Hlavná Kozmetológia

Recenzie na krém na opaľovanie - Tónovaný krém na opaľovanie bioderma Photoderm AR SPF 50+

Dobrý krém, matný efekt nada shkiri.
Zvykala vyliecit kremy zo spf, ale tsya nechala nykraschiy

  • všetky odpovede (2) ⌄
  • skryť ⌄

Irin, prosím, povedz mi, má farbu? A potom to mám veľmi biele, keď bojujem, bude to ako tón veľmi tmavý

Bogdana Sokur, na veľmi bielej farbe to bude viditeľné, napriek tomu je tu svetlý tón, dokonca pre mňa skrýva malú pihu. A nie je to vôbec matné, neviem si predstaviť, ako sa to dá nazvať matné, určite je prítomná taká úhľadná žiara, vyzerá to ako zvlhčená pokožka)

Krém som si obľúbila. Nevyniká na pokožke, dobre sa položí.
ďakujem za rýchle dodanie.

Vynikajúci krém, pokožka nezčervená, tón nie je vôbec viditeľný, pretože je ľahký. Silné vyrážky samozrejme nebudú blokované, ale to nie je jeho účelom

Krém mi veľmi chutil. Moja pokožka po liečbe ružovky je začervenaná a citlivá. Krém dobre sedí, mierne tónuje a nespôsobuje väčšie začervenanie a nepríjemné pocity. Na leto - samá vec!) Tento nákup zopakujem)

Svetlana, dobré popoludnie, ak to nie je ťažké, povedzte mi, ako sa liečila ružovka.

dobrý, mám zmiešaný typ pleti, kozmetička mi odporučila tento krém, dlho som premýšľala, zvážila všetky pre a proti a kúpila.
univerzálna farba sa prispôsobí pokožke,
Nanášam ho pod make-up (makeup sa na mieste nezroluje) som s nákupom spokojná.

Krém je super! Krém beriem na leto už dva roky (podľa odporúčaní kozmetičky). Moja pokožka je náchylná na začervenanie a alergie. Bioderma ma zachráni pred problémami + ľahké tónovanie

Pekný krém. Položí sa rovnomerne, bez tiaže, nespôsobuje nepríjemné pocity na pokožke. Po jeho aplikácii získa kód jas a svieži vzhľad. Naozaj sa mi páčil.

Krém sa mi veľmi páčil. Proste vhodný pre moju zmiešanú a aknóznu pleť. Jednoduché tónovanie, čo som chcela.
Ďakujem veľmi pekne za doručenie, prvýkrát sa stretávam s takou efektivitou.
Všetko je nádherné!)
Make-up obsadil jednoznačne prvé miesto v sektore služieb !

Dobrý liek. Tvár nikdy nevyhorel, starecké škvrny sa neobjavili.

Mám 57 rokov. V tomto veku je veľmi ťažké zvoliť tonikový krém. Vyskúšal som kopu drahých, elitných tonerov. Každý si v podstate ľahol s maskou, vysušil pokožku, dokonale zvýraznil vrásky. Vypľul som a uvedomil som si, že nemôžem nájsť lepší krém ako Tónovaný slnečný krém Bioderma Photoderm AR Spf 50+. Milujem to, perfektne to sedí

Tento krém sa mi veľmi páčil. Jemná farba pre svetlú pleť je dokonalá. pokiaľ viem boli 2 odtiene, ale jeden je predstavený. Odporúčam tým, ktorí si vážia svoju pokožku. Mimochodom, kozmetiku tejto značky používam už viac ako 5 rokov.!

Mám rád ešte viac tsyu serіya pre shkіri z pochervonіnnyam! Ľahký krém, na krku ho nevidieť, zázračne urobte poriadok v červenom víne, pokožku nevysušujte (ak ho nanášate správne). Takže víno nie je nič lepšie. Dá sa to urobiť cez sklad tekutín. Ale nie je to veľká obeta pre krásny tábor problémových shkiri)) Mierne to prepudrujem. Dyakuyu make-up!

Ahoj. Mám otázku k produktu. je možné zakúpiť si vzorku tohto produktu?

Ahoj! Alena, žiaľ, výrobca nedodal vzorky tohto produktu.

Vďaka kuriérke, vždy včas a rýchlo doručuje objednávky, zdvorilé a príjemné. Krém sa mi určite páčil, tón je prírodný béžový, na mojej pleti trochu svetla, povlak ako ľahký tónovací závoj. Vstrebáva sa dobre, musíte si dať čas na vstrebanie. Stmavím ju lícenkou a všetko je v poriadku! Moja pokožka je náchylná na mastný obsah, ale opäť zdôrazňujem, že vďaka UV filtru sa vstrebala a nebol tam žiadny film. odporúčam.

Mám suchú pokožku, krém perfektne sedí.

Vynikajúci krém. Na tvári nie je biela maska, ako je to v prípade krémov na opaľovanie so silnou ochranou, ani výrazný tonálny efekt. Krém nie je na tvári viditeľný!

Je dobré, že som použila vzorky tohto krému. Ak by som si kúpil celé balenie, moje rozhorčenie by nemalo nijaké obmedzenie)))

Všetky tieto bezplatné recenzie píšu fanúšikovia značiek alebo ako.

- odvážne, trblietky
- dlho vstrebáva
- zloženie - chemická tabuľka)))

Prečo kupovať „TOTO“, ak si môžete vziať najlepší analógový a dokonca niekoľkonásobne lacnejší.

  • všetky odpovede (3) ⌄
  • skryť ⌄

Viktoria, mohla by si napísať čo?

Vіktorіє, pomenujte analógy, buďte lasička, duuuuu už potrebujete. DYAKU

Alla. Kyjev, Existuje vynikajúci krém La-Roche, ale je to drahšie. Ale stojí za to!

Svoju recenziu tu nechám. Všetky opaľovacie krémy BIODERM fungujú perfektne, ak budete postupovať podľa pokynov - nanášajte ich každé 2–3–4 hodiny a navyše musíte vyberať podľa typu pokožky!
Pre zmiešanú a mastnú pleť - samostatná séria s matujúcim účinkom

Nebral som to na Makeup, ale nechám recenziu. Krém je vhodnejší na suchú pokožku. Zanecháva mastný lesk za pol hodinu. Mám zmiešanú pleť, takže moja tvár bola veľmi lesklá. Aj keď všetky sanskriny s vysokým SPF mastia tvár. Navyše je to priesvitný tónovací efekt, svetelné pokrytie a dokonca aj pokožka.

Naozaj sa mi páčil

Mám zmiešanú pleť, ktorá je v lete náchylná na mastnotu v t-zóne. Po nanesení sa pokožka okamžite leskne, bez ničoho nemôžete vyjsť von. Pod makeup tiež nie veľmi, keďže cez tonak sa dostavuje lesk (s púdrom som to neskúšala). A ak na týchto miestach dôjde k podráždeniu alebo zápalu na pokožke, bude ju neustále štípať.

