoločnosť Bioderma, ktorá sa špecializuje na výrobu liečivej kozmetiky. Prípravok obsahuje organické kyseliny a vitamíny, ktoré stimulujú bunkový metabolizmus. To zvyšuje reparačné vlastnosti pokožky a urýchľuje hojenie rán. Po nanesení krému sa na ošetrovaných miestach pokožky vytvorí ochranný film, ktorý zabráni dehydratácii a rozvoju oportúnnych mikróbov a plesní vo folikuloch.

Krém sa široko používa nielen na kozmetické, ale aj na liečivé účely. Pri relatívne povrchnom poškodení kože urýchľuje epitelizáciu tkanív, čo zabraňuje rozvoju infekcií v rane. Krém stimuluje čistenie pokožky od detritu a exsudátu, čo prispieva k prirodzenej obnove poškodených vrstiev pokožky..

Uvoľnenie formy a zloženia

Bioderma Cicabio je regeneračný krém, ktorý sa dodáva v 100 ml tubách. Obsahuje:

  • centella asijská;
  • cosmtex Cu-Zn;
  • zinok;
  • oxid zinočnatý;
  • D.A.F. komplexný;
  • glycerol;
  • lipo-arginín-tyrozín;
  • hyaluronát;
  • destilovaná voda;
  • peg-30 dipolyhydroxystearát;
  • fruktooligosacharidy;
  • madecassic Acid;
  • oktyldekan;
  • laureth-7;
  • hyaluronát sodný.

    Na zadnej strane tuby s krémom je uvedené jeho zloženie a aplikačné vlastnosti. Je zabalený do svetlofialovej kartónovej škatule spolu s príbalovým letákom.

    Farmakologické vlastnosti

    Liečivý krém obsahuje lipo-arginín-tyrozín, ktorý sa podieľa na biochemických procesoch. Táto zložka stimuluje epitelizáciu poranených tkanív a zabraňuje vývoju baktérií na povrchu rany. Vďaka vysokému obsahu karotenoidov stimuluje Bioderma Cicabio proces odstraňovania voľných radikálov z tela..

    Hlavné pôsobenie lieku je zamerané na potlačenie zápalových reakcií v tkanivách a zjazvenia rán. Medzi najvýraznejšie farmakologické vlastnosti krému patria:

  • imunostimulácia;
  • hojenie rán;
  • antiflogistický;
  • lieky proti bolesti;
  • zvlhčovanie;
  • antioxidant;
  • vazodilatanciá.

    Liečivo sa používa na liečbu neinfekčných kožných ochorení kvôli dekongestívnemu a zmäkčujúcemu účinku. Vo svojom zložení oleje rýchlo zmierňujú podráždenie a urýchľujú zotavenie poškodených oblastí dermy. V prípade pravidelného používania nespôsobuje alergické reakcie, preto ho možno použiť v pediatrickej praxi.

    Indikácie

    Bioderma Cicabio sa používa na liečbu dermatologických ochorení, ako aj na starostlivosť o problémovú a šupinatú pokožku. Hlavné indikácie pre regeneračnú kozmetiku sú:

  • modriny;
  • odreniny;
  • vyrážky od plienky;
  • povrchové rany;
  • hematómy;
  • tepelné popáleniny;
  • dehydratácia pokožky;
  • prevencia trhlín.

    Pokyny na použitie lieku znamenajú, že ho možno použiť ako regeneračný krém na podráždenie a odlupovanie pokožky na tvári a tele. Hypoalergénne činidlo je indikované na relatívne plytké lézie dermy bez výrazného plaču.

    Spôsob a vlastnosti aplikácie

    Dávka liečiva na hojenie rán závisí od oblasti postihnutej oblasti kože. Pred použitím opláchnite poranený povrch a vysušte ho. Malé množstvo krému sa aplikuje na pokožku a potom sa pokryje gázovým obväzom.