Som veľmi spokojný so zakúpeným produktom. Krém poradil dermatológ. Ľahko sa nanáša, príjemná textúra, perfektne plní svoju hlavnú funkciu - ochrana pred slnkom, efekt ľahkého tónovania dodáva tvári dobrú farbu.

Túto sériu mi odporučil dermatológ, pretože moja pokožka začala reagovať na slnko - objavili sa škaredé červené škvrny. Skutočne som nechápal a ani som nečakal, že ide o základ, a dokonca som bol na začiatku rozrušený. Ale tón je úplne neviditeľný, jemná štruktúra, pokožka akoby žiarila, a čo je najdôležitejšie - slnka sa nebojím! Krém mi veľmi chutil. Používam ho spolu s micelárnou vodou od tej istej spoločnosti. Ďakujem pekne za rýchle dodanie.

Ďakujem za skvelú prácu a za súčasnosť, veľmi pekné!

Opaľovací krém Bioderma Fotoderm Max SPF 50+

Ahojte milé dievčatá kozmetičky.

V našej letnej kozmetickej taštičke je ešte jedna nenahraditeľná vec - to je krém na opaľovanie (pre mňa veľmi dôležitý a nevyhnutný produkt).
Prichádza jar a my začíname česať internet pri hľadaní nových informácií a čelíme ťažkej voľbe: čo si tentokrát kúpiť?
Chanel a Lancaster boli moje najobľúbenejšie minulé leto. Veľmi hodné krémy, objem 30 ml, takže mi počas letnej sezóny došli oba.
Ale moja duša nechce pokoj))) Nové leto a chce nový opaľovací krém.

Popis od výrobcu:

Ultraľahká textúra emulzie zaisťuje ľahké a príjemné nanášanie, nezanecháva mastný film. Produkt je po aplikácii bezfarebný. Ideálne pre mastnú pleť. Nekomedogénne.

Maximálna slnečná ochrana pokožky tváre:
• pokožka, ktorá netoleruje UV žiarenie akejkoľvek intenzity
• veľmi ľahká pokožka s pehami (fototyp I-II)
• pokožka v podmienkach extrémneho slnečného žiarenia (vysočiny, trópy...)

Spôsob činnosti:
- Najúčinnejšia kombinácia anti-UVA a anti-UVB filtrov v kréme Photoderm MAX spoľahlivo chráni pred spálením, zabraňuje neznášanlivosti slnečných lúčov a bojuje proti predčasnému starnutiu pokožky
- Patentovaný komplex Cellular Biosecurity®, ktorý znižuje riziko poškodenia buniek, poskytuje optimálnu ochranu bunkových štruktúr pred agresívnymi vplyvmi.
- Príjemná textúra krému Photoderm MAX poskytuje pokožke pocit pohodlia a hebkosti, nezanecháva mastný film. Po nanesení na pokožku sa stáva bezfarebným
- Photoderm MAX krém je vodeodolný a fotostabilný
- Vynikajúca prenosnosť
Zloženie:

Rozšírený názor:


Dievčatá, musíte si okamžite uvedomiť, prečo si tento krém kupujete a za akých podmienok ho budete používať: pretože dovolenka pri mori a každodenná rutina sú podľa mňa rôzne krémy.
Okamžite sa rozbehnem dopredu a poviem, že som si kúpil niečo iné, ako som si v hlave predstavoval, mal som v pamäti dva skvelé príklady z minulého leta a niečo podobné som čakal od Biodermu. No v poriadku.

1) Tuba s objemom 40 ml bez dávkovača, ale s dosť tekutou textúrou, takže krém akoby vytekal okolo viečka..
2) Má slabú, ale zvláštnu arómu, nemožno ju opísať žiadnymi konkrétnymi slovami.
3) Pri aplikácii nebieli tvár (napríklad pri Aven a La Roche Pose som to mala tak).
4) Nešmýka sa, s líčením môžete začať do 10 minút.
5) Chráni dobre pred slnkom, tento rok som skoro neukázal starecké škvrny (hneď poviem, že som skontroloval funkčné testy pečene a hormóny, všetko je v poriadku, pigmentáciu mám kvôli slnku).
6) Nevšimol som si, že to malo negatívny vplyv na póry a upchatie, aj keď si pleť veľmi dôkladne čistím.

Hlavnou nevýhodou tohto krému pre mňa je to, že na tvári zanecháva mastný pocit, dlho sa vstrebáva (bez odrolovania). Tvár s ním sa leskne a na mastnú pleť nie je vôbec vhodná.
Ďalším dôležitým bodom, keď sa dostane do očí (napríklad ak sa rozhodnem pretrieť si oko), začne na sliznici pocit mravčenia, akoby sa trochu zapiekol.
Chcem viac ľahkosti na tvári.
Teraz chápem, že si stále musím kúpiť nový krém, a rozhodol som sa tento odložiť buď na výlet k moru, alebo na chladnejšie obdobie, keď obsah tuku v kréme nebude hrať takú rolu ako v lete.
Vzorník:

Cena:
1250 RUB v miestnej sieti lekární

Bioderma opaľovací krém spf 50 recenzií

Avene - ochrana pred slnečným žiarením pre najcitlivejšiu pokožku

Anthelios - číslo 1 v Rusku na odporúčanie dermatológov

Zoznámte sa s jedinečnou súpravou Intense Whitening Kit!

Ergonómia a udržateľnosť so zubnými kefkami RADIUS

Bezpečná a efektívna starostlivosť o vás a vaše dieťa

Uriage - starostlivosť o jemnú pokožku dojčiat a kojencov

Revitalizujúce ošetrenie tváre a tela pomocou prístrojov Gezatone

Aravia Professional - kúpeľná depilácia, parafínová terapia, starostlivosť o telo

Avene DermAbsolu - základná starostlivosť o zrelú citlivú pokožku.

Batiste - suchý šampón č. 1 v Európe

Bioderma Hydrabio Perfector - ochrana a žiarivosť vašej pokožky

Vinopure je jednoduché a účinné riešenie na odstránenie nedokonalostí pokožky.

CeraVe - Inovácia na posilnenie ochrannej bariéry pokožky!

Odvážny dizajn a šialene príjemná starostlivosť o SPA u vás doma

Posilňovač rias - dlhé, objemné a silné riasy!

Elancyl Slim Design - hladšia, pevnejšia a pevnejšia pokožka

Filorga - recepty inšpirované procedúrami estetickej medicíny

GiGi - kombinácia prírodných zložiek a produktov vysokej biotechnológie

Guam - prírodná talianska kozmetika na báze rias

Popredné laboratórium pre profesionálnu kozmetiku v Izraeli

Kórejská kozmetika na starostlivosť o tvár a telo

Pozdravte svojich nových pomocníkov - revolučné špirálové náramky do vlasov

Isdin je značka číslo 1 v Španielsku! Inovatívna ochrana pred slnkom

Vyskúšajte najkvalitnejšie japonské látkové masky

Johnny's Chop Shop - štýlová rada kozmetiky pre mužov, ktorí chcú vyzerať skvele!

Rastlinná energia pre vlasy krásy

La Roche-Posay - dermatologické odporúčanie pre citlivú pokožku č!

Loreal Professional - Zdroj Essentielle zdroj prírodnej krásy vlasov

Mustela - bezpečná a efektívna starostlivosť o vás a vaše dieťa
06.10.2017

Matrix - Keep me Vivivd - zachovanie farieb v jasných odtieňoch

Nature`s Bounty - Doplnky výživy na podporu vášho zdravia a krásy

Orthomol - nemecké vitamíny pre vaše zdravie!

O.P.I - svetový líder v profesionálnej starostlivosti o nechty!

Foto - sila prírody pre vaše vlasy!

Balzamy na suché, popraskané a podráždené pery a pokožku

Royer - prírodná kozmetika so 100% organickým slimačím slizom!

Skincode - Kód pre zdravú a krásnu pleť

Klinicky účinná lekárska kozmetika, ktorá je účinnou náhradou chirurgického zákroku

Spoľahlivé produkty starostlivosti o pokožku dermokozmetológie pre novorodencov, deti i dospelých

Dr. Uzol - 212 Štetinová rozkoš!

Uriage - Age Protect - korekcia vrások a žiarivosť

Uriage - Hyseac - Vaše ideálne ošetrenie problémovej pokožky
01.11.2017

Hydratačné balzamy na pery Weleda zahalia vaše pery do žiarenia prírodných krás!

Silné pôsobenie proti známkam starnutia

CORA - kombinácia prírodných zložiek s najnovšou špičkovou technológiou

  1. Recenzie
RECENZIE
CENTRUM ZDRAVIA POKOŽKY
Recenzie na Cream SPF 50 Photoderm AR s tonálnym účinkom 30 ml (Bioderma, Photoderm)
  • 1
  • 2
  • 3

Irina Orenburg | 30.03.2018 |

Krém SPF 50 Photoderm AR s tonálnym účinkom 30 ml (Bioderma, Photoderm)

Závery: Tento krém používam na odporúčanie kozmetičky. Myslím si, že krém je účinný a horší v senzácii, keď sa nanáša na výrobky tejto značky bez slnečnej ochrany. ale výsledok - ochrana pred škodlivými účinkami stojí za to. Tento nástroj budem používať aj naďalej. tonálny efekt je sotva badateľný, čo je pre mňa osobne veľké plus.

Skvortsova Olga Moskva | 21.08.2017 |

Závery: Použil som sondu na mori na spálené oblasti pokožky tváre a tela. Krém s minimálnou aplikáciou dobre maskuje začervenanie, dokonale chráni pred slnkom, upokojuje a zvlhčuje suchú pokožku. Za niekoľko dní od aplikácie bolo možné zabrániť ďalšiemu zhoršovaniu v miestach spálenia slnkom a ukázalo sa, že opálenie sa vyrovnáva. Odtieň takmer splýva s opálenou svetlou pokožkou. Snáď si kúpim plnú veľkosť na budúce leto, aj keď samozrejme je lepšie nespáliť ju vôbec.

krutnat Orenburg | 02.07.2017 |

Závery: Bioderma pnotoderm AR50 + som si kúpil kvôli potrebe vysokej ochrany každý deň, pokožka s pigmentáciou je kombinovaná normálna / mastná. Tónový efekt je dosť nepodstatný, krém sypkej konzistencie sa nanáša ľahko, na pleti mám mierne mastný lesk, vôňa je príjemná. Nanášala som ho raz denne, možno aj preto škvrny cez leto stále tmavli.

Voytyuk Nadežda Volžskij | 28.06.2017 |

Závery: Od skorej jari do jesenných dažďov používam sanskriny. V lete je Sanskrin s tonálnym efektom mimoriadne užitočný. V tomto kréme je však efekt zarovnania farieb minimálny, ale mastný lesk je v celej svojej kráse, pre dievčatá s mastnou pleťou to nie je najlepšia voľba..
Je tu cítiť, ale nie príliš dotieravý a nechutný Sanskrin, ako lacná nivea.
Vyrovnáva sa s priamymi zodpovednosťami za ochranu pred slnkom.

Moshenskaya Alena Tver | 17.06.2017 |

Závery: Tento krém mi odporučila kozmetička, aby ma chránil pred slnkom ružou. Môj typ pleti - kombinovaný krém bol perfektný! Ľahký a jemný bez zápachu. Páčilo sa mi, že po nanesení je badateľný mierny tonálny efekt, pokožka sa mierne leskne, ale nie je tam žiadny pocit mastnoty a filmu. A čo je pre pokožku ružovky najdôležitejšie - v kréme nie je žiadny alkohol. Chráni perfektne pred slnkom, nevznikajú žiadne nové vekové škvrny, pokožka tváre nezčervená. odporúčam!

Satpayeva Gulzhana Orenburg 26.03.2017 |

Závery: Tonálny opaľovací krém robí svoju prácu dobre! Chráni pred slnkom 5+. Nezanecháva biele stopy, mierne vyrovnáva pleť. Tvár sa leskne, ak si nanesiete príliš veľa krému. Ale po prispôsobení je možné sa vyhnúť tomuto malému mínusu.) Po nanesení na krém s minerálnym púdrom vyzerá tvár veľmi sviežo)

K Tatyana Moskva | 02.03.2017 |

Závery: Získal miniatúru vďaka farmaceutickej kozmetike. Pomerne nezmyselný prostriedok, podľa môjho názoru: nevytvoril rovnomerne tón pleti, nebol úplne absorbovaný. Z výhod spf je silný, ale je to potrebné za takúto cenu?

Nikolaeva Elena 17.02.2017 |

Závery: Krém mi chutil. Ľahko sa rozotiera, nezanecháva šmuhy. Vhodný pre veľmi ľahkú pokožku, aj v zime len o niečo tmavšiu ako krk. a nie žltá. Bohužiaľ je tu mastný lesk - musíte ho blokovať obrúskom. Suchá koža

Natalia Petrohrad | 09/02/2016 |

Skóre účinnosti 4

Krém je bohatý, ale nie mastný, dobre sedí na normálnu pokožku, pre veľmi ľahkú pleť tón dobre dopadol. Tento krém na pokožku sa samozrejme cíti ako každý výrobok s vysokým ochranným slnečným faktorom, ale nie sú na ňom belavé šmuhy a krém pokožku nevysušuje.

Stupeň textúry 5

Béžový krém, sýty.

Skóre hospodárnosti / spotreby 5

Spotreba nie je veľká, trubica vydrží v miernom podnebí 1 - 2 sezóny.