    Denná dávka liečiva závisí od rýchlosti absorpcie krému a epitelizácie dermis. Od okamihu zjazvenia tkaniva sa dávka môže znížiť. Počas obväzov sa odporúča nechať ranu otvorenú 10 - 15 minút, aby sa obnovila výmena plynov v poranených oblastiach pokožky. V chladnej sezóne sa pred použitím krému odporúča hadičku zahriať na rukách.

    Počas tehotenstva

    Pokyn nezakazuje použitie regeneračného krému počas tehotenstva alebo dojčenia, pretože nemá teratogénny účinok. Zložky Biodermy Cycabio neprenikajú do hlbokých vrstiev dermy a neviažu sa na bielkoviny v krvnom sére. Účinné látky ošetrovacieho prostriedku neprechádzajú placentárnou bariérou a neovplyvňujú vývoj embrya.

    Podľa klinických štúdií sa metabolity liečiv nevylučujú do materského mlieka, a preto u novorodenca nespôsobujú dyspepsiu a iné poruchy v gastrointestinálnom trakte..

    Alkohol kompatibilita

    Nie sú k dispozícii údaje o interakcii aktívnych zložiek Biodermy Cicabio s etanolom. Pri užívaní drogy neexistujú žiadne kontraindikácie pri používaní alkoholických nápojov.

    Predávkovanie a vedľajšie účinky

    Ošetrujúci výrobok neobsahuje parabény, syntetické konzervačné látky a alkohol, ktoré by mohli spôsobiť alergické reakcie a ďalšie vedľajšie účinky. Vzhľadom na to, že zložky krému nie sú schopné hromadiť sa v tkanivách, neexistuje prísna dávka Biodermy Cicabio..

    Denné nanášanie krému na čistú pokožku tváre a tela nevedie k upchatiu mazových ciest a v dôsledku toho k tvorbe komedónov. Hypoalergénny liek sa odporúča, aj keď sú žľazy vonkajšej sekrécie nadmerne aktívne.

    Kontraindikácie

    Pôsobenie krému na hojenie rán je zamerané na obnovenie vodno-tukovej rovnováhy pokožky. Ale v prípade vývoja chronických ochorení dermy sprevádzaných vytekaním môže Bioderma Cicabio spôsobiť komplikácie. V tejto súvislosti budú priamymi kontraindikáciami užívania drogy:

  • herpes simplex;
  • preležaniny;
  • plačúci ekzém;
  • psoriáza;
  • seborea;
  • Gilbertovu chorobu;
  • šindle.

    Pri výskyte chronických dermatologických ochorení by sa liečba lokálnymi prípravkami mala vykonávať pod dohľadom dermatológa. Regeneračný krém by sa mal používať opatrne u osôb trpiacich fotodermatitídou..

    Ďalšie informácie

    Za prítomnosti pomalých dystrofických zmien v tele je možné zníženie farmakologického účinku lieku. Hypoalergénny krém je vhodný na starostlivosť o detskú pokožku ihneď po narodení.

    Čím rýchlejšie sa krém použije v prípade poranenia, tým rýchlejšie dôjde k epitelizácii tkaniva..

    Interakcia s liekmi

    Je kontraindikované používať ošetrujúci krém so silnými oxidantmi, ako je peroxid vodíka alebo jód. Môžu interagovať so zložkami liečiva a meniť hladinu pH pokožky. V dôsledku toho to môže viesť k dehydratácii horných vrstiev dermy a narušeniu procesov keratinizácie v bunkách epidermy..

    Pri používaní topických glukokortikosteroidov sa má krém Bioderma Cicabio používať opatrne. Posledne uvedené môžu narušiť absorpciu aktívnych zložiek liečiva do pokožky a znížiť jej terapeutickú aktivitu..