Závery: Dobrý opaľovací krém na tvár. Tento krém je všeobecne jediný prostriedok s vysokým ochranným faktorom, ktorý by som v zásade mohol použiť na ľahkú normálnu pokožku so začervenaním a ružou..

Oksana Amelina Tambov 01.09.2016 |

Skóre účinnosti 5

Ako majiteľka ľahkej suchej pokožky poviem - krém pre mňa! Nie je tonálny v obvyklom zmysle slova, ale s efektom - osvieži pleť, neskrýva silné chyby. Ale nemalo by. Uloží z výskytu nových stareckých škvŕn s ofinou

Stupeň textúry 5

Pre moju pokožku - absolútne nie mastnú, dobre sa vstrebáva

Skóre hospodárnosti / spotreby 4

Keďže mám pokožku suchú, krém ju trochu zje. Ale pri použití základného náteru je situácia o niečo lepšia..

Závery: Plne zdôvodňuje svoje prostriedky a plní svoju funkciu

Ulanova Elena 1. 9. 2016 |

Skóre účinnosti 5

Tento krém som použila po peelingu. Nemalo to žiadny negatívny vplyv na reaktívnu citlivú pokožku. Pokožku nepoškodilo ani slnko. Tónový efekt ma potešil, pretože počas obdobia upúšťania od tonálnych prostriedkov

Stupeň textúry 5

Skóre hospodárnosti / spotreby 5

Závery: Dobrá ochrana pred slnečným žiarením. Vyrovnáva tón, ale pre veľmi svetlú pokožku bude tmavý. Neodporúčal by som to na každý deň, pretože Myslím si, že to bude ťažké, najmä v lete

Mikhienko Anna Isyangulovo | 10. 8. 2016 |

Skóre účinnosti 5

Tento krém som si objednala prvýkrát, jeho vlastnosti ma veľmi potešili. V teple nie je na tvári žiadny pocit lepivosti a lesku.

Stupeň textúry 5

Ľahká textúra, vhodná aj pre mastnú pleť

Skóre hospodárnosti / spotreby 5

Krém používam asi mesiac a myslím si, že na ďalší mesiac to bude stačiť..

Závery: Ideálne pre horúce leto, 100% ochrana pred spálením.

Zdieľaj toto

Tento produkt nie je k dispozícii na doručenie do vašej oblasti

Vďaka!

Vždy sa snažíme o to najlepšie, aby sme našich zákazníkov potešili najvýhodnejšími cenami..

S pozdravom internetový obchod Wildberry.

Pridané do zoznamu čakateľov

Dozviete sa viac o prijatí

Už čoskoro

Zloženie

Popis

Opaľovací krém Protect SPF 50+ chráni jemnú pokožku pred negatívnymi účinkami UVA a UVB a zvyšuje ochrannú funkciu dermy. Obsahuje inovatívnu aktívnu zložku ovsený klíčkový olej Rhealba, ktorý posilňuje a chráni kožnú bariéru. Ochranné filtre obsiahnuté v kompozícii sú fotostabilné a chránia pred UVB a UVA lúčmi.

Informácie o technických charakteristikách, dodacej súprave, krajine výroby a vzhľade výrobku sú iba informačné a sú založené na najnovších dostupných informáciách od výrobcu.

Vďaka!

Vždy sa snažíme o to najlepšie, aby sme našich zákazníkov potešili najvýhodnejšími cenami..

Hľadajú sa: opaľovacie krémy od spoločnosti Bioderma

V sekcii Hľadáme zdieľame novinky zo sveta krásy, ktoré chcete získať práve teraz. Dnes v našom zozname želaní - tri letné novinky z rady Photoderm od Biodermy.

Aj keď naše tohtoročné leto môže vyzerať trochu inak, sezóna sa začne bez ohľadu na pandémiu, čo znamená pripraviť vašu pokožku na slnko. Dermatológovia stále opakujú, že SPF je absolútne nevyhnutný, pokiaľ ide o starostlivosť o našu pokožku, a mal by sa používať aj v zime..

Hlavnými nepriateľmi sú UVA a UVB lúče (UVA je ultrafialové svetlo s dlhou vlnovou dĺžkou, ktoré preniká do pokožky a spôsobuje dlhodobé poškodenie a starnutie, zatiaľ čo UVB je svetlo s krátkou vlnovou dĺžkou, ktoré preniká menej hlboko a je zodpovedné za spálenie)..

Odborníci odporúčajú používať SPF 30 bez ohľadu na typ pokožky, ktorý blokuje takmer 97% UV lúčov. A SPF 50 prepúšťa iba asi 2% UV lúčov, takže rozdiel je nakoniec veľmi malý. Pri správnom použití poskytne opaľovací krém s hodnotami SPF v rozmedzí 30 až 50 slušnú ochranu pred spálením, a to aj pre ľudí so veľmi spravodlivou pleťou. Majte však na pamäti, že žiadny výrobok nemôže poskytnúť stopercentnú ochranu pred poškodením, ktoré vedie k rakovine kože..

Hlavným pravidlom je naniesť silnú vrstvu SPF krému na tvár a telo 20 minút pred odchodom von a obnovovať každú jeden a pol až dve hodiny. Pri nákupe tiež nezabudnite venovať pozornosť trvanlivosti produktu (trvanlivosť väčšiny krémov na opaľovanie je 2 - 3 roky).

Chráňte svoju pokožku pomocou troch pomocníkov Bioderma.

Závoj na rozprašovanie na tvár a telo SPF50 + Bioderma Photoderm MAX (1 646 rubľov)

Väčšina krémov na opaľovanie je určená iba pre telo. Preto ak si ich nanesiete na tvár, môžu sa objaviť vyrážky. S novým produktom z rady Photoderm tento problém nevznikne, závoj je možné bezpečne nastriekať na tvár. Jeho zloženie je vodotesné, nealergické a nekomedogénne. Vhodný pre všetky typy pleti, vrátane citlivej, zmiešanej a mastnej.

Vodeodolný výrobok obsahuje patentovaný komplex BioProtection, ktorý chráni bunky pokožky pred ultrafialovým žiarením a zabraňuje predčasnému starnutiu.

Opaľovací krém pre deti na tvár a telo Photoderm SPF50 + (1 913 rubľov)

Detský krém na opaľovanie sa zvyčajne vyberá ešte opatrnejšie. Francúzski dermatológovia smelo odporúčajú sprej Photoderm. Je ideálny pre citlivú a krehkú detskú pokožku. Nevyvoláva alergické reakcie, pretože neobsahuje oktokrylén, vonné látky a parabény. Sprej sa ľahko rozotiera a nezanecháva mastný film, takže určite nezafarbí oblečenie. Produkt je dostupný vo formáte 250 ml, takže ho môže používať celá rodina (vhodný pre ročné deti).

Opaľovací krémový krém na pigmentáciu a vrásky SPF50 + (1 361 rubľov).

Jedná sa o plnohodnotný produkt proti starnutiu s vysokým stupňom ochrany a špeciálnymi účinkami v podobe boja proti pigmentácii a nenávideným voľným radikálom. Zloženie obsahuje známy vitamín C, 2% askorbylglukozidu, vitamín E a ázijskú centella. Vďaka svojej ľahkej textúre a matnému efektu nahradí v lete podklad pod mejkap.

Značke záleží aj na životnom prostredí. V súlade s koncepciou značky sú všetky receptúry formulované s účinnými látkami, ktoré nepoškodzujú životné prostredie, morský život a ekosystém. Preto odborníci na značku nepoužívajú filtre rozpustné vo vode. Všetky recepty sú testované nezávislými laboratóriami, nespôsobujú bielenie a ničenie koralov a nenarúšajú fotosyntetickú aktivitu rias..

Bioderma opaľovací krém na tvár SPF 50: prostriedok na opaľovanie Bioderma Photoderm Max SPF 50 pre deti a tvár

Pokožka tváre je každý deň vystavená slnečnému žiareniu. Aby ste ju udržali čo najdlhšie, je nutná ochrana pred slnkom..
Francúzska kozmetika Bioderma ponúka riešenie ako ochrana a starostlivosť o pokožku tváre v rade Photoderm. Zvláda nielen slnko, ale aj ďalšie epidermálne problémy a dermatologické ochorenia. Od roku 1978 spoločnosť nezávisle vyvíja a vyrába kozmetické linky s jednotlivými zloženiami, ktoré sú jedinečným vývojom. Preto väčšina dermatológov z celého sveta radí svojim pacientom kozmetiku Bioderma.

Patentovaný komplex Cellular BIOprotection * s filtrami UVA a UVB poskytuje dermis širokú škálu ochrany na bunkovej úrovni. Zároveň udržiavať biologické štruktúry pokožky zodpovedné za imunitu a posilňovať prirodzené systémy sebaobrany buniek.

Vďaka látkam obsiahnutým v rade Photoderm, ako sú Ectoin a Mannitol, sa môžete vyhnúť pigmentácii, novým vráskam, rednutiu a tiež obnoviť rovnováhu vlhkosti pokožky - aby bola hladká, jemná a elastická. Vytvorí sa ochranná škrupina, ktorá odoláva vetru, chladu, prachu a mikróbom.

Ochrana pokožky tváre

Na suchú a normálnu pokožku tváre - Photoderm MAX Cream SPF 50+

Odporúča sa na ultravysokú ochranu tváre: so svetlou pokožkou s pehami, ako aj s extrémnym slnečným žiarením (vysoké hory, aktívne slnko) a neznášanlivosťou slnečného žiarenia akejkoľvek intenzity. Má príjemnú textúru a rýchlo sa vstrebáva bez zanechania pocitu mastnej masky na tvári. Zvlhčuje a vyživuje na úrovni dermy, obnovuje vodnú rovnováhu, eliminuje suchosť, napínanie. Dodáva tvári prirodzený lesk. Z dôvodu starostlivosti môžete vyskúšať aj opaľovací krém Loreal SPF 50.

O opaľovacích krémoch Avon sa dozviete tu.

Vďaka pôsobeniu ektoínu sú dermis a epidermis v ochrannej škrupine. Vyrovnáva sa nielen s UV lúčmi, ale aj s vonkajšími negatívnymi faktormi, zabraňuje tvorbe mediátorov alergie na slnečné žiarenie.

Pre všetky typy dyschrómií - Photoderm MAX Foundation SPF 50+

Odporúča sa chrániť pokožku tváre v prípade jej zmeny farby: hyperpigmentácia, vitiligo, depigmentácia. Vynikajúca ochrana pred agresívnym slnkom: vysočiny, trópy.

Vďaka komplexu Cellular BIOprotection * sa znižujú straty transdermálnej vlhkosti, obnovujú sa prirodzené ochranné funkcie na úrovni dermy..

Ľahká textúra krému je dokonale absorbovaná bez zanechania mastného lesku. Bez vône. Vodeodolný a hypoalergénny. Neprispieva k vzhľadu komedónov.

Vyskúšajte krémy na opaľovanie uvedené v tomto článku.

Matná emulzia Photoderm AKN SPF 40

Odporúča sa pre mastnú a problémovú pokožku so sklonom k ​​akné a akné, ako aj v tropických a horských oblastiach. Vďaka komplexu Fluidactive * normalizuje kožný maz, eliminuje mastný lesk a vyrážky. Povrch tváre získava matnú jednotnú farbu.

Fotostabilné a vodotesné. Obsahuje hypoalergénnu vôňu. Zabraňuje upchávaniu pórov a infekcii v dôsledku ochranných funkcií pokožky, ktoré sa po použití aktivujú. Chráni pred škodlivými účinkami tepla, chladu, vetra. Opaľovací krém Libriderm má o niečo menšiu ochranu.

Pre citlivú pokožku - Photoderm AR krém SPF 50+

Odporúča sa na dermatologické problémy, ako je ružovka, dermatitída podobná ružičke, ako aj na rozšírené kapilárne siete a tenkú pokožku tváre. Vďaka tonizačnému efektu skryje nedokonalosti: vyrovnáva pleť, robí pokožku rovnomernejšou.

Elastický ochranný film, ktorý sa vytvorí po absorpcii produktu, znižuje reaktivitu pokožky, zabraňuje upchávaniu pórov a vonkajšej infekcii.

Nekomedogénne, bez vôní. Štruktúra krému zaisťuje individuálnu znášanlivosť. Rovnako silnou ochranou je opaľovací krém La Roche Pose.

Pre zmiešanú a mastnú pleť - Photoderm MAX Emulsion SPF 50+

Odporúča sa na ochranu pred agresívnym slnkom. Pre veľmi ľahkú pokožku s pehami (fototypy I a II) a neznášanlivosť voči slnečnému žiareniu. Dáva matný, rovnomerný vzhľad.

Krém s vodeodolným hypoalergénnym zložením. Ochranné funkcie zabraňujú následkom negatívnych faktorov životného prostredia. Jemná textúra sa jemne stará o pokožku a zanecháva pocit ľahkosti a pohodlia. Po nanesení krému je pokožka rovnomernejšia a pokožka je matná a hladká. Možno použiť aj pri precitlivenosti. Neprispieva k vzhľadu komedónov.

Viac informácií o opaľovacích krémoch Natura Siberica sa dozviete tu.

Ochrana detí

Opaľovacie mlieko Bioderma Photoderm Kid 50+

Maximálna ochrana krému pomáha vyrovnať sa aj s najintenzívnejším UVA žiarením. Unikátny komplex Cellular BIOprotection * chráni pokožku pred popáleninami a agresiou životného prostredia. Textúra krému má modrý odtieň, ktorý pomáha nanášať krém rovnomerne na všetky miesta, po nanesení sa stáva transparentným, nezanecháva biele pruhy.