    Podmienky skladovania

    Optimálna teplota na uskladnenie masti nie je vyššia ako 26 stupňov Celzia. Musíte ho uložiť v kartónovej škatuli mimo dosahu malých detí. Čas použiteľnosti lieku je 2 roky, po jeho uplynutí sa neodporúča používať krém na liečivé účely.

    Podmienky predaja

    Regeneračný krém je dostupný v lekárňach bez lekárskeho predpisu. Pri súbežnom použití maziva iných farmakologických skupín by sa mal používať iba so súhlasom dermatológa..

    Analógy

    V prípade potreby ho môžete nahradiť iným mazivom, ktoré má hojenie rán, analgetické a zvlhčovacie vlastnosti. Je vhodné zvoliť iba tie prípravky, ktoré obsahujú biogénne stimulanty, kyselinu listovú, retinol atď. Najefektívnejšie z nich sú:

  • Dexpanthenol;
  • Eplan;
  • Panthenol;
  • Levomekol;
  • Záchranca;
  • Actovegin;
  • Deoxinát;
  • Curiosin;
  • Solkoseryl;
  • Tekvica.

    Väčšina z nich obsahuje zložky syntetického pôvodu, preto sa v pediatrickej praxi používajú iba podľa pokynov lekára. Predávkovanie liečivým mazom môže viesť k nežiaducim kožným reakciám, erytematóznym vyrážkam, svrbeniu, olupovaniu atď..

    Liečivý krém Bioderma Cicabio, 100 ml krém Cicabio

    • pre akýkoľvek vek

    Pokožka tváre a tela poškodená chirurgickými alebo dermatologickými zákrokmi.

    Revitalizovaná, hladká a hebká pokožka. Žiadne nepríjemné pocity, podráždenie.

    • Vlastnosti
    • Spôsob aplikácie
    • Recenzie (11)
    • Darčeky
    • Zloženie
    • Doprava a platba

    Vlastnosti

    Krém Bioderma Cicabio (Bioderma Cicabio krém) pre všetky typy pokožky tváre a tela.

    Krém Bioderma Cicabio je špeciálne vyvinutý pre starostlivosť o podráždenú a poškodenú pokožku. Obsahuje patentovaný komplex Antalgicin®, ktorý okamžite eliminuje nepríjemné pocity z napätia, zmierňuje podráždenie a zápal a zabraňuje poškriabaniu. Jedinečná textúra „priedušného obväzu“ a antibakteriálny komplex poskytujú ochranu pred sekundárnou infekciou. Zložky so silnými regeneračnými vlastnosťami urýchľujú hojenie poranení.

    • kombinácia Centella asiatica, resveratrolu a medi bráni rozvoju zápalu, stimuluje regeneráciu kožného epitelu;
    • glycerín pokožku dlho zjemňuje a zvlhčuje;
    • síran zinočnatý upokojuje svrbenie, vykazuje antibakteriálne vlastnosti;
    • manitol a xylitol zlepšujú hydrobalance pokožky;
    • kapryl / kaprín triglyceridy posilňujú epidermálnu bariéru.

    Vďaka použitiu krému Biderma Tsikabio sa aj veľmi suché oblasti pokožky stanú mäkkými a elastickými, následky agresívnych kozmetických procedúr rýchlo zmiznú, stehy sa po mikrochirurgických operáciách zahoja..

    Profesionálni kozmetológovia online obchodu Perfektoria vám povedia, ako správne používať krém Bioderma Cycabio. Tento produkt a ďalší tovar si môžete objednať z katalógu na webovej stránke jedným kliknutím, s dodaním na akékoľvek miesto v Rusku a krajinách SNŠ.!

    • bez farbív
    • bez parfumu
    • hypoalergénne

    Spôsob aplikácie

    Na suchú, čistú pokožku nanášajte v silnej vrstve 2 krát denne až do úplného zahojenia.
    Neaplikujte na sliznice, uplakané a krvácajúce rany.

    Viac Informácií O Prevencii Akné