Všetky vlastnosti opaľovacích krémov z kôry nájdete v článku.

Je dokonale tolerovaný, nerobí pocit na tvári ťažším, vodotesným a fotostabilným. Bez vône.

Bioderma Photoderm Minerálna obrazovka SPF50+

Odporúča sa pre všetky typy a je vhodný pre deti od šiestich mesiacov. Maximálna fotoochrana pre alergickú a precitlivenú pokožku. Chráni pred intenzívnym slnečným žiarením, ako je rovníkové slnko alebo na horách. Má 100% minerálnu štruktúru, ktorá sa ľahko vstrebáva bez zanechania mastnej masky a lepkavého pocitu. Hypoalergénne a bez parfumácie. Prípadne vyskúšajte Floralis SPF 50.

Môže byť použitý ako základ pre denné líčenie v lete. Nielenže chráni pokožku pred slnečnými lúčmi a negatívnymi faktormi životného prostredia, ale tiež neznižuje pocit na tvári. Vďaka regeneračnej práci dermy pomocou aktívneho komplexu sa make-up drží pevnejšie, bez toho, aby bol vystavený pôsobeniu mazových žliaz..

Spôsob aplikácie:

Pred slnečným žiarením nanášajte na suchý povrch v rovnomernej vrstve až do úplného vstrebania. Aplikáciu obnovte po kontakte s vodou a fyzickej námahe.

Odkazom stojí za to poznať vlastnosti opaľovacích krémov Faberlik.

Video

Toto video poskytuje prehľad najlepších krémov na opaľovanie.

závery

  1. Krémy rady Photoderm sú vhodné pre najnáročnejšiu pokožku, uspokojujú jej potreby a vyrovnávajú sa s ochranou na bunkovej úrovni. Chráňte pred najagresívnejším slnkom a vonkajšími faktormi.
  2. Chráni nielen, ale aj obnovuje rovnováhu vlhkosti, vďaka čomu je pokožka pružnejšia a odolnejšia. Obnovujú prirodzenú funkciu dermy, preto eliminujú dermatologické problémy. Odporúča sa na boj proti predčasnému starnutiu. Na suchú pokožku je lepšie naniesť hydratačný krém s ochranou SPF.
  3. Vďaka jedinečnému zloženiu kompozícií má krém ľahkú jemnú textúru. To vám umožní rýchlo vstrebať bez zanechania pocitu nepohodlia a mastného lesku. Vynikajúca tolerancia.
  4. Všetky krémy sú vhodné pre alergickú pokožku.
  5. Vodeodolná a fotostabilná štruktúra poskytuje dlhodobé ochranné funkcie aj po kontakte s vodou. Výrobca napriek tomu odporúča po kúpaní krém obnoviť..

Prezrite si náš denný výber najlepších kozmetických výrobkov

TOP 7 najlepších krémov na opaľovanie a sprejov s SPF-50: ako si vybrať, klady a zápory, recenzie

Málokto si myslí, že slnečné lúče môžu na nás oboch pozitívne vplývať, prispievať k produkcii vitamínu D v tele a zlepšovať imunitu tela, alebo negatívne pôsobiť podráždene, dermatitída, popáleniny, fotostarnutie a dokonca aj onkológia. Ako chrániť svoju pokožku pri ultrafialovom svetle, to vám povieme v našej recenzii..

Na čo je krém s SPF-50?

Na policiach obchodov s koženými výrobkami môžete vidieť zvláštnu skratku SPF a vedľa nej číselnú hodnotu. Niektorí používatelia sa mylne domnievajú, že toto je časové obdobie, počas ktorého bude UV ochrana chránená. V skutočnosti sa ukazuje, že ak vidíme číslo 50, znamená to, že vaša pokožka pomocou tohto nástroja vydrží dávku UV žiarenia 50-krát viac ako bez neho. Takýto krém je jednoducho nevyhnutný pre deti, ľudí so sklonom k ​​onkológii, so svetlou pokožkou, s fotocitlivosťou a pre tehotné ženy, ako aj pri cestách do horúcich krajín. Bez ochrany môžete vyhorieť za 15 - 20 minút a dieťa trikrát rýchlejšie. Opaľovací krém je druh chemického zloženia, ktoré nás chráni pred škodlivými účinkami slnečných UV lúčov (UV)..

Existujú dva typy žiarenia - UVA a UVB. UVB žiarenie má na pokožku škodlivý účinok: môže spôsobiť popáleniny a dokonca spôsobiť rakovinu. UVA žiarenie zase vyvoláva pehy, starecké škvrny a príznaky starnutia pokožky. Špeciálne krémy pomáhajú znižovať účinky týchto faktorov. Vybrali sme sedem vysoko kvalitných ochranných prípravkov SPF-50 na základe ich vlastností a charakteristík, ako aj poradíme pri výbere. Prajeme príjemné čítanie!

TOP 7 najlepších krémov na opaľovanie a sprejov s SPF-50

Do našej recenzie boli zahrnuté tieto značky:

  • Bioderma Photoderm AR Tinted spf 50+;
  • Belita-Viteks Solaris spf 50;
  • Avene minerálny krém SPF 50;
  • La Roche Posay sprej Anthelios XL;
  • Biore UV Aqua Rich SPF 50;
  • Clarins UV Plus Anti-Pollution SPF 50;
  • Uriage Bariesun Minerálny krém SPF 50+.

Poďme sa na každú z nich pozrieť bližšie..

Bioderma Photoderm AR Tinted spf 50+

Biela tuba s oranžovým viečkom obsahuje 30 ml krému. Je hustej bielej konzistencie. Vhodný pre tenkú a citlivú pokožku s rozšírenými kapilárnymi cievami na tvári, náchylnými na začervenanie a kožnými chorobami (kontaktná dermatitída a ružovka). Má silnú ochranu pred radikálmi, nanáša sa každé 2 hodiny.

KrajinaFrancúzsko
Formulárkrém
Typ pletipre všetkých
Vek20+
Objem30 ml
Vlastnosti:hypoalergénne, nekomedogénne, vode odolné
efektzvlhčovanie
Balenietuba
Váha45 g

Náklady od 1032 do 1179 rubľov.

klady

  • vyrovnáva úľavu;
  • maskuje drobné chyby;
  • upokojuje pokožku a znižuje citlivosť;
  • ochrana bunkovej štruktúry pokožky;
  • bezpečne;
  • pohodlné balenie;
  • vyživuje;
  • dobrá tolerancia;
  • UVA ochrana (PA / PPD).

Mínusy

  • rýchla spotreba;
  • upcháva póry;
  • nezmierňuje začervenanie;
  • zle zvlhčuje.

Produkt som najskôr kúpila od kozmetičky, potom v lekárni. Používam ho päť rokov po celý rok. Spokojný s tým, že neexistujú žiadne príchute. Produkt umožňuje vyrovnať reliéf mojej pokožky, zvlhčuje a upokojuje. A s pehami si poradí dobre. Osobne s mojou kombinovanou pokožkou.

Belita-Viteks Solaris spf 50

Krém je balený v modrej a oranžovej tube. Krém je biely a má ľahkú textúru. Vhodné pre ľudí s veľmi ľahkou a citlivou pokožkou. Kombinácia minerálnych a organických UV filtrov chráni pred UVA a UVB žiarením. Ďalšie prvky - jojobový olej, bambucké maslo, vitamín E zvlhčujú a zabraňujú predčasnému starnutiu.

KrajinaBielorusko
Formulárkrémová emulzia
Typ pletipre všetky typy
Vekosemnásť+
Objem100 ml
efekthydratácia, obnova, ochrana pred slnkom
Balenietuba
Váha120 g

Náklady od 190 do 331 rubľov.

klady

  • slušný objem;
  • zjemňuje a vyhladzuje pokožku vďaka olejom;
  • zvlhčuje;
  • ľahko sa nanáša;
  • lacné za cenu;
  • vhodné pre citlivú pokožku;
  • vyživuje;
  • chráni pred fotostarnutím.

Mínusy

  • veľa prísad;
  • nie je vhodný pre každého;
  • nie vodotesný.

Krém som vzal na výlet do Egypta. Mne sa darilo. Dobre sa rozotiera, neupcháva póry a ľahko sa nanáša bez zanechania bielych pruhov. Jediné negatívum, po kúpaní musíte znova podať žiadosť. Veľmi dobrá cena.

Avene Mineral Cream SPF 50

Krém je v bielom balení s oranžovými písmenami. Vhodný pre pokožku od 3 rokov. Komplex aktívnych zložiek Sunsitive poskytuje minimálny obsah chemických filtrov v zložení. Pretocopheril poskytuje bunkovú ochranu, zatiaľ čo termálna voda Avene upokojuje a zmierňuje zápal. Ľahko sa nanáša v hustej vrstve vďaka dávkovaču, má nemastnú konzistenciu.

KrajinaFrancúzsko
Formulárkrém
Typ pletipre citlivých, atopických
Vek3+
Objem50 ml
efekthydratácia, ochrana pred spálením, zmäkčuje, zmierňuje zápaly, chráni pred starnutím
Balenietuba
Váha95 g

Náklady od 952 do 1346 rubľov.

klady

  • hypoalergénne;
  • hojí rany a regeneruje;
  • bojuje proti starnutiu pokožky;
  • glycerín zvlhčuje;
  • UV filter oxid titaničitý nedráždi pokožku a poskytuje prirodzenú ochranu (clonu);
  • pohodlné balenie;
  • ľahko sa nanáša;
  • rýchla absorpcia;
  • vysoká odolnosť voči vode;
  • neupcháva póry;
  • minimálne množstvo chemických zložiek;
  • žiadny alkohol a parfumácia.

Mínusy

  • zle absorbovaný;
  • vyzerá ako maska ​​na koži;
  • zdôrazňuje lúpanie;
  • zasahuje do aplikácie make-upu;
  • malý objem.

Mám veľmi ľahkú a citlivú pokožku. Vyskúšala som všetko - od lacných krémov až po kórejskú kozmetiku, ale výber tohto nástroja som zastavila. Vyrovnáva moju pokožku a chráni. Používam ho iba viac ako dva roky. Krém nanášam pod BB spf37. Znalí ľudia to pochopia.

La Roche Posay sprej Anthelios XL

Vhodné pre ľudí s veľmi citlivou pokožkou so sklonom k ​​fotodermatitíde. Možno nanášať na makeup. Obsahuje termálnu vodu obohatenú o selén, ktorý je antioxidantom. Zmatňuje, odstraňuje mastný lesk. Produkt vo forme spreja je vo 200 ml fľaši.

KrajinaFrancúzsko
Formulársprej
Typ pletimastný, citlivý, normálny
Vekakýkoľvek
Objem200 ml
efekthydratácia, ochrana pred spálením, zmäkčuje, zmierňuje zápaly, chráni pred starnutím
Aktívne zložkyMexoplex, vitamín E.
Váha220 g

Cena od 1098 do 1645 rubľov.

klady

  • veľký objem;
  • nezanecháva biele stopy;
  • zvlhčuje;
  • v zložení antioxidantov;
  • ochrana pred popáleninami a pigmentáciou;
  • odolnosť proti vode až 40 minút;
  • upokojuje a zjemňuje pokožku;
  • príjemná ľahká textúra;
  • dáva zamatovo;
  • možno nanášať na makeup;
  • ekonomická spotreba.

Mínusy

  • nenájdené.

Používam ho na cesty do teplých krajín. Nikdy ma nesklam. Po celú dobu používania je pokožka zvlhčená a nedošlo k začervenaniu pri zápaloch. To znamená osvedčená značka. Teraz ho vždy beriem so sebou, pretože mi v kufri zaberá trochu miesta.

Biore UV Aqua Rich SPF 50

Japonský liek je prezentovaný vo forme esencie v modro-bielom balení. Prvý zázrak na svete so skutočne jedinečným vzorcom mikroobrany. Má takmer beztiažovú konzistenciu vo forme bielej vzdušnej peny. Obsahuje kyselinu hyalurónovú, materskú kašičku a ďalšie prvky na udržanie vlhkosti. V tube s objemom 50 ml.

KrajinaJaponsko
Formulárpodstata
Typ pletivšetky
Vekakýkoľvek
Objem50 ml
efektzvlhčovanie, ochrana
Aktívne zložkykyselina hyalurónová, materská kašička
Váha75 g

Náklady od 999 do 1277 rubľov.

klady

  • ľahká textúra;
  • neupcháva póry;
  • zvlhčuje;
  • dvojitá ochrana chemických a fyzikálnych filtrov;
  • príjemná citrusová aróma;
  • vhodné aj pre mastnú a problematickú pleť;
  • chráni pred stareckými škvrnami a pehami;
  • nezanecháva biele stopy a lepkavosť;
  • rýchlo sa vstrebáva;
  • vizuálne vyrovnáva štruktúru pokožky;
  • žiadne farbivá;
  • aplikovaný pod make-up ako základ;
  • nie je komedogénny.

Mínusy

  • obsahuje alkohol;
  • malý objem;
  • nie všade, kde nájdete.

Používam ho nielen v lete, ale aj v zime. Dokonale sa vstrebáva a zvlhčuje pokožku, dobrý základ pre každodenné líčenie. Žijem na juhu, takže to veľmi pomáha a zachováva mladosť a krásu. Spokojný s výsledkom.

Clarins UV Plus Anti-Pollution SPF 50

Iný francúzsky nástroj v podobe tekutej obrazovky osloví mnohých, pomôže udržať mladosť a zdravie. Ideálne pre obyvateľov megalopolí a veľkých miest. Pomáha udržiavať rovnomernú a žiarivú farbu pleti. Je to biela fľaša s oranžovými nápismi.

KrajinaFrancúzsko
Formulártekutina na tvári
Typ pletivšetky
Vek20+
Objem30 ml
efekthydratácia, ochrana pred starnutím, anti-znečistenie, antioxidanty
Aktívne zložkybiely čaj, extrakt z melónu cantalupe a alpský podrast
Váha60 g

Cena sa pohybuje od 2741 do 3780 rubľov.

klady

  • rýchlo sa vstrebáva;
  • má ľahkú textúru;
  • nelepí sa;
  • ekonomický;
  • udržuje rovnomerný tón a žiarivosť;
  • ochrana pred pigmentáciou a fotostarnutím;
  • neupcháva póry;
  • pomalá spotreba finančných prostriedkov;
  • dáva zamatovo hebké a hladké;
  • nedostatok mastného lesku po aplikácii;
  • dobrá ochrana;
  • dobré naniesť na vrch púder.

Mínusy

  • trochu bieli pokožku;
  • zle umyté;
  • nie je vodotesný;
  • obsahuje alkohol a silikóny;
  • nie je vhodný pre alergikov a ľudí s veľmi suchou pokožkou.

Mám zmiešanú pleť a to niekedy spôsobuje určité problémy. V online obchode som si objednal tekutinu. Snažila som sa nájsť rôzne výrobky na svoju tvár, ale fungovalo to perfektne. Neroluje sa do guličiek, dobre sedí, ľahko sa vstrebáva a chráni pokožku. Áno, iba nález. Cena, samozrejme, hryzie, ale čo môžete pre seba urobiť, milovaná.

Uriage Bariesun Minerálny krém SPF 50+

Produkt je zložený z minerálnych látok na ochranu pred rôznymi druhmi žiarenia. Odporúča sa pre deti a pre alergikov a obzvlášť citlivú pokožku. Je ekonomicky spotrebovaný, má hustú a hustú štruktúru. Prezentované vo forme bielej tuby s oranžovým viečkom. Má objem 100 ml.

KrajinaFrancúzsko
Formulárkrém
Typ pletivšetky
Vek3+
Objem100 ml
efektzvlhčovanie, ochrana pred starnutím, pred fotodermatitídou
Aktívne zložkyvitamíny E, C
Váha120 g

Cenová odchýlka od 872 do 1685 rubľov.

klady

  • vodeodolný;
  • v zložení antioxidantov;
  • glycerín zvlhčuje;
  • dimetikón spôsobuje, že pokožka je lesklá a hodvábna;
  • termálna voda upokojuje, vyživuje minerálmi a vitamínmi;
  • hypoalergénne;
  • slušný objem;
  • nekomedogénny;
  • žiadne vonné látky, vonné látky, konzervačné látky alebo dráždivé chemické filtre;
  • vhodný pre všetky typy pleti.

Mínusy

  • absorbuje nejaký čas.

Produkt používam na svoju tvár a telo. V letnej sezóne ma už unavuje chodiť v klobúku alebo s plantajnom na nose. Po kúpaní ho opäť nanášam. Teraz som na tvári a nose úplne pokojný.

Porovnávacia tabuľka charakteristík

Pre vizuálnejšie porovnanie parametrov kozmetických výrobkov uvádzame v tabuľke našich sedem.

názovKrajinaFormulárBalenieTyp pletiVekObjem, mlHmotnosť, g
Bioderma Photoderm AR Tinted spf 50+Francúzskokrémtubavšetky20+tridsať45
Belita-Viteks Solaris spf 50Bieloruskokrém - emulziatubavšetkyosemnásť+100120
Avene Mineral Cream SPF 50Francúzskokrémtubacitlivý, atopický3+5095
La Roche Posay sprej Anthelios XLFrancúzskosprejfľašamastný, citlivý, normálny3+200220
Biore UV Aqua Rich SPF 50Japonskopodstatatubavšetky3+5075
Clarins UV Plus Anti-Pollution SPF 50Francúzskotekutinafľašavšetky20+tridsať60
Uriage Bariesun Minerálny krém SPF 50+Francúzskokrémtubavšetky3+100120

Tipy na výber

Aký prostriedok pomôže plne chrániť vašu pokožku? Najlepšie je v takejto situácii navštíviť dobrého dermatológa. V odpovedi na túto otázku dávajú odborníci nasledujúce odporúčania:

  1. Dôslednosť. Určite nie veľmi hustá, ale ani tekutá. Ľahko sa nanáša a rýchlo vstrebáva.
  2. Náklady. Môže sa líšiť v inom rozmedzí. Zvážte svoje možnosti individuálne, ale cena sa musí zhodovať s kvalitou.
  3. Zloženie. Čím menej dráždivých prísad a umelých prísad, tým lepšie (bez parabénov, ČAJ a MIT).
  4. Forma produktu. Radšej počúvajte svoje vlastné preferencie. Spreje sa ľahko nanášajú, ale nekladú sa rovnomerne. Sanbloky môžu pri vdýchnutí častíc spôsobiť alergiu.
  5. Vodeodolnosť. Ak plánujete ísť do teplých krajín na mori, potom sa zjavne nezaobídete bez nástroja s takouto vlastnosťou..
  6. Hypoalergénne. Najdôležitejší bod najmä pre alergikov, tehotné ženy a deti.
  7. Účel. Na tvár alebo telo, alebo možno všetko v komplexe.
  8. Pre deti. Existujú špeciálne navrhnuté výrobky pre kojencov, ale nie sú vhodné pre dospelých, pretože existujú značné rozdiely v zložení a vlastnostiach pokožky.
  9. Ľudský fototyp. Veľa záleží od toho. Je ich 6. Ochrana SPF 50 je nevyhnutná pre ľudí s 1-3 fototypmi, a ak sa chystáte navštíviť horúce krajiny, potom sa vám bude hodiť dokonca aj 4-6 fototypov..
  10. Nekupujte krémy s obsahom vitamínu A. Interakcia s prísadami UV žiarenia zvyšuje riziko rakoviny kože.
  11. Vyberte si výrobky s dvojitou ochranou proti UVA a UVB lúčom.
  12. Typ opaľovacích krémov. Uprednostňujte Sanblocks pred Sanskrins, pretože ich zloženie je oveľa bezpečnejšie z hľadiska obsahu škodlivých zložiek. A ak narazíte na nástroj, ktorý kombinuje obidva typy, pozrite sa na bezpečnosť vzájomných spojení..

Prajeme vám úspech pri výbere a buďte krásni!

Viac Informácií O Prevencii Akné